...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
No, mene bi odbilo, da je fant še devičnik, če nad 18+ (ne moti me to dejstvo samo po sebi, ampak js neb hotla bit prva )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Bolje, da povem kake mi ne odgovarjajo: Pretirano debele, pretirano suhe, neumne, kak res neprivlačn obraz al pa pokvekana postava (nič riti, nič joškov). Med temi se verjetno res najde kaka tud, ki še ni nikoli seksala, ampak meni pač ne diši najbol.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Dioniz napisal/-a:Bolje, da povem kake mi ne odgovarjajo: Pretirano debele, pretirano suhe, neumne, kak res neprivlačn obraz al pa pokvekana postava (nič riti, nič joškov). Med temi se verjetno res najde kaka tud, ki še ni nikoli seksala, ampak meni pač ne diši najbol.
Tiste ta lepe, z manekenskimi postavami, z oblinami ter z angelskimi obrazi, zagotovo čakajo samo nate.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Saj mi niso privlačne samo nasprotja od teh ampak sem napisal, da mi samo take v večini niso. Beri, človek, BERI.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- DonCarleone
- Komunikatorka
Anjasta napisal/-a:Umru, kere debate. No, js sn ena igla v senu, hahaha. Nism ne predebela, ne presuha, baje zgledam fejst, nimam pokvekane (kera beseda ) postave ... Ah ja.
No, sej mogoč bo pa ona tebe kdaj najdla, če se teb ne da teh igel.
Super. Ravno takšno iščem! Si za poroko?
- Anjasta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2013
DonCarleone napisal/-a:Anjasta napisal/-a:Umru, kere debate. No, js sn ena igla v senu, hahaha. Nism ne predebela, ne presuha, baje zgledam fejst, nimam pokvekane (kera beseda ) postave ... Ah ja.
No, sej mogoč bo pa ona tebe kdaj najdla, če se teb ne da teh igel.
Super. Ravno takšno iščem! Si za poroko?
Se boma zmenla privat. Šala mala.
-
Next.road - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
*mala* napisal/-a:No, mene bi odbilo, da je fant še devičnik, če nad 18+ (ne moti me to dejstvo samo po sebi, ampak js neb hotla bit prva )
Tud js ne. Sicer pa si glede na mojo starost niti ne bi iskala 18 letnika.
Bi blo pa zanimivo vedit koliko "fantov" je še devičnikov, recimo ok. 22. leta.
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
- DonCarleone
- Komunikatorka
Jih je kar nekaj si lahko prepričana. Pa tudi tisti za, katere bi si najmanj mislila. Sicer, ste mi pa smešne s temi forami, da z devičnikom ne bi nikoli bile. Kako pa veste, da je nekdo devičnik? Če je pameten tega zagotovo ne bo trosil okoli, pa tudi nikomor na čelu ne piše. Tako, da ja... Čisto možno, da ste že bile z devičnikom (20+), med rjuhami, pa se vam še niti sanja ne, tko da piss off.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov