čudne misli ob predigri

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 04. Nov. 2010 16:22

Kot si sama že rekla, čist možno da ti nekaj v odnosu ne ustreza, da se ne moreš prsepustit in sprostit, pa da je zadeva podzavestna, telo namreč težko prevaramo. Večkrat je vzrok to da se fant recimo grdo obnaša s tabo (vsaj tak pravijo).
Kar se tiče suhosti in KT, je povezava logična, predlagam ti lubrikant, ker če boš vedela da ga imaš pri sebi se boš lahko sprostila in ne boš razmišljala ali te bo peklo, že to je dost.
To pa da med sexom začneš razmišljat o neki xy stvari je pomoje nek razlog, da te nekaj grozno skrbi, da te nekaj boli (recimo trebuh).
Pač če veš da te nekaj boli se ne spuščaj potem v sex, recimo mene ko boli trebuh ko dobim M, mi je sex zadnja zadeva, ki si jo takrat želim. In to moj partner tudi ve.
Pa to ko pravijo, sex štima, je potem sex 10% zveze, če pa ne štima pa 90%, bo pa menda kar držalo.
In ja, odnos ima tukaj velik vpliv, če je vse tipi-topi potem je tudi sex največkrat cool, če pa nekaj škripa se potem to prvo na sexu pokaže, to je seveda moje mnenje.
marie-ann
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a marie-ann » 04. Nov. 2010 18:12

in to tvoje mnenje je dejansko ful na mestu ja...
glede lubrikantov pa mnja, nisem ravno ful svobodna pri tej uporabi, verjetno tudi malo konzervativna, keeer sem imela kar ene par zdravstvenih problemov z neuravnovešenim pHjem in potem raje nič ne dajam gor.

in kot sem rekla ja, verjetno bi se morala tudi jaz psihično glede tega drugače počutit, pač v zvezi nasploh. tako da there are some things to be done...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 04. Nov. 2010 22:13

Džeki napisal/-a:Tisti ki med seksom razmišljate bedarije, še niste dobro seksali, to je vse.

točno tako... :D nevem kako lahko sploh med seksomo bilo čem razmišljaš... jz se popolnoma izklopim in ni važno kakšno je bilo razpoloženje pred tem ampak po seksu sem vedno dobre volje in se super počutim... Seks je zakon in ne morem razmišljati o drugem kot kako je to doooobrooooo!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov