...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Odrasli ljudje nad 20 let :
1. se naj ne bi prepuščali vsakim majhnim metuljčkom (ki so dopustljivi, saj smo vsi samo ljudje) da bi zaradi njih podvomili v t.i. ljubezen, dolgotrajno zvezo,
2. bi naj znali doma reševati težave, se tam truditi, namesto sanjariti o nečem boljšem, drugačnem, kar mogoče to sploh ni.
Pa ne bi pametovala, če ne bi dejansko tu in tam srečala parov, ki so šli čez takšne in drugačne velike stvari brez nekih čudnih trikotnikov v obliki mlajših sodelavcev.
1. se naj ne bi prepuščali vsakim majhnim metuljčkom (ki so dopustljivi, saj smo vsi samo ljudje) da bi zaradi njih podvomili v t.i. ljubezen, dolgotrajno zvezo,
2. bi naj znali doma reševati težave, se tam truditi, namesto sanjariti o nečem boljšem, drugačnem, kar mogoče to sploh ni.
Pa ne bi pametovala, če ne bi dejansko tu in tam srečala parov, ki so šli čez takšne in drugačne velike stvari brez nekih čudnih trikotnikov v obliki mlajših sodelavcev.
The world is as you are.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Ja, se strinjam. Sploh so mi zgrešene okoliščine v katerih se bi tvoje, Ajča, to lahko zgodilo ... da lahko dejansko gojiš čustva do nekoga drugega, ko ti partner resno zboli (in jih tudi neguješ, da iz metuljčkov nastane zaljubljenost) mi je grozljivo, da se manj vidiš je dejstvo, ki ga je treba sprejet in ne moreš mimo njega, poleg tega imam pa trenutno delo, kjer večkrat delam praktično cel dan - od 10-22 (s pavzo, ko sem na faksu) in se mi zdi, da če imaš klasično službo in hodiš denimo ob šestih domov (pa je to kasneje, kot večinoma dejansko traja delavnik) imaš še ogromno lahko od dneva ... In mimogrede: čas, ki ga imam za partnerja je zdaj še slajši, oddaljila se vsekakor nisva v tem času, si težko predstavljam, da se bi, pa tudi sodelavci me ne mikajo ... da ne bi potem o tem, da lahko pride vmes smrt - wtf?! Kakšno zvezo ima pa to? A če ti partner umre, potem se ne moreš zaljubit v drugega ali ...? Vse kar navajaš so običajne življenjske situacije in se mi zdi, da če si odgovorna in zrela oseba, jih ne rešiš tako, da se zatečeš v objem prvega seksi žrebca/hude bejbe, ki jo srečaš.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Če je kdo opazil, me kar nekaj časa ni bilo na forumu . Bila sem na obeh straneh (imela dooolgo/težko bolezen in spremljala). Kakor sem napisala, nobeden od naju ni vedel za drugega, da se je zaljubil, ker sva skos stala ob strani drug drugemu in ravno zaradi okoliščin, nama ni prišlo na pamet, da bi šla drug od drugega stran.
Bilo je pa v kratkem času: težka bolezen, smrt bližnjih, preselitev in zamenjava službe . Zaradi okoliščin, sem seveda spoznala kar nekaj ljudi, ki so šli čez podobno (vsaj dve stvari od neštetih) in to ni znanstvena fantastika, ki se lahko zgodi v zvezi. Seveda smo v teoriji vsi pametni, ampak ko vse to postane realnost, je pa druga stvar. In ne nisem šla nekomu skočiti v objem, namenoma sem se mu izogibala in zmanjšala komunikacijo. Takšna stvar se lahko naredi v življenju, kako se pa s tem spopadeš je pa druga stvar. Mogoče se vam ne bo nikoli, mogoče se bo samo vašemu partnerju, mogoče se je vašim babicam, ...
To je to iz moje strani
Bilo je pa v kratkem času: težka bolezen, smrt bližnjih, preselitev in zamenjava službe . Zaradi okoliščin, sem seveda spoznala kar nekaj ljudi, ki so šli čez podobno (vsaj dve stvari od neštetih) in to ni znanstvena fantastika, ki se lahko zgodi v zvezi. Seveda smo v teoriji vsi pametni, ampak ko vse to postane realnost, je pa druga stvar. In ne nisem šla nekomu skočiti v objem, namenoma sem se mu izogibala in zmanjšala komunikacijo. Takšna stvar se lahko naredi v življenju, kako se pa s tem spopadeš je pa druga stvar. Mogoče se vam ne bo nikoli, mogoče se bo samo vašemu partnerju, mogoče se je vašim babicam, ...
To je to iz moje strani
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov