čustveno zavrt fant..... help

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Sep. 2011 19:43

tvoja reakcija ni bla na mestu, ker ti je ze prej povedal, da noče resne zveze in da nima energije - zato pa ne piše, ne kliče. ena zenska prej mu je pač vso energijo popila.
zdaj ga pusti na miru, in se mu ne meči pod noge.
sabyyy23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sabyyy23 » 04. Sep. 2011 19:43

se za deslusional.... ni blo ravno tako da sm si obetala zvezo. hotla sm met sam razciscene pojme o tem kar sva ker nemaram tavat o temi. on se je vedno tega izogibu. oz. sva rekla da bova prijatelja samo nato me je pa se isti zvecer sam poljubu. sploh ni vedu kaj hoce. eno govori, drugo dela. vedla sem da takega fanta resno nocem, ampak pac zaljubila sm se, kaj naj. tud kot frenda bi ga mela, ampak njegov odnos ignoriranja je tut to unicu, ker sm mela obcutek da jaz lazim za njegovo pozornost. pa sm ga ubistvu zmer ful namir pustila, poslala samo en mesic ko sva se skregala preko fb (vem bedno ja..) na katerga vec ni odpisu....
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 04. Sep. 2011 19:54

sabyyy23 napisal/-a:ni bla ff zveza, ker sva bla v osnovi prijatelja in si tut ful zaupala o vsem. prijatelja ki sta se ocitno privlacla. ampak on je hotu bit free. veckrat sm mu ocitala da ne pokaze nobenga interesa do mene, niti kot prijatelj... je take sorte da ne zna pisat mesicev, klicat, ali se ucasih kr vec dni ne javlja. bi rekla ja da mu dol visi, sam zdej mam pa slabo vest ker sm ga tko napadla in uzalila in nevem ce nism tut jst kr pripomogla k temu da je tko nakoncu kot je. ubistvu kar me matra je to ker nevem ali je bila moja reakcija na mestu ali ne.

Te ne klice ker nima potrebo da bi te klical, jasno? Ni res, da je on take sorte.

A zdaj si bos delala sebi krivico, ker si ga uzalila?

Tvoja reakcija je bila na mestu. Moras vedeti da tisti ki cuti nekaj vec do tebe, te bo hotel ne glede na to, kako si ga uzalila.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Sep. 2011 19:58

hja mogoče zdej ti tega ne vidiš. ampak ko boš pogruntala tipe, boš vidla, da oni točno vejo kaj hočejo in da niso zmedeni, ampak zanalašč delajo tebe zmedeno, če se pustiš.

povedal ti je, da noče zveze, potem pa te zalizal in pač probal, če mu boš vseeno dala, hkrati pa ti je pred tem razjasnil, da bo to brez obveznosti.
sabyyy23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sabyyy23 » 04. Sep. 2011 20:02

akvamarin.... s tem se ne strinjam, da te bo hotel, ne glede na to kok ga uzalis. to velja sicer enkrat ko je prava ljubezen in resna zveza, ampak tukaj je slo sele za spoznavanje in zacetek, poznala sm ga malo casa. nocem si delat krivice, hocem bit realna in ne njega krivit 100% zato da jaz izpadem pametna. tut tezko je rect da je slo za dezinterisiranje, ker je z mano skos bil, pa sploh ni slo za seks, spala sva skupaj samo 2x, prijetno nama je blo skupaj... dokler nism jaz hotla tole malce definirati med nama... potem pa shut down :(
eni mi pravijo da sm zajebala normalen prijeten zacetek zveze s tem ko sm prevec silila vanjga... nism nic silila, hotla sm sam da neki pove kaj si misli o naju, pa nic.... drugi mi pa pravijo da ga morm pustit namir ker mu ocitno dol visi za vse... confused
sabyyy23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sabyyy23 » 04. Sep. 2011 20:05

še neki.... da noče zveze je rekel samo 1x in to sicer na zacetku ko sva se spoznala, ko še nič nisva imela !!!!!!! takrat je tut rekel da mu pase bit free etc!! enkrat ko sva zacela mutit je bil edini njegov komentar na vse skupi: bova vidla cez cas...... ! po prvem poljubu vec ni omenu da noce zveze ampak preprosto kadarkol sm nacela kaksen pogovor o naju, je samo kimal in bil tih.... v smislu: naj bo kot hoces...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Sep. 2011 20:13

pomoje je napaka da si ga kar takoj napadla. jaz bi najprej razčistil vse z normalnimi besedami.

