...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Jaz sem tudi bila (vsaj za današnje čase) malo pozna s prvim seksom. Fantu nisem povedala, ker se mi ni zdelo pomembno, poleg tega pa je bil one night stand. Izguba nedolžnosti namreč zame ni bil nek big deal. Ker pa sem med seksom začela krvavet, sem mu potem bila primorana povedati in je tip naredil cel halo iz tega. Češ zakaj mu nisem povedala in da če bi vedel, ne bi seksal z mano. Why? Saj je bila moja odločitev, on je pa tud komaj čakal, da ga da na toplo.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
s0nckic4 napisal/-a:Dioniz napisal/-a: Če je normaln tip bo itak fukal pa mogoče sploh ne bo nič opazil in mu bo glavno, da sprazni jajca.
ti to resno??
Hm, ja, res ni tak izpadlo, ko sem mislo ampak sem v bistvu kar sem mislo itak napisal na koncu:
Noben normaln tip se ne bo buno fejst, če bo ful slab seks enkrat. Mu pač handjob daš pa si rešena.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
Fantazija bit njen prvi, that's all. To je pač posebn privilegij in meni osebno bi blo super, če bi našo kako devico in dvomim, da je malo takih.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Next.road - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
Dioniz napisal/-a:deklet, ki so za mene legalna 100 %
I wouldn't bet on it!
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
-
Dioniz - Cosmo moderator
Ja, saj to še vedno drži.
Zdaj al se nekatere lažejo, ampak jaz še nisem slišal za nobeno starejšo od vsaj 18 let (kaj šele 20), ki bi bla meni privlačna, da bi bla še devica. Sicer za marsikatero predvidevam že samo iz tega, da je nekaj časa mela fanta, ker pač se mi ne zdi možno, da bi mela fanta pa ne bi seksala.
Zdaj al se nekatere lažejo, ampak jaz še nisem slišal za nobeno starejšo od vsaj 18 let (kaj šele 20), ki bi bla meni privlačna, da bi bla še devica. Sicer za marsikatero predvidevam že samo iz tega, da je nekaj časa mela fanta, ker pač se mi ne zdi možno, da bi mela fanta pa ne bi seksala.
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov