Tip nama sledi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ameba » 15. Jun. 2008 14:33

cioccolatina* sej verjamem :wink: ....vidim tudi jst dosti takih, ne se bat...Ampak ne vem kaj ima to veze z Anchiiko...čisto posploševanje...
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2007
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cioccolatina* » 15. Jun. 2008 14:42

mislim da... je že sploh norišnica, da se gresta dva taka otroka neki pisarit s starejšim tipom in razmišljat o nekih otrocih...
jz pri njunih letih nisem hodila vn in take scene, ok kakšna pijačka s sošolkami... in to je bilo to... (popoldan)
ni mi logično, ker se mi zdi kot da iščeta pozornost in si očitno želita da se jima kaj zgodi...
štekaš kaj hočem povedat???
ej panika zaradi enega rojstnega dneva... šit... sej jih bo še miljon....
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 15. Jun. 2008 14:45

to je pa to ne, ko take mlade punce hodijo gor na simpatije pa gz pa tote finte potem pa da en tip svojo oz. lažno sliko gor, se malo opiše, pa piše okrog puncam in one valda čisto nore, ker so všeč takemu tipu in stvar gre tak dalje da dajo msn oz. mail, tipi jih pripeljejo do tega da so čisto nore, stvar pripelje do tega da se dobijo, tam punce spoznajo da je tip veliko starejši kot pa naj bi v resnici bil...na koncu se pa ponavadi zgodi da se stvar slabo konča...naivne najstnice :roll:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 15. Jun. 2008 14:53

kikiriki napisal/-a:Ni glih logično. Tut jst bom mogu prek davkov plačevat za to siroto, ki bo prepuščena sama sebi, ki ne bo mela staršev in pa to je potencialno nov bandit in brezciljni človek.

Hja, dej še 1x preber moj prejšnji post. :P
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 15. Jun. 2008 15:34

No kje pa je zdej avotrica teme?! Se je čist usrala po moje :D :rofl:
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 15. Jun. 2008 15:56

Jz sm dala zadnič oglas za cote in se mi je na mail javu en, k bi rad kupu vse cote. Ok, to mi je blo čudn. Pa čudn k se nč ne podpiše in to. Pa mau pogledam, in gre za nekega 27 let starga tipa, kao, vsaj tko piše, k ful komentira slikce punc. In potem sm ga kr skenslala. Še to mi manjka, da res pokličem na cifro k mi jo je dal in pol se ga neb mogla znebit.

Tak da takih tipov je velik...treba mau potuhtat s kom si tkole pišeš in to.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 15. Jun. 2008 16:11

*hox* napisal/-a:
kikiriki napisal/-a:Ni glih logično. Tut jst bom mogu prek davkov plačevat za to siroto, ki bo prepuščena sama sebi, ki ne bo mela staršev in pa to je potencialno nov bandit in brezciljni človek.

Hja, dej še 1x preber moj prejšnji post. :P

Sm ga prebral še 2x :D
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 15. Jun. 2008 19:08

Sam upam, da slovenske najstnice niso tolk nore kot tale punca :roll:
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Murphy the housedog » 15. Jun. 2008 20:04

Ojojoj krava zabita!
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 15. Jun. 2008 21:35

cioccolatina* napisal/-a:mislim da... je že sploh norišnica, da se gresta dva taka otroka neki pisarit s starejšim tipom in razmišljat o nekih otrocih...

Hm, jest iz svoje izkušnje govorim, da ko si tolk star, ti preveč hormoni delajo in kr želiš si nekej razburljivga.
Sama sem si pisala z nekim tipov in govorila po telefonu, star naj bi bil okrog 27 (čeprou mislm, da je bil več). In kr fajn se mi je zdel, da me pokliče in tko, dokler ni postal čist obseden in sem pač doma povedala, ker je govoru, da ga neb slučajn skenslala, ker bo do mene pršel in tko. In naslednjič se je oči oglasu, mu povedal svoje in to je blo to. Od takrat ni nič več pisal.
je pa meen blo mal strah, da ne bi res kr enkrat pome pršu, čeprou me še nikol ni vidu in ni vedu kako zgledam.

Hvala bogu, da je to mim.

Če je avtorica teme mislila resno, ji tud jest predlagam, da pove staršem. Ker pa je to velikokrat težko kar tko povedat, nej pove vsaj kšni odrasli osebi,ki ji zaupa pa bo najbrž ona vedla kako naprej ukrepat.

Če se pa zmišljuje, pa zelo grdo od nje. :roll:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 15. Jun. 2008 21:45

*lilica* napisal/-a:
cioccolatina* napisal/-a:mislim da... je že sploh norišnica, da se gresta dva taka otroka neki pisarit s starejšim tipom in razmišljat o nekih otrocih...

Hm, jest iz svoje izkušnje govorim, da ko si tolk star, ti preveč hormoni delajo in kr želiš si nekej razburljivga.
Sama sem si pisala z nekim tipov in govorila po telefonu, star naj bi bil okrog 27 (čeprou mislm, da je bil več). In kr fajn se mi je zdel, da me pokliče in tko, dokler ni postal čist obseden in sem pač doma povedala, ker je govoru, da ga neb slučajn skenslala, ker bo do mene pršel in tko. In naslednjič se je oči oglasu, mu povedal svoje in to je blo to. Od takrat ni nič več pisal.
je pa meen blo mal strah, da ne bi res kr enkrat pome pršu, čeprou me še nikol ni vidu in ni vedu kako zgledam.

ma ja no.. vsi smo bli enkrat naivni in mladi.. se ni treba tok pametne zej delat, ko smo bli tok stari, smo bli po večini kar zelo isti..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Jun. 2008 10:01

. ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:57, skupaj popravljeno 1 krat.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 16. Jun. 2008 10:36

Moj otrok če mi bo sam omenu da bi mel kako spletno kamero ali zvočnik- haus arest za naslednjih 5 let. To se punce dobesedno prodajajo po ircu češ če mi napolniš račun za mobitel za 15 eurov ti pokažem joške ipd. ?????

Kamoli da jo najdem na kakih simpatijah napol nago. Jao.. kaj bi ji naredila.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Jun. 2008 11:18

co
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 16. Jun. 2008 13:00

ja drgač so tele današnje mladenke nekatere res obupne no.. že samo če si pogledaš glasuj zame.. napol nage 13 letnice? taprava vaba za pedofile.. pol pa še punce k so vse ponosne k jih osvaja 30 ali 40 letnik.. se počutjo bl odrasle.. pol pa dajejo msnje pa številke telefona, pa hišne številke, kje so v šoli, nč čudnega da se take stvari pol dogajajo..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov