...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 28. Jul. 2011 16:39

Nick Črna vdova je bil mišljen ironično. Sem študentka angleščine drugače. Vidim, da ti ni potegnilo. Kakorkoli že. Vidim, da se s tabo do konca ne bo prišlo.

Avtorici teme polagam na srce, da naj poste od White_Widow preskoči, ker so, po mojem mnenju, zavajajoči in ne odražajo dejanskega stanja.

Hvala za branje, se poslavljam.

''Punca bi jemala KT, vendar jih iz zdr. razlogov ne more. Tudi tu bi se lahko okuzila s SPB.'' Te povezave sicer ne vidim, ampak dobro. Edina zaščita pred SPB je kondom. Ne tabletke, ne umik in ne plodni dnevi. Ni treba odgovarjat, ker zapuščam temo. Vidim, da je punca v dobrih rokah. (tudi to je ironično mišljeno, da ne bo pomote)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 28. Jul. 2011 16:42

No, potem mi pa povej, koliko procentne so KT in koliko kondom. Namrec stetje plodnih dni je 98%, ce mu dodas se metodo umika on merjenje temperature, bi moral biti minimalno 99%.

sicer nevem, zakaj so po tvojem mnenju moji podatki zavajujoci, saj sem lepo napisala, DA SE MORAS ZELO DOBRO POZNAT. in na internetu mas ogromno tega napisanega, nenazadnje pa ti lahko tvoj/a G to potrdi.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 28. Jul. 2011 18:16

GnilaLimona napisal/-a:Že res, da vsak dan ni enaka možnost za zanositev, ampak noben dan pa tudi ni 0%. Vedno je neka možnost da zanosiš. No, pa pustimo to. Gremo nazaj na temo. :)

Ja, nekaj dni na cikel RES ni možnosti, da zanosiš. Pod nobenim pogojem! Fora je samo, kako izračunati oz. določiti te dni. Edino to. Tko da ne govort, da neplodnih dni ni.

White_Widow napisal/-a:Dej ne seri. Ce ni ovulacije oz. par dni prej (ker semencice lahko prezivijo par dni), se zanosit NE DA.
:)

Vem, da citiram že mal starejše poste, ampak mi gre res na živce, ker se kregate o nečem, kar je čisto jasno, če ste v srednji šoli vsaj malo poslušale pri biologiji!

In ta metoda je dejansko zelo zanesljiva, ampak samo pod pogojem, da se je loti nekdo, ki je o tem dobro poučen in pripravljen žrtvovati par minutk na dan za merjenje, opazovanje same sebe in svojega počutja.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 28. Jul. 2011 18:22

Ja ja ja, super ste vse razložile s poznavanjem same sebe, merjenjem ipd. Pa sploh kdo tako dobro pozna samega sebe? Človeško telo je organizem, ki je nepredvidljiv. Včer te je ob osmih zjutraj srat prjelo, danes te bo takoj po večerji. Slab primer, a primer je. Ne znamo nadzorovati delovanje svojega telesa v povezavi s psiho. Mislimo, da vemo, pa pač ne. Zato je ta metoda nezanesljiva in vedno bo. Če bi bilo tako lahko "ah sj poznaš samo sebe kaj?" "ja seveda..kdo me pa bolje pozna?", "sj boš malce preštela dneve in zmerila temperaturco ane?" "ja kaj pa je to težkega!". In BAM kdo rabi tabletke, kondome, diaframo, vsa ostala prezajebana sranja za telo? Nihče. Vsi bi se tega držali. Ampak se ne, ker je dejstvo, da so samo hormoni in kemija, ki jih zaužjemo s tabletkami, sposobni nadzorovati delovanje našega telesa(in ostala sredstva). Sami se pač ne moremo, pika.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 28. Jul. 2011 18:40

Prešnji post sem napisala, ker je ena izjavila da ni neplodnih dni.

OK, res pride do motenj v ciklusu, ampak je metoda vseeno čisto dovolj zanesljiva za ženske, ki so v primeru zanositve pripravljene otroka tudi obdržat.

Sj sploh ne vem, kako sem prišla do tega, da jo zdaj tako zelo zagovarjam. :roll:
Uporabniški avatar
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a GnilaLimona » 28. Jul. 2011 20:11

Sem še preveč poslušala pri biologiji, prebrala marsikaj, še ginekologinjo imam v družini. Ni zanesljivo. Sicer ima pa vsak svoje mnenje.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 28. Jul. 2011 20:26

Dej preber še enkrat moj post. Rekla sm, da je stoprocent, da so v ciklu tudi neplodni dnevi, ne pa da je stoposto zanesljiva metoda!
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 28. Jul. 2011 22:25

White_Widow napisal/-a:tisti, ki pravilno uporablja te metode, lahko zanosi ravno toliko, kot s kondomom.

Ce je kdo zanosil po tej metodi, je ni pravilno uporabljal oz. se je nekje zmotil.

Si ze kdaj slisala za zamik ciklusa? Ne glede na to, kako zelo dobro poznas svoje telo, ne mores biti nikoli 100%, da bo tvoj naslednji ciklus enak prejsnjemu. Se strinjam z Evelyn, telo je nepredvidljiv organizem in ze ena mala sprememba v zivljenju ga lahko zmede. Stres, potovanje, menjava okolja, sprememba prehranjevanja, pa se marsikaj drugega. Vprasaj kateregakoli ginekologa in ti bo povedal, da so nenadne spremembe v ciklusih cisto obicajne in se zgodijo vecini zensk v zivljenju, ne glede na to, kako redne in natance cikluse ima.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 29. Jul. 2011 2:39

ja sej zato se pa kupi merilec hormonov, ki se izlocajo samo med ovulacijo. Mislim ej, vse kar sem hotla rect je blo to, da je metoda dost zanesljiva, vsi vemo da nobena kontracepcija ni 100%. Jaz samo pravim, da ce nimas ovulacije, zanosit ne mores (osnovno poznavanje delovanja KT)
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 29. Jul. 2011 11:32

-Drgač pa če je problem pr njemu obstajajo ultra tanki kondomi--bo več čutu, drug problem k mi pade na pamet je ta da si preveč vlažna, kar posledično pomeni premalo trenja med njegovim in tvojo-rešitev je tretja opcija, da začneš izvajat tiste vaje s kroglcam za jačanje tvojih vaginalnih mišic s katerimi boš ustvarla večje trenje-->simple as that!

P.S.nism podrobno bral cele teme, če je slučajn že kdo to predlagu...
Lp

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov