Tip nama sledi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

janna

Neprebrana objavaNapisal/-a janna » 23. Jun. 2008 13:07

~NIA~ napisal/-a:
Ty napisal/-a:Eno off topic vprašanje......Nia kaj pa če bi se zaljubila v kakšnega na ič :) Bi se poročila z njim ? Zanalšč sem dal trdi č in ne mehki.

mah lej.. brezveze o tem.. tisti k so na forumu že več časa in so redno spremljal debate v katerih sm sodelovala (sploh teme o južnjakih) vejo kaj in kako in zakaj.
da bi mela tipa na ić? sm ga mela.. in sm ga dejansko pustila zarad tega ker je bil pač na -ić (beri: ker pr njemu doma niso znal slovensko, niti se niso trudil da bi znal itd.. tipični 'od dol')
če bi pa meu tip slovenski priimk, seprav s trdim č, pa pač, ni panike ;) če bi biu uredu..

kar se pa tiče tega s tem pedofilom.. če berete kj sosedne teme na forumu pa tko kdaj, vsaka napiše da je treba otrokom pomagat, da je treba prjavt.. ko pride pa res do enga problema se pa nobn ne upa in padajo razne izjave: 'ne utikujte se..' mislem halo? itak pol problem ostane pr tistmu ki ga ma, če se pa vi, ki ste tako željni pomagati, v tuje probleme ne vtikujete :roll:

Kdo pravi, da nobena ne upa? Saj je veliko punc reklo, da ji lahko pišejo na ZS, poleg tega je pa dolžnost njenih staršev, da ji pomagajo. Če bi prosila katero ob uporabnic, da ji pomaga, ji verjetno nobena nebi rekla ne. Me pa zanima, kako si ji ti pomagala s tem vohunjenjem in dodajanjem tipa na msn :?

Pa še glede staršev od tega tvojga bivšega....Kako pa veš, da se ne trudijo? Verjetno so vsaj 20 let živeli nekje "dol" in jim je bilo težko preklopiti in so obupali ali pa nočejo, ker so bolj zavedni " iz ene države od dol"? Saj niso zaradi tega nič slabši, pa tudi niso vsi kriminalci. Ne posplošuj preveč :?
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 23. Jun. 2008 15:44

Nia daj ne govori bedarij prosim..sploh ni res,dosti nas hoče pomagat,samo način tvoj ni primern,drugače pa vsaka ti čast,da ne obrneš hrbet ljudem,samo preden se lotiš problema malo razmisli..kaj se tiče onih na ić pa ti lahko z lastnih izkušenj povem,da maš popolnoma prav,da so tukaj po 30 let pa se niti ne potrudijo ,da bi znali slovensko..
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a Ty » 26. Jun. 2008 19:41

Ma sem čist pozabil,a si še smrketa,tako da mi je prav zanimivo brati tvoje odg na temo ić :) Samo neki me zanima...so res boljši ljubimci :) ?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Jun. 2008 8:20

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2007
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cioccolatina* » 27. Jun. 2008 9:34

podobna izkušnja kot NIA... vendar glede posteljnih aktivnostih niso boljši od naši...
pri mojemu bivšemu pa so se pokazale točno tiste značilnosti, kot so za srbe značilne... oziroma stereotipi... nasilen, prevzeten, posesiven... šlo je tako daleč da še s svojimi sošolci nisem smela komunicirati...
A natural good vibration
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 27. Jun. 2008 11:16

Ja "moj bvši" Srb je biu tud neki podobnega. Ne smeš tega in tega, ko bom jz u Srbiji, lahko samo to in to, ko me ne bo, kje si, zakaj si tam . . . Na začetku mi je blo lepo, da ga tolko "skrbi" zame, sam pol sm ugotovila, da to ni skrb. Vlada je biu upleten v useh pretepih, ki so bli in enkrat me je klicu iz bolnišnice, da je malo polomljen. Ko sm mu hotla nos razbit. :evil: :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Jun. 2008 13:02

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nincy87 » 05. Avg. 2008 17:51

Nia se strinjam s tabo.
Sm mela muslimana pa mam slabo izkušnjo. Ne samo glede spolnosti , tudi nasplošno
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Avg. 2008 18:03

h.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 05. Avg. 2008 18:39

...In zdej dejmo posploševat, ker to je itak vedno edino pravilno... :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Avg. 2008 21:13

:P )
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 05. Avg. 2008 23:23

^^Lih ti se obregneš name, ko pa se edina rekla, da ne posplošuješ :wink: In moje besede sploh niso bile (skoraj) namenjene tebi... Druge pa...
"Sicer pa na splošno velja, da so ... zelo agresivni, bedasti, hladni, vroči, črni, beli, kravžlasti...!" <---alergična sem na takšne in podobne stavke, ki kažejo na posploševanje... Tudi stereotipi so (zame) popolna bedarija... Ampak je škoda, da jim veliko ljudi verjame in si na podlagi njih oblikuje svoje mnenje o določeni osebi...

Kot je rekel naš profesor od sociologije v fori: "Ne govori mi, kakšni so Kitajci! Enega poznam!" :D

Glede tvoje seminarske pa... Me veseli, da si kaj poučnega zvlekla iz nje :wink:
Uporabniški avatar
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _Larissa_ » 06. Avg. 2008 20:28

MilkyWay sj p!ka sj kokr sm jst prebrala ni čist nč slabga misla s tem k je pač povedala kaj je ona doživela...
saj jst nism razbrala iz nenih postov da bi mela krkol prot nim sam pač mnenja je da se neb smel mešat ker je pač drugačna kultura pa drugačni običaji....
jst pa lohk isto povem...mam kolegice pa kolege k so na ič pa so mi čist fajn pa se razumemo sam pa isto nebi rinla lih u zvezo s kermukol ker so pač že vzgojeni drugač k mi...pa nuben se ne obnaša "narobe" sam pač drgač od ns in to se pač nekje pokaže.... ni pa zdj to res da bi to za usazga velal...
Uporabniški avatar
((LoL!TA))
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2007
Kraj: new york

Neprebrana objavaNapisal/-a ((LoL!TA)) » 06. Avg. 2008 22:00

po moje bi morali ukinit vse te strani kot so te fucking simpatije itd., ker se tu itak sami pedofili zbirajo ki prežijo na te otroke ki itak nimajo nič v glavi, starši pa jih tui ne preverjajo kaj počnejo na internetu. sploh ne razumen kaj imaš v glavi da se sploh zapletaš z takimi fanti in pri teh letih misliš na take stvari ko bi ti morala samo še šola hoditi po glavi.kaj si si sploh imela povedati s tem tipom pa še po msn-ju sta si pisala...zakaj pa si mu sploh dala naslov, če si vedela koliko je star?????lahko bi ti blo jasno kaj je na stvari če se že tak daleč spuščaš!!! :wall:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 06. Avg. 2008 23:28

_Larissa_ bedni so mi kakršnikoli predsodki in ocenjevanje ljudi na podlagi njihovih priimkov...in narodnosti... Važno, da so tisti na -ić pohotni starčki, ki si ga drkajo na ulici, ko vidijo doro bejbo, tisti na -ello (al karkoli že je) važni Italijani, tisti s priimkom od živali in poklici (največkrat Kuhar, Novak, Volk, Jež...) polni zavisti...

Verjamem, da obstajajo stereotipi o raznih narodih in raznih ljudeh, ampak verjemi, da kakršnakoli negativna kritika na tvoj narod/etnično skupino/priimek ni prijetna. Še posebej če veš, da ti nisi tak, kot te drugi s posploševanjem opisujejo...

Nevem, kaj imate tolko za opravit s to vzgojo? Vzgoja se kej pretirano (govorim o drugih narodih, ki živijo v SLO) ne razlikuje od naše, ker se vsi skušajo nekako prilagodit razmeram v novi državi.

Glede raznih pedofilov...((LoL!TA)) takih strani ne bojo ukinili, ker so te strani primarno namenjene glasovanju mladih, spoznavanju... Pedofil te pa itak lahko spremlja tudi na ulici, ni nujno, da samo na spletni strani.
K meni na delo prihaja nek 40-letni (kao) glasbenik, ki se mi skozi nastavlja, kupuje darilca, uporablja pomanjševalnice (deklica, mamica, kosilce, bazenček, sončke, vremce, fantek...), in me preprosto...spravlja ob živce s svojim obnašanjem, s svojim govorjenjem... Pred njim mi je gorzno nerodno! In z reševalci iz vode kujem načrt, kako se ga bom odkrižala...
Pa me ta tip ni našel na netu... Našel me je v mojem vsakdanjem življenju, ker take stvari išče! In če je nekdo zainteresiran, da bo našel neko mlado punco in z njo počel razne porkerije, bo to naredil povsod, ne samo na internetu... :?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]