Trajanje prebolevanje bivšega partnerja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^preboliš ja, pozabiš ne.
Sčasoma pa še nove spomine ustvarjaš.
Sčasoma pa še nove spomine ustvarjaš.
-
Špela89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 3. 2010
Men se pa zdi, da nekatere pri teh stvareh pretiravate. Če se zavestno odločiš, da fanta pustiš, moraš imet za to hudičevo dobre razloge. Verjetno si v glavi sestaviš spisek slabih in dobrih stvari v vezi in nardiš "bilanco". Če se izkaže, da slaba stran pretehta, je to pač to. Potegneš črto. In računam na to, da se maš tok rad, da si želiš najboljše in zato poskrbiš, da greš čim hitreje naprej.
In obremenjevanje s stvarmi iz preteklosti, pa joj kok nama je blo lepo, pa kok je bil krasen, pa kaj vse sva doživela itd itd ... come on, sej je bila to lastna odločitev. Bivši je BIVŠI. Sej ne rečem, da se jst nikoli ne spomnem na bivšega fanta .. seveda se. In vedno znova si rečem, da hvala mu za vse, kar sem se mogla od njega in najine zveze naučit, da sem danes lahko, kjer sem.
In obremenjevanje s stvarmi iz preteklosti, pa joj kok nama je blo lepo, pa kok je bil krasen, pa kaj vse sva doživela itd itd ... come on, sej je bila to lastna odločitev. Bivši je BIVŠI. Sej ne rečem, da se jst nikoli ne spomnem na bivšega fanta .. seveda se. In vedno znova si rečem, da hvala mu za vse, kar sem se mogla od njega in najine zveze naučit, da sem danes lahko, kjer sem.
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Svojega prvega fanta, pa čeprav sva bila skupaj le 4 mesce, sem prebolevala 2-3 leta. Vse do momenta dokler se nisva zmenla za kavo, sem skos neki se spominjala nanj, ko pa sem ga videla ... Sem občutila, da sem ga že zdavnej prebolela ... naslednga za njem sm pa prebolela v enem mescu če ne še manj ... Zdej mam pa enga že eno leto in upam, da se nau nikol končalo
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz sem bivšega, s katerim sem bila 4 leta prebolela v zelo kratkem času, oz, ko sva bila še skupaj. V bistvu je 4 mesece škripalo in hodilo navzdol in razšla sva se povsem sporazumno, tako da ni bilo potokov solz, čeprav je bila velika ljubezenska štorija
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- funny_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2005
a_pikica_a napisal/-a:Jaz sem bivšega, s katerim sem bila 4 leta prebolela v zelo kratkem času, oz, ko sva bila še skupaj. V bistvu je 4 mesece škripalo in hodilo navzdol in razšla sva se povsem sporazumno, tako da ni bilo potokov solz, čeprav je bila velika ljubezenska štorija
Ko sem tole prebrala-kot da bi bila moja zgodba.. Namreč tudi js sm šla po 4 letih s fantom narazen pred 3 meseci in nama ja isto prej že škripalo ene 4 mesece. Razlika je samo to, da so bili pri meni potoki solz, čeprav sva se sporazumno dogovorila.. Zdaj sem ql, srečno samska in nimam več čustvenih napadov oz. potokov solza zaradi njega. I'm happy
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Dadyka15 napisal/-a:4 leta..ampak sva bla skupi sam pet tednov pa mi še zmer ne gre čist iz glave..pač učas se spomnem mal nanga kok nama je blo lepo..sam z njem ne bi bla pa nikol več...določeni spomini ustanejo in jih ne moreš zbrisat oz. pozabit pa če se še tako trudiš :S
4 leta si prebolevala 5 tednov trajajočo vezo?
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Pri meni pa zelo različno. Enega sem recimo pozabljala eno leto, pa še zdaj, ko ga vidim, ne morem reči, da nič ne čutim. Ampak ok, eno leto sem rabila, da se nisem zjokala, ko sem slišala najino pesem, na primer, ali pa opazila kakšno darilo, ki mi ga je podaril (čeprav sem jih pospravila.) Najina zveza je pa trajala par mesecev, pa enkrat sva bila 2 meseca narazen.
Z drugim sva bila pa skupaj skoraj dve leti, pa sem ga prebolela še preden sva šla do konca narazen. V obeh primerih sem bila jaz tista, ki je prekinila.
Po mojem mnenju dolžina prebolevanja sploh ni odvisna od trajanja zveze.
Z drugim sva bila pa skupaj skoraj dve leti, pa sem ga prebolela še preden sva šla do konca narazen. V obeh primerih sem bila jaz tista, ki je prekinila.
Po mojem mnenju dolžina prebolevanja sploh ni odvisna od trajanja zveze.
-
Lady Štunf - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Zadnjo 2,5 letno zvezo sem prebolela že med samo zvezo. Zveza me je ubijala in dušila, zato sem rabila samo 1 teden, da sem se privadila na samoto potem pa končno zadihala in mi ni bilo niti enkrat potem več težko. Prebolevanje je po mojem mnenju odvisno od tega kakšna je bila zveza.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]