če bi bil jaz ti bi tudi tisto njegovo sporočilo nekaj časa ignoriral, čez par dni pa spet odgovoril. pa bi videl kakšna je reakcija.

je pa tako, zdaj je kar je, če ga pogrešaš se spomni pač da ni za zvezo, da hoče bit free, da te ne potrebuje, še manj pa ti njega. tipov je itak veliko...

je pa tip tud frajer, če noče zveze za kaj se je pol poljubljal... mislim če je to zanjga prijateljstvo naj se še s svojimi kolegi poljublja...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Sep. 2011 20:13

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Sep. 2011 20:16

slovenc79 napisal/-a:je pa tip tud frajer, če noče zveze za kaj se je pol poljubljal... mislim če je to zanjga prijateljstvo naj se še s svojimi kolegi poljublja...

Kako si drzne poljubljati, brez da se zaveda, da to kar pomeni resno zvezo? Joj, pa je res frajer, kar tako se poljublja okrog... :lol:
The world is as you are.
sabyyy23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sabyyy23 » 04. Sep. 2011 20:18

ubistvu slovenc natanko tako je bilo..... ko sem ga prvic vprasala online kaj hoce od naju, mi je odpisu; ok, lepo se mej cao in me ignoriral 2 dni, nato pa kot da nic ni bilo....
je res da nesmes silt v definiranje odnosa, ampak to pa tut prvic dozivim resno, da zarad enga vprasanja taka drama, tak kensl... sm mu tut rekla da ne razumem kaj zdej vse to, taka ignoranca kr naenkrat... pa sprva na ful lep nacin... nic.... potem mi je pa vse skupi dopizdil, sm ga pa odjebala na grsi nacin.....
enostavno jeza zarad teh ne-odgovorov... pa vse kar mi mogel rect je: lej sej se lahk dobiva pa predebatirava al pa... bodva frenda.... karkol... neki pač... meni je enostavno ratalo bedno prezivljat cele dneve z nekom, bluzit se z njim in spat, ki mi ni sploh znal povedat v katero smer greva!!!!!
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 04. Sep. 2011 20:23

Ma kaj si ti zajebala in silila, si ga sam vprasala o vaju!!

Si ti kdaj spoznala tipa, ki je deljansko zainteresiran zate, da bi opazila razliko v obnasanju?

Kolk casa mislis rabijo tipi, da ugotovijo, da hocejo nekaj vec s tabo? To se ugotovi ze po par zmenkih.

Vidva se poznata 3 mesece, sta bila tut intimna, kar je zadosti, da bi on vsaj priblizno vedel, kaj hoce od tebe.

Zenska tip te ne klice in ti ne odpisuje, zgine par dni! Ne vem, kaj ti ni jasno.
Tip noce imeti obveznosti do tebe, ti se pa sprasujes kje si ga polomila.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Sep. 2011 20:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:15, skupaj popravljeno 1 krat.
sabyyy23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sabyyy23 » 04. Sep. 2011 20:28

akvamarin...... tocno to hocem slisat zato sm pa tut hotla mnenje nevtralnih ljudi ki me ne poznajo!!! hvala ker si mi spravla na realna tla !!! sj ves, si pac zaljubljen, slep, in zivis v nekem laznem upanju in isces razloge pri sebi... we ve all been there !!!! hvala :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 04. Sep. 2011 20:32

če vprašaš mene, delaš dramo ti, that's all there is to it.
sej je povedal, da do tebe noče obveznosti, ti ga pa za to, ker se tvoja predstava ne sklada z realnostjo (jbg, tle sta udeležena dva), napadaš. brezveze. in pa, ja, damnit!, razlogi so pri tebi, LOL.
HB za Akvamarin, da se ji da razlagat tisto, kar je itak vsakmu petošolcu jasno.
As your lover describes you, so you are.
sabyyy23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sabyyy23 » 04. Sep. 2011 20:38

veerle, ce bi jo mal bolj brala, kar je vsakemu petosolcu jasno, ne pravi sploh isto kot ti. poleg tega ne vidim s cim ustvarjam dramo, ker vprasam nekoga samo enkrat lol kaj zeli od naju!!!!!!!!! mislim da en k s tabo seksa, ti je vseeno dolzan razjasniti pojme!!! posebi kar je vse tisto kar mi vi zdej naprej mecete; da se noce vezat, noce obveznosti etc. mi govoru predn sva sploh midva karkol mela!!!! od prvega poljuba je brez komentarja nasploh oz. rekel samo "bova vidla"! tako da, to je premalo!!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov