Tip z neta ...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 30. Apr. 2011 13:59

Haha, noče ker ga je na chatu spoznala?? Ok... jaz sem mojega fanta spoznala na youtube-u!! :D Nima veze kje ga spoznaš, glavno je da je dober po srcu in da se ujemata.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Apr. 2011 22:05

Eh, eno najstnico skrbi, kaj si bodo drugi mislili...

...po naslovu se mi je tema zdela bolj obetajoča.
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 30. Apr. 2011 22:13

purple_rain napisal/-a:Eh, eno najstnico skrbi, kaj si bodo drugi mislili...

...po naslovu se mi je tema zdela bolj obetajoča.

upam da te nisem razočarala ;) si pa vabljen, da dodaš svoj komentar na to temo ... :D :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Apr. 2011 22:19

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:04, skupaj popravljeno 1 krat.
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 30. Apr. 2011 22:27

jst njo poznam od vrtca,in je fuuul uredu oseba in ful lušna.tipi se limajo nanjo. spoznavanje prek neta mi pa ful deluje za tiste osebe, ki partnerja nemorejo najti v živo(morda se motim). tko da pr njej res ni problem u tem da ga ne bi mogla u živo spoznat.in ja, po eni strani si mislim,zakaj prek neta če pa ma okol sebe tok fejst fantov. ampak je ful zbirčna,in te fantje,katerim je ušeč,so zlo uredu ampak je ne privlačijo,ali rano obratno, so lušni,osebnosti pa grozne. ta tip k ga je pa zdej spoznala ji je pa lušen, ful uredu se meni z njim,življenje imata dost podobno ( oba imata nečake in nečakinje, ona ma nasplošno rada otroke, in tud on veliko razlaga o njih) in kot sm že povedala,se oba ukvarjata z glasbo :D nad tem ta zadnjim je ful navdušena

tko da ja, moje mnenje je, zakaj pa ne? :))
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 30. Apr. 2011 22:37

laguna napisal/-a:spoznavanje prek neta mi pa ful deluje za tiste osebe, ki partnerja nemorejo najti v živo

Predsodki.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Apr. 2011 22:40

Največja fora je da folk misli, da so vsi "internet-made" pari nastali tako, da je človek na robu obupa šel napisat oglas na neko internetno stran in se dobival z random ljudmi, dokler ni srečal vredu osebe in sta postala par. Večina internet-made parov se zgodi popolnoma random- chat iz dolgčasa, forumi ipd.. Sicer nič ni narobe tudi s prvo opcijo, nismo vsi isti, pač kaka ženska/tip najde 10 tipov/bab v diskaču, nekateri pač ne.
It was forever..but it didnt last long..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Apr. 2011 22:43

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:04, skupaj popravljeno 1 krat.
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 30. Apr. 2011 22:46

ona je šla klepetat iz živga dolgčasa med počitnicami, ne pa načrtno ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Apr. 2011 22:54

...
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 30. Apr. 2011 22:57

ji bom sporočila ;) hvala
Uporabniški avatar
morskadeklica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a morskadeklica_ » 30. Apr. 2011 23:00

Ja zakaj bi se pa naj ozirala na druge? Najina zgodba je skor ista, sam da sva se prej videvala na avtobusni itd., pol sva pa pršla nekako skup (msn, netlog...), se spoznala, čez čas dobla pa sva zdej tko že tri leta skup. Pa ko rečem, da sma se spoznala na netu ni nikomur nč čudnga. :rolleyes: (hvalabogu!)
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 02. Maj. 2011 23:08

Bolje, da se spoznata preko neta, kot pa te tipične scene v klubih: "ja bila sem pijana, on je bil pijan, pa sva imela one night stand, pol pa sva si rekla: ja zakaj pa ne, pa bodiva skupaj!"
Ni velikokrat tako kot v filmih, da bo ona študirala Freuda v knjižnici in se bo poleg nje usedel en lušten tip z isto knjigo v roki in potem se bo to ponavljalo 2 tedna in vedno se bo vsedel na isto mesto poleg nje in POTEM jo povabil na kavo in bosta ugotovila, da sta si usojena! :love:
pač...dandanes so zveze sklenjene preko neta nekaj čisto normalnega. Dokler ostane na tem, da sta se preko neta samo spoznala in potem šla na date, je čisto normalno...če pa začneta furati zvezo preko interneta, pa že govorimo o drugi strani geekovstva... :D
Naj gre na zmenek pa da mir. Saj pa ni stara 12 let (upam), naj vidi kakšen je. Če se ponesreči pač...big deal.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov