Čudni občutki

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 21. Okt. 2013 16:28

*Abby** napisal/-a:Hm ... mogoče se je pa naveličal, da je vedno on tisti, ki poišče stik? Vsaka oseba rada ve, da je zaželjena, ti njemu očitno(!) nisi dala občutka, da je tako - če ga niti ''klikneš'' ne.

Sicer pa, kot je napisala sirova: očitno mu tudi ni toliko do tebe, kot si mislila ...

this, končno se enkrat strinjam z abby. meni gre tudi na živce, če mi ženska noče pokazat, da sem ji zanimiv pa ti daje krneke namige, da nikoli ne veš, na čem si ... ne vem, nekateri jemljejo flirtanje/spoznavanje preveč resno. samo zdaj vsaj razumem, zakaj nekateri pravijo, da so starejše ženske (>25) dost bolj normalne glede tega (pa verjetno moški tudi).
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 21. Okt. 2013 16:36

Meni tudi ni jasno zakaj je tak bavbav poslati zasebno sporočilo s približno vsebino: "Živijo, kako si kaj? Nič več se ne oglasiš, je morda kaj narobe? Lp"

Potem boš pa videla, če je karakter, ti bo povedal, če pa niti toliko ni, da bi ti odpisal, ga pa mirno pozabi. Vsaj vedela boš pri čem si.

Pa pusti ta ponos, da nikoli ne boš 1. kliknila(lol?), brezveze se špilat neke igrice.
Uporabniški avatar
Simoncaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Simoncaa* » 21. Okt. 2013 19:56

Ananhas napisal/-a:Meni tudi ni jasno zakaj je tak bavbav poslati zasebno sporočilo s približno vsebino: "Živijo, kako si kaj? Nič več se ne oglasiš, je morda kaj narobe? Lp"

Potem boš pa videla, če je karakter, ti bo povedal, če pa niti toliko ni, da bi ti odpisal, ga pa mirno pozabi. Vsaj vedela boš pri čem si.

Pa pusti ta ponos, da nikoli ne boš 1. kliknila(lol?), brezveze se špilat neke igrice.

Sem ga kliknila in mu napisala, točno tako kot si mi predlagala. Napisal mi je: ''Zdravo, te kliknem potem''. In od takrat mi več ni nič napisal pa še kliknil me ni. Res očitno ni vredno in najboljše, da pozabim nanj. Je še dosti rib v morju :wink:. Hvala vam.
Bojana12
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2013
Kraj: Besnica

Neprebrana objavaNapisal/-a Bojana12 » 23. Okt. 2013 9:56

Ah ne sekiraj se, nekateri še sami ne vedo kaj bi radi. Verjetno res najbolje, da pozabiš, čeprav bi mu bilo fino kakšno sočno povedat:9

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov