...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Anjasta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjasta » 13. Jan. 2013 22:30

..
Zadnjič spremenil Anjasta, dne 29. Nov. 2013 19:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 14. Jan. 2013 0:19

Samo poglej jureta v sosednji temi, kaj mu je devištvo prineslo :D
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 14. Jan. 2013 9:53

Anjasta napisal/-a:
Dioniz napisal/-a:Ja, saj to še vedno drži. :)
Zdaj al se nekatere lažejo, ampak jaz še nisem slišal za nobeno starejšo od vsaj 18 let (kaj šele 20), ki bi bla meni privlačna, da bi bla še devica. Sicer za marsikatero predvidevam že samo iz tega, da je nekaj časa mela fanta, ker pač se mi ne zdi možno, da bi mela fanta pa ne bi seksala.

Torej obstajajo, ampak po vsej verjetnosti ne obstajajo znotraj te skupine tiste, ki bi torej tebi ble po godu. :D In kake so to? :D

Evo, jaz poznam eno(!) punco, ki je izjemno lepa, s super postavo, inteligentna, stara skoraj 20 in še ni seksala. Razlog je v tem, da noče, dokler se ne zaljubi in zaenkrat se še ni.

Sicer pa mene ne bi motilo, da bi bila z devičnikom (tip, s katerim bi bila bi moral biti vsekakor 20+). Sem prepričana, da bi ga naučila več kot ena 15 letna smrklja, ki seksa, ker seksa njena sošolka, ki seksa, ker seksa njena sošolka ... in ji niti nikoli ne pride. Poleg tega se mi zdi zgrešeno nekoga odslovit samo zato, ker še ni seksal ... če govorimo o potencialni zvezi, potem bi iskala predvsem druge kvalitete, take, ki jih je sicer težje pridobit kot pokazat tipu kako točno naj naredi kakšno stvar.
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 14. Jan. 2013 11:30

Jaz tut ne vidim nobenega razloga zakaj ne bi bila z devičnikom. Sej pač do zdaj še ni našel ženske s katero bi bil ali se zaljubil ali kakorkoli... Bolš, da je devičnik kot pa tak, ki položi vse kar leze in gre :D
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 14. Jan. 2013 11:33

^^ Absolutno se strinjam!
Uporabniški avatar
LeillaLee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LeillaLee » 14. Jan. 2013 12:21

Zanimiva debata :)

Pred kratkim smo se ravno o tej temi pogovarjali s prijatelji... da ne bo pomote fantje so stari 25+ in vsi so bili enotnega mnenja, da bi raje imeli punco, ki še ni seksala, kot pa punco, ki jo je podru vsak v mestu. Je pa res, da se z leti razmišljanje spreminja, ko fantje prihajajo malo k pameti...

Jaz sem mnenja, da če punca fantu zaupa, da še ni seksala in če jo zaradi tega zapusti... BODITE SAMO SREČNE, ker vas ni vreden!!!!
Boste že našle fanta, ki vas bo sprejel takšne kot ste in vas naučil vseh postelnih vragolij :) in obratno :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 14. Jan. 2013 12:25

Saj srednja pot med "podre vse kar leze" in devičnikom tud obstaja, veste to? :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Anjasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjasta » 14. Jan. 2013 12:31

..
Zadnjič spremenil Anjasta, dne 29. Nov. 2013 19:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LeillaLee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LeillaLee » 14. Jan. 2013 12:33

Seveda obstaja... jaz sem dala konkreten primer, ki so ga prijatelji izpostavili.

Sicer pa če je prava kemija ni pomembno, če je nekdo devica/devičnik... malo prakse s podrobnimi navodili, če ne gre najbolje pa se vse da naučit... :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 14. Jan. 2013 17:41

Anjasta napisal/-a:
Dioniz napisal/-a:Saj srednja pot med "podre vse kar leze" in devičnikom tud obstaja, veste to? :D

Ma dej, a res? Sem pa vedno misla, da če ni eno, je pa drugo. :lol:
Veš, da vemo, nič bat. :D

Ja no, napisal sem, ker sta dve na isti način napisali :D kot, da samo to dvoje obstaja...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
veverca22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a veverca22 » 15. Jan. 2013 19:09

Jaz sem stara 26 pa še devica :oops:
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 15. Jan. 2013 19:15

Nisi edina.
Anjasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjasta » 16. Jan. 2013 11:15

..
Zadnjič spremenil Anjasta, dne 29. Nov. 2013 19:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 22. Jan. 2013 21:40

Moja prijateljica je zgubila nedolžnost pri 24 letih. Pa je daleč od pokvekane, pravzaprav, ko je bila zunaj, se je večina tipov nad njo slinila. Je bila pa ona bolj zbirčne narave in ji ni bil noben toliko všeč, da bi hotela seksat. oziroma še za fanta ni hotela nobenega. No , pa se je potem tudi to zgodilo. Moram pa rečt, da se ni nikoli sramovala svoje deviškosti.
teja46
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a teja46 » 23. Jan. 2013 14:08

No, če mene uprašate je bolš da punca fantu pove, ko pride do situacije, da bosta imela spolni odnos, saj bo tako fant vedel da mora bit bolj nezen, pa tudi veliko punc ob prvem spolnem odnosu krvavi, tako da izvedel bi v vsakem primeru. In usak pameten fant, bi bil na tvojo nedolznost ponosen, sploh če bi te imel zelo rad, ker bi imel neko čast da je prvi.

Sama sem bila stara 19 let, ko sem izgubila nedolznost, vse punce okrog mene so trdile da so ze sexale, jaz sem bila edina v razredu, ki je še bila nedolzna, poleg sošolke, ki ji vera ni dopuščala spolnega odnosa pred poroko. Ko sem spoznala fanta s kateremu sva se spoznala na čuden način sem seveda najprej mu lagala da sem ze z parimi sexala (ja takrat sem imela v glavi, da me bo drugače odpikal ker ne bom izkušena) tudi sam je rekel da je imela ze kar nekaj punc s katerimi je šel do konca! Priznam da sem spraševala punce, če bi lahko ugotovil, da nisem še nikoli sexala in veliko mi jih je pritrdilo da so ob prvem odnosu krvavele, zato sem vse več razmišljala da mu bom morala slej ko prej povedat resnico, dolgo mu ravno zaradi te lazi nisem hotla dat, ko pa je enkrat prišlo do situacije mi je blo zelo nelagodno, in sram me je bilo povedat da sem se mu zlagala da nisem še nikol sexala, nekaj časa je bil tiho nato sm ga uprašala če je jezn, pa se je samo nasmehnil in rekel da mu je bolj ušeč da bo on moj prvi in kar še ni vse povedal mi je da se je tudi on zlagav tako da sva na koncu ugotovila, da sva oba devičnika =)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov