Trajanje prebolevanje bivšega partnerja?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 14. Okt. 2009 14:06

Kolikšna je eno običajno trajanja prebolevanje bivšega partnerja?Verjamem da je različno od človeka do človeka - ampak recimo po vaših izkušnjah.

Jst sem rabila eno leto :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Okt. 2009 14:25

Pri tem igra veliko vlogo to, kako dolgo si bil skupaj z nekom. Jaz sem svojo prvo zvezo, ki ni trajala dolgo, a sem jo smatrala za resno, prebolevala kakšen mesec dni (skupaj sva bila nekaj manj kot 4 mesece). Kljub temu, da sem bila jaz tista, ki je naredila križ čez zvezo, sem se še nekaj časa spraševala, ali sem naredila prav, ampak končna ugotovitev je bila, da sem si s tem naredila uslugo in si prihranila trpljenje. :wink:
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 14. Okt. 2009 14:29

Hm...ja ponavad je blo tako,da sm bla jst tista k sm končala zvezo zaradi raznoraznih razlogov...Ko pa je enkrat prišel en k sm se tko zaljubila vanjga,da zase nisem vedla in me je pustil,ker se je vrnil k bivši me je pa strlo...Prebolevala sm ga sigurno eno leto,če ne še več,probavala sm z drugimi tipi ga pozabt,ampak ni šlo!Vse me je nanjga spomnl in je še tok bol bolel,ampak evo mi je ratal,zdj živim z drugim in sm srečna :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Okt. 2009 18:20

ni odvisno od tega kolk časa si bil skupi. odvisno je od tega, kdo koga pusti :D
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 14. Okt. 2009 18:23

Pomoje je odvisno ne samo od tega, kako dolgo je trajala zveza, ampak tudi od tega, koliko sta partnerja preživela skupaj časa, koliko stvari sta počela skupaj. Pa tut od tega, kdo koga pusti je odvisno ja.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Okt. 2009 18:56

delusional napisal/-a:ni odvisno od tega kolk časa si bil skupi. odvisno je od tega, kdo koga pusti :D

Odvisno kako pri kom, ampak v mojem primeru to ni držalo, ker je meni blo tudi hudo in sem še nekaj časa rabila, da sem se vrnila na "stare tirnice". :wink:
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a speliika<3 » 14. Okt. 2009 19:39

Jz mojga biušga še zmeri prebolevam in sm ugotovila da če ga nebi tko skor vsk vikend vidla bi mi mogoče še uspel ampak tko mi pa ne..Nikakor.In to traja že ene par mescov.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 14. Okt. 2009 21:03

Z bivsim sem bila 4 leta, dva tedna po tem, ko sva koncala, sem zacela s sedanjim, s katerim sva skupaj skoraj 2 leti. Sem srecna kot se nikoli in sem tudi razmisljala, zakaj ni bilo prebolevanje daljse in bolj bolece. Ugotovila sem, da sva imela toliko tezav, da je zveza v nekem momentu/obdobju postala taksno breme, da sem ga "prebolela", ko sva bila se "skupaj".
LadyB
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LadyB » 15. Okt. 2009 8:45

Midva sva bila skupaj skoraj dve leti, ko sem mu povedala da je konec. Pred tem sem vlekla še dva meseca, če se bo kej popravilo na boljše. Ampak se ni... in sem kar hitro to dala čez. Je pa res, da je upošteval ''Prosim ne kliči me, ker se ne bo nič spremenilo.'' Kar pa stvar definitivno olajša :)

Dejstvo je, če želiš nekoga pozabit in preboleti (ne glede na to kdo je koga zapustil) moraš prekiniti stike z njim. Drugače se pač vleče...

Aja, pa lepo pozdrav vsem, sem na novo :)
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 15. Okt. 2009 18:35

4 leta..ampak sva bla skupi sam pet tednov pa mi še zmer ne gre čist iz glave..pač učas se spomnem mal nanga kok nama je blo lepo..sam z njem ne bi bla pa nikol več...določeni spomini ustanejo in jih ne moreš zbrisat oz. pozabit pa če se še tako trudiš :S
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 15. Okt. 2009 18:37

Po 1,7 mesečni zvezi sem bivšega prebolevala pol leta.
Enga modela, s kermu sva bla skupej samo en tedn (bluzila sva ga dlje) pa ene 7 mescou, oz. sploh nism prepričana, če sm ga že v celoti :cry:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **medyka** » 15. Okt. 2009 20:18

2 letno zvezo sem prebolela že, ko sva bila skupaj. Nekako nama ni šlo in sem se pripravljala na to sama pri sebi, da bo kmalu konec, da tako naprej ne gre. Sedaj eno letno zvezo, pa še nisem čisto prebolela po 2 mesecih. Upajmo, da bom kmalu, da grem naprej. Pač različno je. Odvisno od tega kako si imel rad partnerja, kakšno zvezo sta imela itd.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
Uporabniški avatar
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikyca* » 15. Okt. 2009 20:32

Tut pri meni je blo podobno....prebolela sem ga že v zvezi z njim....

Dragč pa dobrodošla LadyB :hallo:
In love with live!!!
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 15. Okt. 2009 21:37

Z bivšim sem bila skupaj 1 leto in sem ga prebolevala tudi skoraj toliko časa, čeprav sem js njega pustila. Ampak to ne pomeni, da med tem časom nisem bila s tipi..
A goal without a plan is just a wish.
LadyB
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LadyB » 16. Okt. 2009 6:23

*pikyca* napisal/-a:Tut pri meni je blo podobno....prebolela sem ga že v zvezi z njim....

Dragč pa dobrodošla LadyB :hallo:

Ja, pri meni isto. Kot sem rekla sem že prej vedla da ni več to to in sem samo vlekla, če bi se popravlo. POtem pa je prišlo še do ene zadve, ki mi je jasno dala vedet, da treba zaključit.

Nekdo mi preveč všeč postal, v vezi nisem vidla in slišala nikogar, kot svojega fanta. Tako da je blo pol hitro vse jasno :D

Ampak tudi s tem ki mi je dal povod in moč da sem zaključila ni bilo nič. Sva se pa eno leto spogledovala kr precej :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov