Test logike na podlagi ljubezni in sexa =]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^upam, da boš čim dlje užival na dopustu!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Tale tema je bila o tipu, ki sem ga jaz spoznala... tipu, z manjvrednostnim kompleksom...
mam pa eno vprašanje za tipe:
kako žensko bi raje imeli za vezo? eno, ki je imela mogoče samo 2 partnerja, pa je s tema dvema sprobala vse, kar se v seksu sprobat da, ali eno, ki je bla z več tipi, ampak so bile to neke površinske avanture in je še ogromno stvari v seksu, ki jih ni počela/doživela in bi bilo lahko to prvič z vami?
mam pa eno vprašanje za tipe:
kako žensko bi raje imeli za vezo? eno, ki je imela mogoče samo 2 partnerja, pa je s tema dvema sprobala vse, kar se v seksu sprobat da, ali eno, ki je bla z več tipi, ampak so bile to neke površinske avanture in je še ogromno stvari v seksu, ki jih ni počela/doživela in bi bilo lahko to prvič z vami?
-
delusional - Cosmopsiho
zato pa cifre nimajo nekega bistvenega pomena.
tudi jaz mam raje tipa, ki je bil v 100 luknjah (in ima tudi kako SPB), kot pa enega, ki je mel 2 resni vezi po 5 let in eno od teh nikakor ne more prebolet + ni je stvari, ki je ne bi z bivšo sprobal.
tudi jaz mam raje tipa, ki je bil v 100 luknjah (in ima tudi kako SPB), kot pa enega, ki je mel 2 resni vezi po 5 let in eno od teh nikakor ne more prebolet + ni je stvari, ki je ne bi z bivšo sprobal.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ker vmesne poti pa ni ane..drugega tipa ni na voljo, kot modela, k ne preboli bivše in tipa, k je pojebal 100 žensk in ma spb?
It was forever..but it didnt last long..
-
delusional - Cosmopsiho
ja, je vmesna pot. in sicer ta, da ostaneš s ta prvim ki te je pojebal.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Wtf? a potem ni možno, da žensko prvi pojebe tip, k je že meu 100 žensk in/ali tip, ki ni prebolel bivše?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ti maš pa ene čudne izkušnje.. al je človek skor-virgin (1 partner) al pa cel jebač (50+), al kako?delusional napisal/-a:ja, je vmesna pot. in sicer ta, da ostaneš s ta prvim ki te je pojebal.
-
delusional - Cosmopsiho
..Evelyn.. napisal/-a:Wtf? a potem ni možno, da žensko prvi pojebe tip, k je že meu 100 žensk in/ali tip, ki ni prebolel bivše?
am, ne, če sta skupaj od 15ega leta, ne.
purple_rain, lahko je bolj "nedolžen" tisti, ki jih je pojebal 100, kot tisti, ki je mel samo 2.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Kaj pa če tip ni star 15?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]