Trajanje prebolevanje bivšega partnerja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Kolikšna je eno običajno trajanja prebolevanje bivšega partnerja?Verjamem da je različno od človeka do človeka - ampak recimo po vaših izkušnjah.
Jst sem rabila eno leto
Jst sem rabila eno leto
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Pri tem igra veliko vlogo to, kako dolgo si bil skupaj z nekom. Jaz sem svojo prvo zvezo, ki ni trajala dolgo, a sem jo smatrala za resno, prebolevala kakšen mesec dni (skupaj sva bila nekaj manj kot 4 mesece). Kljub temu, da sem bila jaz tista, ki je naredila križ čez zvezo, sem se še nekaj časa spraševala, ali sem naredila prav, ampak končna ugotovitev je bila, da sem si s tem naredila uslugo in si prihranila trpljenje.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Hm...ja ponavad je blo tako,da sm bla jst tista k sm končala zvezo zaradi raznoraznih razlogov...Ko pa je enkrat prišel en k sm se tko zaljubila vanjga,da zase nisem vedla in me je pustil,ker se je vrnil k bivši me je pa strlo...Prebolevala sm ga sigurno eno leto,če ne še več,probavala sm z drugimi tipi ga pozabt,ampak ni šlo!Vse me je nanjga spomnl in je še tok bol bolel,ampak evo mi je ratal,zdj živim z drugim in sm srečna
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ni odvisno od tega kolk časa si bil skupi. odvisno je od tega, kdo koga pusti
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
delusional napisal/-a:ni odvisno od tega kolk časa si bil skupi. odvisno je od tega, kdo koga pusti
Odvisno kako pri kom, ampak v mojem primeru to ni držalo, ker je meni blo tudi hudo in sem še nekaj časa rabila, da sem se vrnila na "stare tirnice".
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Jz mojga biušga še zmeri prebolevam in sm ugotovila da če ga nebi tko skor vsk vikend vidla bi mi mogoče še uspel ampak tko mi pa ne..Nikakor.In to traja že ene par mescov.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Z bivsim sem bila 4 leta, dva tedna po tem, ko sva koncala, sem zacela s sedanjim, s katerim sva skupaj skoraj 2 leti. Sem srecna kot se nikoli in sem tudi razmisljala, zakaj ni bilo prebolevanje daljse in bolj bolece. Ugotovila sem, da sva imela toliko tezav, da je zveza v nekem momentu/obdobju postala taksno breme, da sem ga "prebolela", ko sva bila se "skupaj".
- LadyB
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2009
Midva sva bila skupaj skoraj dve leti, ko sem mu povedala da je konec. Pred tem sem vlekla še dva meseca, če se bo kej popravilo na boljše. Ampak se ni... in sem kar hitro to dala čez. Je pa res, da je upošteval ''Prosim ne kliči me, ker se ne bo nič spremenilo.'' Kar pa stvar definitivno olajša
Dejstvo je, če želiš nekoga pozabit in preboleti (ne glede na to kdo je koga zapustil) moraš prekiniti stike z njim. Drugače se pač vleče...
Aja, pa lepo pozdrav vsem, sem na novo
Dejstvo je, če želiš nekoga pozabit in preboleti (ne glede na to kdo je koga zapustil) moraš prekiniti stike z njim. Drugače se pač vleče...
Aja, pa lepo pozdrav vsem, sem na novo
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
4 leta..ampak sva bla skupi sam pet tednov pa mi še zmer ne gre čist iz glave..pač učas se spomnem mal nanga kok nama je blo lepo..sam z njem ne bi bla pa nikol več...določeni spomini ustanejo in jih ne moreš zbrisat oz. pozabit pa če se še tako trudiš :S
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Po 1,7 mesečni zvezi sem bivšega prebolevala pol leta.
Enga modela, s kermu sva bla skupej samo en tedn (bluzila sva ga dlje) pa ene 7 mescou, oz. sploh nism prepričana, če sm ga že v celoti
Enga modela, s kermu sva bla skupej samo en tedn (bluzila sva ga dlje) pa ene 7 mescou, oz. sploh nism prepričana, če sm ga že v celoti
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
2 letno zvezo sem prebolela že, ko sva bila skupaj. Nekako nama ni šlo in sem se pripravljala na to sama pri sebi, da bo kmalu konec, da tako naprej ne gre. Sedaj eno letno zvezo, pa še nisem čisto prebolela po 2 mesecih. Upajmo, da bom kmalu, da grem naprej. Pač različno je. Odvisno od tega kako si imel rad partnerja, kakšno zvezo sta imela itd.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
- LadyB
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2009
*pikyca* napisal/-a:Tut pri meni je blo podobno....prebolela sem ga že v zvezi z njim....
Dragč pa dobrodošla LadyB
Ja, pri meni isto. Kot sem rekla sem že prej vedla da ni več to to in sem samo vlekla, če bi se popravlo. POtem pa je prišlo še do ene zadve, ki mi je jasno dala vedet, da treba zaključit.
Nekdo mi preveč všeč postal, v vezi nisem vidla in slišala nikogar, kot svojega fanta. Tako da je blo pol hitro vse jasno
Ampak tudi s tem ki mi je dal povod in moč da sem zaključila ni bilo nič. Sva se pa eno leto spogledovala kr precej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov