Tip nama sledi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Anchiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchiika » 14. Jun. 2008 21:00

H3333iii

Nekaj bi askala vas tu na forumu =) S frendico sva spoznale enga tipa preko simpatij zdej pa skor usak dan ko greva s šole ta tip fulllll stari bi mi lahka biu fotr skače za nama z rdečim audijem včasih pa s srebrnim nekim drugim avtom.Ponuja nama bombone,čokoladice itd,dans je frendica uzela eno čokoladico pa ji je tip reku če bi se lahka kje dubila na samem da ji bo pokazu najlepši del sveta pa takšne je začel uvajat.Tip je res gadn=S no frendica je misla it z njem u avto sam sm ji rekla da ne da je nbo posilu al pa kej.Pa pol ni šla.Pa govoru je da ma fulllll rad otroke mejhne pa da bi kr meu enga z mojo frendico pa z mano pa če jih gremo nardit pa tašne.=o.Men je fullllll gadn tip,frendici pa je ušeč kma avto pa kr bi rada mela dujenčka,sam jst tega nočm da bi šla kam z njim sama da ji neb kej nardil=S kok jo nej prepričam da nej ne gre sama nikamor z njim?Stara je 13,zdej bo 14 čez 3 mesce,jst pa sm že 14..
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 14. Jun. 2008 21:10

prijavi ga!
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
Axe_Head
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Axe_Head » 14. Jun. 2008 21:18

:eek: Sranje. Kolegico nazaj drži! Pa ji obrazloži ali pa še njenim staršem povej, kaj jo mika :? S kje pa si drugače? Sem ravno včeraj videl, da kroži nek pedofil okrog.. Bom probal najti.
Anchiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchiika » 14. Jun. 2008 21:20

S Kopra sm.Nočm k pol je naujo ven pustil čez vikend.Rada bi sam da neha hodt pred šolo pa se za nama vozt =|
Axe_Head
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Axe_Head » 14. Jun. 2008 21:21

Ravno našel :
http://24ur.com/novice/crna-kronika/ped ... rskem.html

Sicer pa je res da v 2 urah je bilokje v sloveniji :x
Anchiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchiika » 14. Jun. 2008 21:27

Tak avto srebrn je isti sam čist temne šipe!!!!!kam ga nej prjaum?=|
Axe_Head
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Axe_Head » 14. Jun. 2008 21:28

113 pokliči (policija). Aja pa praviš na simpatijah... Prilepi njegov link pa tudi policiji to pokaži. Čimprej pokliči! Taki so za zapahe.
Anchiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchiika » 14. Jun. 2008 21:34

http://www.simpatije.com/si/83486 ta!!!!!Sam na msn je reku da že dve leti ni biu nič gori =| sam je pa avto isti pa iste tablice MB ma na rdečem tem še zmeri,na srebrnem ma pa KP=(
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 14. Jun. 2008 21:38

Najprej kolegici razloži kar bi ji starši morali razložiti že kakšnih 10 let nazaj- naj ne jemlje sladkarij od neznancev in naj ne hodi v njihov avto.

Naslednjič, ko vama bo sledil mu jasno povej naj vama da mir in da boš sicer povedala staršem ali poklicala policijo. Potem ga ignorirajta. Če bo s tem nadaljeval bosta morali komu povedati.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 14. Jun. 2008 21:45

pokliči policijo, sj vidš da iščejo enga pedofila v sloveniji. stran s takimi :evil:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 14. Jun. 2008 21:50

Ma da sem jst vajina mama vaju nalomim obe in hausarest do tridesetga leta! Mislm smrkle - a nimata par čistih u glavi al kaj? Za vaju je use en hec - hihihi - hehehe - huhuhu! Pol k bo pa ena posiljena pa ne bo več tok smešno a ne?? Kaj se mata sploh za predstaulat starim fotrom na simpatijah?? Kako je sploh lahko prišlo do tega da ve kdo sta in kam hodita u šolo?!
Faaak...Čist ogorčena, resnično!
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 14. Jun. 2008 21:58

iz kopra, ja sej kle se najdejo kaki čudaki.
Na kero solo pa hodis ce ni problem povedat?? (lahko mi pvt napises)
js blizu ene osnovne zivim v kp, pa se tip mi je znan v obraz..
bols da ga ne vidim vec, damn idiot.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 14. Jun. 2008 22:04

Rad bi povedal še
Če si mlada,polna zavesti in adrenalina te vabim da sedeš v moj Audi A4,nudil nama bo nepozabne užitke ob vožnji in predvsem varnost ter udobje,mar se upaš temu odreči?Leta niso ovira,zapeljem prav vsakogar ;)

Omg, koji psihopat. Takoj ga prijavit policiji, povedat svojo zgodbo in upaj, da bodo kaj naredili. Sploh pa bi jaz na tvojem mestu vse takoj povedala starsem! S temi stvari se ni za igrat, ker se hitro lahko zgodi kaj groznega. Da ne bosta kaj obzalovali!!!
You want me to be something I can never ever be.
Axe_Head
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Axe_Head » 14. Jun. 2008 22:06

Fuck kar prijavi kot so že rekli... samo tip pa je kot z grozljivke še mene bi blo strah da ga srečam :eek:
Uporabniški avatar
*lunca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008
Kraj: Somewhere Over The Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *lunca* » 14. Jun. 2008 22:07

o moj bog...tole pa res ne morm vrjet....hallo, glede na to kok je tega,kok se o tem govori,bi pa člouk prčkvou da se takih stvari ne grete...kaj se doma nč ne pogovarjate,kaj nj ne bereta,poslušata radio,...??????????????????? mislm sj smo bli vsi mladi,pa delal pizdarije,sam a se vidve zavedata v kakšno sranje sta se ujele????!!!!!!!!
čim prej povedat staršem,pa poklicat policijo,predn se zgodi kj hujšga in vaju bomo na 24.ur bral!!!pa mal razmislta kam vaju je prplala vajina zajebancija...kako sta sploh pršle z njim v kontakt????a vama noben ni nikol povedu kok pedofilov tkole po netu išče take naivne punce k sta vidve???
čism sm paf....

kako jo prepričat da nj ne gre z njim???....PRJAVTA GA!!!!!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]