...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- no_idea
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2014
Toliko poguma, da bi ga povabila na pijačo, dvomim, da bom kdaj imela, ker ze na to, da sem ga kliknila, sem se mogla psihicno pripravit
Drugace pa me res zanima kaj si potem misli, najbrz ze ne bi neka random punca kar tako zacela pogovora z njim. ..Ko bi vsaj vedela kaj si misli...
Drugace pa me res zanima kaj si potem misli, najbrz ze ne bi neka random punca kar tako zacela pogovora z njim. ..Ko bi vsaj vedela kaj si misli...
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
trust napisal/-a:Pa še nekaj se zavedaj mlada dama, da je ena izmed možnosti tudi, da mu nisi všeč in da ne boš čez en mesec odprla temo, da si padla v depresijo zarad njega ali da ne vidiš več izhoda
Js vsakemu rečem - imej se rada in imej jajca. Najhujše kar se ti lahko zgodi je, da reče ne. Če pa boš tiho, in upala, da se bo nad tvojo hišo narisala repatica, ki ji bo on sledil, se boš še načakala. Vsak je svoje sreče kovač, kuj železo dokler je vroče, ______ (poljubno vstavi še par motivacijskih rekel in pregovorov) in v akcijo.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- no_idea
- Sramežljivka
@Trust ja, se zavedam tudi te možnosti, ampak ko nekako razmislim o teh + in -, je definitivno VEČ +, še vedno pa obstaja tisti najpomembnejši - oz. dejstvo, da piše mi pa ne, kar skoraj odtehta vse te pluse.
Glede tega, da je tako sramežljiv, pa ne vem če bi potem prišel takrat do mene, ker se mi zdi, da je veliko lažje začeti pogovor na fb, kot pa nekje zunaj.
Pa me veseli, da si mi to priznal, zdaj se res boljše počutim
Verjetno bo tako. Malo bom še počakala, potem se bom pa enostavno sprijaznila z dejstvom, da mu ni do mene, pa čeprav težko.
Glede tega, da je tako sramežljiv, pa ne vem če bi potem prišel takrat do mene, ker se mi zdi, da je veliko lažje začeti pogovor na fb, kot pa nekje zunaj.
Pa me veseli, da si mi to priznal, zdaj se res boljše počutim
Verjetno bo tako. Malo bom še počakala, potem se bom pa enostavno sprijaznila z dejstvom, da mu ni do mene, pa čeprav težko.
-
Ja se strinjam. Če si mu ti v resnici všeč, ampak je samo preveč sramežljiv da bi naredil korak naprej, je optimalna rešitev, da se sprijazniš s tem, da mu ni do tebe....
Punca, se res nimaš toliko rada, da si zaradi SEBE želiš to razčistit? Da lahko:
a) začneš gradit na odnosu z njim, če je res tudi on zainteresiran zate
ali
b) ga mirne duše začneš "prebolevat", če ga ne zanimaš
Osnovna enačba, z eno samo neznanko...
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- no_idea
- Sramežljivka
@Sarissima
Saj se trudim graditi na odnosu, rečem samo, da mu ne želim težit in predvsem zaradi tega bi zelo rada vedela, kaj si misli o meni, čeprav vem, da je to skoraj nemogoče vedeti.
In Trust.. Verjemi, nikoli ampak res nikoli mi ni bil nekdo tako všeč, kot mi je on Resno, trenutno mi je vseeno za druge. Pa saj vem, da si zdaj to izpade tako "spet neka zaljubljena smrklja", ampak ne, nekaj je na njemu in ne morem si pomagati
Saj se trudim graditi na odnosu, rečem samo, da mu ne želim težit in predvsem zaradi tega bi zelo rada vedela, kaj si misli o meni, čeprav vem, da je to skoraj nemogoče vedeti.
In Trust.. Verjemi, nikoli ampak res nikoli mi ni bil nekdo tako všeč, kot mi je on Resno, trenutno mi je vseeno za druge. Pa saj vem, da si zdaj to izpade tako "spet neka zaljubljena smrklja", ampak ne, nekaj je na njemu in ne morem si pomagati
-
Mogoče ti lahko pri tem problemu, da "ne veš kaj si on misli", pomaga zelo znan slovenski kantavtor Adi Smolar:
Hint: Vprašaj ga.
Ko človk odpira usta, a ne pije in ne je
pomeni da zazeha al da trebi si zobe,
obstaja pa še možnost to se mnogokrat zgodi
da skoz odprta usta nam nekaj govori.
Hint: Vprašaj ga.
-
Been there, done that. Vzelo mi je kak teden psihičnih priprav, vse skupaj je trajalo manj kot 10 min, in potem sem rabila še par dni da sem nehala butat z glavo v steno: "Zakaj le me ne mara??I'm adorable!". In potem sem bila rešena vsega skupaj, in se nisem več morila s tem. Pa sem bila lihtako v tvojih, srednješolskih letih, in bi naredila še enkrat isto .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]