...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 23. Jan. 2013 15:11

teja46 napisal/-a:... tako da sva na koncu ugotovila, da sva oba devičnika =)

ooo, kak lepo :)
sicer pa mam sestrično, ki je sedaj v tretjem letniku srednje šole in ko mi je za božič razlagala, kake teme imajo punce v razredu, sem bila ono ŠOKIRANA! Punce na nek način tekmujejo med sabo, katera se bo prej ''dol dala''... katera pa se nena, pa ji dajo ful občutek v smislu ''lej jaz sem carica, kaj pa ti si? še tipa ne dobiš, kaj šele da bi sexala'' ... Potem pa se še dečki pogovarjajo, češ, kak je fajn da je punca izkušena v postelji ( yeah right, 2x si ga namočo, pa si že prvi frajer na šoli ... give me a break!!! ) ...

Res, sploh se ne čudim, da je punce (in fante) strah povedat, da so nedolžni, ker je čist preveliki rom-pom-pom okrog tega!! Meni se je vedno zdelo, da je prvi sex z vsakim novim fantom, skoraj isto kot ''prvi sex na sploh'' ... okej, veš kaj delat, kaki filing je ... ampak tista nesigurnost in sramežljivost je vedno prisotna, ker preprosto ne veš, kaj pričakovat :)

Aja, pa sestrična mi je še povedla za eno njeno sošolko. V posteljo je šla s starejšim moškim, ki mu ni povedala, da je nedolžna... Ko je tip na koncu videl kri, jo je vprašal, kaj pa dela kri tu... Punca pa mu je odgovorila, ker jo je prej s prstom zadovoljeval, da jo je verjetno ranil z nohtom :lol: Kaj naj rečem... high five za iznajdljivost??? :)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Anjasta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjasta » 24. Jan. 2013 14:51

...
Zadnjič spremenil Anjasta, dne 29. Nov. 2013 19:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 25. Jan. 2013 15:05

Beya_ napisal/-a:sicer pa mam sestrično, ki je sedaj v tretjem letniku srednje šole in ko mi je za božič razlagala, kake teme imajo punce v razredu, sem bila ono ŠOKIRANA! Punce na nek način tekmujejo med sabo, katera se bo prej ''dol dala''... katera pa se nena, pa ji dajo ful občutek v smislu ''lej jaz sem carica, kaj pa ti si? še tipa ne dobiš, kaj šele da bi sexala''

Sošolka me je v 4. letniku SŠ vprašala, če sem se že kdaj poljubljal. Še dobro da sem se ji zlagal, sicer bi se mi menda cela šola smejala. V roku pol ure je celemu razredu zblebetala, da se je pa Fantin že poljubljal.

veverca22 napisal/-a:Jaz sem stara 26 pa še devica :oops:

In kaj je to takega? Js sm pa eni 27-letnici ukradel prvi poljub (si moreš mislit, kje je zanjo še seks). Če bo tipa zmotilo, ker si pri teh letih še nedolžna, ga pošlji v ku*ac.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 31. Jan. 2013 18:49

Sam za info, poznam par punc, starih 20+ ki so nedolžne, pa so res luštne, postavne, pametne, pač niso našle še pravega, da bi spale z njim.
No, tipa resnega pa tudi niso imele.
Me je nasmejal, ko je Dioniz napisal da ne gre da bi imela tipa in bila nedolžno, hehe, res to ne gre skupaj :P
Zdej pa ne vem kje gledate in iščete :?:
Očitno na napačnih mestih...
Meni tip devičnik ne bi bil moteč zarad tega, ker bi mu jz bila prva :) Men bi blo to simpatično, vsaj pomoje, sej ga potem sebi prilagodiš, a ne... :)
So očitno moški, ki imajo nos za device, vsaj jz poznam enega, kateremu so skor vse punce bile device in so tisti, ki nikol ne spijo z devico in potem se to nekak nagliha, statistika pač...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov