Tip nama sledi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Kasiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
Jaz bi tudi na tvojem mestu pustila zadevo, Nia. Konec koncev ni tvoja stvar in se mi zdi nepotrebno, da se vpletaš. Meni se zdi že samo pisati takemu človeku čisto brez potrebe. K ničemer ne boš pripomogla (ali se motim?). Rajši se ne vpletaj.
Upam, da bo šlo sojenje v redu!
Upam, da bo šlo sojenje v redu!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Se čist strinjam z Kasiopeia.
~NIA~ raj pusti stat, da se ti ne maščuje, ker danes je dosti norcev okol.
~NIA~ raj pusti stat, da se ti ne maščuje, ker danes je dosti norcev okol.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Anchiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2008
NIA še zdej nism dobla logov=S
Ati je je prepisu pa reku naj tole prlepim na forum.
prepisan zapisnik
Postopek o prekršku zoper
osumljenca STJEPANA KAHRIMANOVIĆA, EMŠO 150597100182, s stalnim prebivališčem Braće Pantića 7a, 78000 Banjaluka, Bosna In Hercegovina, začasnim prebivališčem Devina 4a, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija.
Predlagatelj PP KOPER, je zoper osumljenca podal predlog za uvedbo postopka zaradi domnevnega prekrška, ki naj bi ga osumljeni storil v času od 2. do 14.6 2008.
Zagovor
Odločno zanikam, oseb, ki so me obtožile ne poznam. Sem zaposlen in ugleden človek in ne bom dovolil, da si mladoletnice zmišljujejo takšne lažnjive zgodbe.
Po predložitvi zapisnika pove v zagovor:
Absolutna laž, oseb ponavljam,ne poznam. Za dni, ki so navedeni v zapisniku imam trden alibi.
Pristopi brat GOJMIR
Z bratom sva po vsakodnevnem delu obiskovala jezero v Slivnici, kjer sva ribarila. Videli so naju tamkajšnji ribiči in imam tudi karte, ki potrjujejo resničnost. Ne vem, zakaj bi kdo obtožil brata takšnih stvari, tukaj gre za izmišljeno zgodbo.
Odločilo
Postopki o prekrških, v času do 14.6. 2008, niso bili pravnomočno končani, zato na podlagi ZP-1 in ZUDPPKZ, se obtožnica zoper osumljenega STJEPANA KAHRIMANOVIĆA umakne.
Ati je reku da zato kr je policaj pa kr policaji skup držijo nemormo nč='(zdej me bo še sam isku človk pa naj mi še kaj nardi=S
Ati je je prepisu pa reku naj tole prlepim na forum.
prepisan zapisnik
Postopek o prekršku zoper
osumljenca STJEPANA KAHRIMANOVIĆA, EMŠO 150597100182, s stalnim prebivališčem Braće Pantića 7a, 78000 Banjaluka, Bosna In Hercegovina, začasnim prebivališčem Devina 4a, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija.
Predlagatelj PP KOPER, je zoper osumljenca podal predlog za uvedbo postopka zaradi domnevnega prekrška, ki naj bi ga osumljeni storil v času od 2. do 14.6 2008.
Zagovor
Odločno zanikam, oseb, ki so me obtožile ne poznam. Sem zaposlen in ugleden človek in ne bom dovolil, da si mladoletnice zmišljujejo takšne lažnjive zgodbe.
Po predložitvi zapisnika pove v zagovor:
Absolutna laž, oseb ponavljam,ne poznam. Za dni, ki so navedeni v zapisniku imam trden alibi.
Pristopi brat GOJMIR
Z bratom sva po vsakodnevnem delu obiskovala jezero v Slivnici, kjer sva ribarila. Videli so naju tamkajšnji ribiči in imam tudi karte, ki potrjujejo resničnost. Ne vem, zakaj bi kdo obtožil brata takšnih stvari, tukaj gre za izmišljeno zgodbo.
Odločilo
Postopki o prekrških, v času do 14.6. 2008, niso bili pravnomočno končani, zato na podlagi ZP-1 in ZUDPPKZ, se obtožnica zoper osumljenega STJEPANA KAHRIMANOVIĆA umakne.
Ati je reku da zato kr je policaj pa kr policaji skup držijo nemormo nč='(zdej me bo še sam isku človk pa naj mi še kaj nardi=S
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov