...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- vilamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2013
nima veze
Zadnjič spremenil vilamalina, dne 24. Apr. 2014 21:46, skupaj popravljeno 1 krat.
- no_idea
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2014
Sarissima napisal/-a:Been there, done that. Vzelo mi je kak teden psihičnih priprav, vse skupaj je trajalo manj kot 10 min, in potem sem rabila še par dni da sem nehala butat z glavo v steno: "Zakaj le me ne mara??I'm adorable!". In potem sem bila rešena vsega skupaj, in se nisem več morila s tem. Pa sem bila lihtako v tvojih, srednješolskih letih, in bi naredila še enkrat isto .
Povej mi malo več, me res zanima kako točno je to izgledalo, mogoče mi kaj pomaga. Sicer dvomim, da sem sposobna to narediti, najprej bom raje vse drugo poskusila, ampak na koncu še vedno lahko to naredim. So?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jah nič, skupaj smo bili v dijaškem domu, in smo včasih igrali skupaj karte. En večer sem mu rekla, da če lahko malo počaka, da se ostali spokajo, ker bi mu rada nekaj povedala.
Potem sem mu pač rekla, da je on meni ful všeč in da bi mogoče hotela bit kej več kot samo njegova prijateljica. Njemu je ratalo ful nerodno in se mi je začel opravičevat, da sem ful fajn punca, ampak je on zaljubljen v eno mojo sošolko. In to je blo to, hitro in neboleče, v primerjavi s tem, da bi se drugače verjetno še kar nekaj časa mučila kot mladi werther, se spraševala kaj bi blo če bi blo, in najverjetneje zamudila mojega awesome dragega .
Nauk zgodbe: Za zgubit nimaš nič (itak nič nimata), za pridobit pa veliko.
Aja, in zavedaj se, da sta samo dva odgovora na to vprašanje: če ni jasen, ekspliciten JA, je pač NE. Če ti začne nakladat da ni pripravljen, mora razmislit, da mora najprej videt kaj se bo razpletlo z bivšo, da še ni bil pri vedeževalki glede tebe, da ima sicer punco ampak jo itak namerava pustit..... itd, reci hvala, se na mestu obrni in stran od njega, ker si zaslužiš nekoga, ki mu ne boš druga violina ali rezerva v sili.
Če pa je slučajno kateri od zgornjih razlogov resničen, in res rabi nekaj časa zase, bo pač on v takem primeru moral k tebi (čem boš sploh še samska in zainteresirana ), ne pa da si ti leta in leta okrog njega v pripravljenosti, če si slučajno premisli.
Tako, to je ena mala modrost, ki sem jo sama izkusila na lastni koži in v opazovanju prijateljic, ki so šle čez podobne situacije. Oborožena si z novimi informacijami, kaj boš z njimi naredila, je pa odvisno od tebe. Srečno.
Potem sem mu pač rekla, da je on meni ful všeč in da bi mogoče hotela bit kej več kot samo njegova prijateljica. Njemu je ratalo ful nerodno in se mi je začel opravičevat, da sem ful fajn punca, ampak je on zaljubljen v eno mojo sošolko. In to je blo to, hitro in neboleče, v primerjavi s tem, da bi se drugače verjetno še kar nekaj časa mučila kot mladi werther, se spraševala kaj bi blo če bi blo, in najverjetneje zamudila mojega awesome dragega .
Nauk zgodbe: Za zgubit nimaš nič (itak nič nimata), za pridobit pa veliko.
Aja, in zavedaj se, da sta samo dva odgovora na to vprašanje: če ni jasen, ekspliciten JA, je pač NE. Če ti začne nakladat da ni pripravljen, mora razmislit, da mora najprej videt kaj se bo razpletlo z bivšo, da še ni bil pri vedeževalki glede tebe, da ima sicer punco ampak jo itak namerava pustit..... itd, reci hvala, se na mestu obrni in stran od njega, ker si zaslužiš nekoga, ki mu ne boš druga violina ali rezerva v sili.
Če pa je slučajno kateri od zgornjih razlogov resničen, in res rabi nekaj časa zase, bo pač on v takem primeru moral k tebi (čem boš sploh še samska in zainteresirana ), ne pa da si ti leta in leta okrog njega v pripravljenosti, če si slučajno premisli.
Tako, to je ena mala modrost, ki sem jo sama izkusila na lastni koži in v opazovanju prijateljic, ki so šle čez podobne situacije. Oborožena si z novimi informacijami, kaj boš z njimi naredila, je pa odvisno od tebe. Srečno.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Zato maš pa tu priložnost da igraš na karto ''let's get to know each other better''
Pač lepo mu piši, če ne drugače na FBku nekaj v smislu: ''Hej, s tabo se mi je blo ful prijetno pogovarjat zadnjič, ker si pa bolj poredko tu, bi lahko šla kdaj na kako kavo in nadaljevala pogovor....''.
Pač lepo mu piši, če ne drugače na FBku nekaj v smislu: ''Hej, s tabo se mi je blo ful prijetno pogovarjat zadnjič, ker si pa bolj poredko tu, bi lahko šla kdaj na kako kavo in nadaljevala pogovor....''.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Tearjerker, nima smisla... Se je že odločila da rajši jamra kot ukrepa.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ah, well, najbrž res.
Drugače pa za tvojo zgodbico. Jaz sem tudi nekaj podobnega spalamudila v SŠ z enim dečkom, ko sm bla tak na smrt zatreska vanj . (Joj še zdaj dobim mal metulčkov ko se sam spomnim ). Pa tudi nisma mela skupne družbe in sma se poznala sam na videz, samo da takrat sem to elegantno speljala preko mesiđev (in ja, ful sm se mogla potrudit za cifro dobit) pa irca. Stari dobri cajti. Ko res ni neki tak groznega, ne vem zaka se ljudje (sploh punce) tak bojijo.
Drugače pa za tvojo zgodbico. Jaz sem tudi nekaj podobnega spalamudila v SŠ z enim dečkom, ko sm bla tak na smrt zatreska vanj . (Joj še zdaj dobim mal metulčkov ko se sam spomnim ). Pa tudi nisma mela skupne družbe in sma se poznala sam na videz, samo da takrat sem to elegantno speljala preko mesiđev (in ja, ful sm se mogla potrudit za cifro dobit) pa irca. Stari dobri cajti. Ko res ni neki tak groznega, ne vem zaka se ljudje (sploh punce) tak bojijo.
- no_idea
- Sramežljivka
Pa ne no Sarissima, definitivno bom poskusila še kaj naredit glede tega, mi je preveč všeč, da bi vse kar pustila in pozabila vse skupaj, še preden izvem njegovo mnenje.
Fora je samo ta, da ne vem koliko poguma pa tudi nimam in tudi on ni čisto običajen tip človeka, tako da velikokrat sploh nimam pojma če nekaj resno misli, ali pa se šali, pa ne samo zato, ker ga ne poznam tako dobro, ampak zato, ker je malo poseben, bi lahko rekla.
Najprej bom še preko fb kaj poskusila, ker po pogovoru se mi zdi, da se mu je ok z mano pogovarjat in ravno zato potem ne razumem, zakaj mu je tako težko začet pogovor.
Fora je samo ta, da ne vem koliko poguma pa tudi nimam in tudi on ni čisto običajen tip človeka, tako da velikokrat sploh nimam pojma če nekaj resno misli, ali pa se šali, pa ne samo zato, ker ga ne poznam tako dobro, ampak zato, ker je malo poseben, bi lahko rekla.
Najprej bom še preko fb kaj poskusila, ker po pogovoru se mi zdi, da se mu je ok z mano pogovarjat in ravno zato potem ne razumem, zakaj mu je tako težko začet pogovor.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
..definitivno bom poskusila še kaj naredit glede tega, mi je preveč všeč, da bi vse kar pustila in pozabila vse skupaj, še preden izvem njegovo mnenje.
Mene sam zanima kako ti je lahko nekdo tako oh in sploh vsec ze po par izmenjanih besedah.. ce ga prakticno ne poznas? Bi rekla da ti je prej samo 'lustkan' na pogled oz simpaticen.. no sej, tomejto tomàto.
Bi ti predlagala isto kot Tearjerker, je lepo jasno in hkrati ni prevec napadalno. bos hitro vedela na cem si, sploh ce pravis da je tip bolj motac.. in si zato primorana sama vzeti stvari v roke. (Sem jih mogla tudi sama pred kratkim in je res, ti pade ogromen kamen od srca, ko enkrat 'priznas'.. je pa res, da je pri vama se malo zgodaj za izlivanje custev, zato se mi zdi povabilo na kavo cisto dovolj zaenkrat)
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
Hehe ko sm tole brala, je bil pa prov trip down the memory lane
Sem bila v gimnazijskih letih tut js čist do konca (in še mal dlje) zaljubljena v sošolca, pa sem izpeljala neki na foro 'aveš da si mi všeč'. Sicer ko zdej za nazaj gledam, se mi zdi grozn štorasto, ampak razpletlo se je pa več kot ugodno
no_idea, se pri tebi stvari že kej premikajo?:)
Sem bila v gimnazijskih letih tut js čist do konca (in še mal dlje) zaljubljena v sošolca, pa sem izpeljala neki na foro 'aveš da si mi všeč'. Sicer ko zdej za nazaj gledam, se mi zdi grozn štorasto, ampak razpletlo se je pa več kot ugodno
no_idea, se pri tebi stvari že kej premikajo?:)
See I'm so far off the map the sun is shining...
- no_idea
- Sramežljivka
Jaz sem samo še iz dneva v dan bolj zmedena Zadnjič sem ga še enkrat na fb kliknila in ko se pogovarjava, mi ne daje nekega filinga, da bi mu bil to problem oz. da se mu ni kul z mano pogovarjat. Potem mi je pa npr. zadnjič, preden je šel, postavil neko vprašanje, odpišem da naj pove, potem je pa šel, brez da bi povedal odgovor (neka čisto x tema). Skratka čudno. Potem v šoli pa kot da se še nikoli v življenju nisva srečala. Ne vem
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
no_idea, sm mela js čist iste probleme in te popolnoma razumem:) ampak ko sama sebe zdej za nazaj gledam, bi se najrajš uščipnila, da nebi počela takih neumnosti (=vsake njegove besede jemala kot neko znamenje in jo secirala v nedogled, češ 'kaj je pa mislu s tem' in 'mogoče sem mu pa vseeno všeč, ker me je pozdravil' in 'ojoj, ni me opazil, ne mara me')
Sem zdej dojela, da če dedc reče 'nimam časa' potem to ne pomeni še 20 drugih globokih in pomembnih stvari in da me ne mara, ampak da dejansko nima časa
Zelo malo je verjetno, da se je tud on zaljubil vate na prvi pogled, pa verjetno niti ne dojema tega vajinega (bežnega?) dopisovanja kot kej več od slučajnega dopisovanja.
Tko da ne bit drama-llama (http://lmgtfy.com/?q=drama+llama&l=1 ) in ne čakat da vaju bo vesolje združilo in zlasti NE cel dan evaluirat treh njegovih besed, ker niti slučajno njegovi 'signali' nimajo takega pomena, kot jim ga ti pripisuješ:)
Sem zdej dojela, da če dedc reče 'nimam časa' potem to ne pomeni še 20 drugih globokih in pomembnih stvari in da me ne mara, ampak da dejansko nima časa
Zelo malo je verjetno, da se je tud on zaljubil vate na prvi pogled, pa verjetno niti ne dojema tega vajinega (bežnega?) dopisovanja kot kej več od slučajnega dopisovanja.
Tko da ne bit drama-llama (http://lmgtfy.com/?q=drama+llama&l=1 ) in ne čakat da vaju bo vesolje združilo in zlasti NE cel dan evaluirat treh njegovih besed, ker niti slučajno njegovi 'signali' nimajo takega pomena, kot jim ga ti pripisuješ:)
See I'm so far off the map the sun is shining...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov