Tretje kolo (druženje s parčkom)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
slovenc ti si omenju kreganje oz. "da bo pa pol frka", zato sem ti odgovorila. ne zdej met uvalit neki
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jaz sem ciljala na frko
in sicer na ta način -
Dva se začneta mečkat, tretji sedi poleg.
Dva se mečkata, tretji vstane in gre.
Dva mečkatorja v tistem trenutku ne vidta, ko ugotovita, pokličeta osebo in vprašata "wot, kam si šel/šla?", oseba, ki odide reče "ja nism mel/a kej delat pa sm pač šla/šel/, "zakaj pa nisi nč rekla?", "ja samoumevno mi je da tega ne počneta zravn", "in zato kr greš?" ..BLA BLA BLA.
Na ta način. Nihče nebi kar rekel "sj kul pač sm šla" -"a ok, ajde se vidmo drugič".
Pač lažje je rečt "moti me", popravita to takoj, ne bom odšel/odšla, družmo se še naprej brez vajinega jezičnega tanga.
in sicer na ta način -
Dva se začneta mečkat, tretji sedi poleg.
Dva se mečkata, tretji vstane in gre.
Dva mečkatorja v tistem trenutku ne vidta, ko ugotovita, pokličeta osebo in vprašata "wot, kam si šel/šla?", oseba, ki odide reče "ja nism mel/a kej delat pa sm pač šla/šel/, "zakaj pa nisi nč rekla?", "ja samoumevno mi je da tega ne počneta zravn", "in zato kr greš?" ..BLA BLA BLA.
Na ta način. Nihče nebi kar rekel "sj kul pač sm šla" -"a ok, ajde se vidmo drugič".
Pač lažje je rečt "moti me", popravita to takoj, ne bom odšel/odšla, družmo se še naprej brez vajinega jezičnega tanga.
It was forever..but it didnt last long..
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
sem tut jz doživela, v osnovni šoli. in potekal je nekak tko..cmok cmok cmok, jst sm šla, me pokliče kolegica kje sm, sm rekla da mi e bloglupo pa sem šla, da se drugič vidmo, pa je biu odgovor aja, sori, se vidmo pol jutr, čau. kakšna frka? sej pravim, da se ne kregam zarad malenkosti. če bi prišlo do krega, sploh nebi mela taki kolegov, se nebi družla s takimi, ki delajo frko zarad neumnosti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov