...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

no_idea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a no_idea » 04. Jan. 2014 16:05

Toliko poguma, da bi ga povabila na pijačo, dvomim, da bom kdaj imela, ker ze na to, da sem ga kliknila, sem se mogla psihicno pripravit :D

Drugace pa me res zanima kaj si potem misli, najbrz ze ne bi neka random punca kar tako zacela pogovora z njim. ..Ko bi vsaj vedela kaj si misli... :)
Uporabniški avatar
DuL_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a DuL_ » 04. Jan. 2014 17:11

Ti ga, kr klikni spet. Boš že zvedla s časoma na čem si :D Dokler ne probaš ne morš vedet. Pa, če bi Pa,če bi mu tak gnjavla ti nebi odpiso
Uporabniški avatar
DuL_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a DuL_ » 04. Jan. 2014 17:11

DuL_ napisal/-a:Ti ga, kr klikni spet. Boš že zvedla s časoma na čem si :D Dokler ne probaš ne morš vedet. Pa,če bi mu tak gnjavla ti nebi odpiso
no_idea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a no_idea » 04. Jan. 2014 19:53

Ja, če bi mu gnjavila, mi verjetno ne bi odpisal. Po drugi strani pa spet, če bi imel interes, bi tudi sam verjetno začel pogovor prek fb. Res je, da ga je on v živo prvi, ampak vseeno.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 04. Jan. 2014 20:20

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 04. Jan. 2014 20:40

trust napisal/-a:Pa še nekaj se zavedaj mlada dama, da je ena izmed možnosti tudi, da mu nisi všeč in da ne boš čez en mesec odprla temo, da si padla v depresijo zarad njega ali da ne vidiš več izhoda :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Js vsakemu rečem - imej se rada in imej jajca. Najhujše kar se ti lahko zgodi je, da reče ne. Če pa boš tiho, in upala, da se bo nad tvojo hišo narisala repatica, ki ji bo on sledil, se boš še načakala. Vsak je svoje sreče kovač, kuj železo dokler je vroče, ______ (poljubno vstavi še par motivacijskih rekel in pregovorov) in v akcijo.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
no_idea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a no_idea » 04. Jan. 2014 22:15

@Trust ja, se zavedam tudi te možnosti, ampak ko nekako razmislim o teh + in -, je definitivno VEČ +, še vedno pa obstaja tisti najpomembnejši - oz. dejstvo, da piše mi pa ne, kar skoraj odtehta vse te pluse. :D
Glede tega, da je tako sramežljiv, pa ne vem če bi potem prišel takrat do mene, ker se mi zdi, da je veliko lažje začeti pogovor na fb, kot pa nekje zunaj.
Pa me veseli, da si mi to priznal, zdaj se res boljše počutim :D

Verjetno bo tako. Malo bom še počakala, potem se bom pa enostavno sprijaznila z dejstvom, da mu ni do mene, pa čeprav težko. :D
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 04. Jan. 2014 22:35

:morons:

Ja se strinjam. Če si mu ti v resnici všeč, ampak je samo preveč sramežljiv da bi naredil korak naprej, je optimalna rešitev, da se sprijazniš s tem, da mu ni do tebe....

Punca, se res nimaš toliko rada, da si zaradi SEBE želiš to razčistit? Da lahko:
a) začneš gradit na odnosu z njim, če je res tudi on zainteresiran zate
ali
b) ga mirne duše začneš "prebolevat", če ga ne zanimaš

Osnovna enačba, z eno samo neznanko...
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 04. Jan. 2014 22:44

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Jan. 2014 22:47

Jaz sem pravi :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 04. Jan. 2014 22:54

No zdaj pa še na njena vrata pozvoni :D
no_idea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a no_idea » 04. Jan. 2014 23:02

@Sarissima
Saj se trudim graditi na odnosu, rečem samo, da mu ne želim težit in predvsem zaradi tega bi zelo rada vedela, kaj si misli o meni, čeprav vem, da je to skoraj nemogoče vedeti.

In Trust.. Verjemi, nikoli ampak res nikoli mi ni bil nekdo tako všeč, kot mi je on :D Resno, trenutno mi je vseeno za druge. Pa saj vem, da si zdaj to izpade tako "spet neka zaljubljena smrklja", ampak ne, nekaj je na njemu in ne morem si pomagati :D
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 04. Jan. 2014 23:16

Mogoče ti lahko pri tem problemu, da "ne veš kaj si on misli", pomaga zelo znan slovenski kantavtor Adi Smolar:

Ko človk odpira usta, a ne pije in ne je
pomeni da zazeha al da trebi si zobe,
obstaja pa še možnost to se mnogokrat zgodi
da skoz odprta usta nam nekaj govori.

Hint: Vprašaj ga.
no_idea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a no_idea » 04. Jan. 2014 23:26

Mislim da je to veliiiiiko lažje reči, kot pa dejansko narediti :)
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 04. Jan. 2014 23:35

Been there, done that. Vzelo mi je kak teden psihičnih priprav, vse skupaj je trajalo manj kot 10 min, in potem sem rabila še par dni da sem nehala butat z glavo v steno: "Zakaj le me ne mara??I'm adorable!". In potem sem bila rešena vsega skupaj, in se nisem več morila s tem. Pa sem bila lihtako v tvojih, srednješolskih letih, in bi naredila še enkrat isto :).

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov