Telepatija v masturbiranju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Že zelo dolgo sodelujem na enem izmed forumov(ni cosmo), kjer sem virtualno spoznal eno dekle. Vedno sva se normalno pogovarjala in nikoli se nisva pogovarjala o "teh umazanih stvareh".
In od enkrat dobim zasebno sporočilo, kjer me je seznanila, da je name masturbirala "ob tem času in ob tem dnevu". In ostal sem šokiran, ker sem to isto počel ob istem času in dnevu, misleči na nanjo, seveda.
Neverjetno, ampak jaz mislim, da je to telepatija.
Verjamete v telepatsko masturbiranje?
In od enkrat dobim zasebno sporočilo, kjer me je seznanila, da je name masturbirala "ob tem času in ob tem dnevu". In ostal sem šokiran, ker sem to isto počel ob istem času in dnevu, misleči na nanjo, seveda.
Neverjetno, ampak jaz mislim, da je to telepatija.
Verjamete v telepatsko masturbiranje?
Zadnjič spremenil DonCarleone, dne 22. Jul. 2012 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- DonCarleone
- Komunikatorka
slovenc in dot, ampak ne vem kaj bi bilo drugega možno, kot pa telepatija. Zanimivo namreč, da naju je zagrabila ta potreba ravno ob istem dnevu in istem času. Zelo zanimivo bi bilo vedeti kdaj sva oba doživela vrhunec, ampak nisva štopala (saj jaz vem, da nisem).
Zelo bizarno.
Zelo bizarno.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
naključij je mnogo
sicer pa, kolikokrat mastrubiraš, kolikokrat misliš nanjo, kako globoki so pogovori, kakšno je bilo vreme na tisti dan, kateri dan je bil, itd.. ? vse polno stvari vpiva na človeka, da je potreben. čist možno je da sta si dost podobna
karkol že je to, jaz na tvojem mestu bi kej več probal
sicer pa, kolikokrat mastrubiraš, kolikokrat misliš nanjo, kako globoki so pogovori, kakšno je bilo vreme na tisti dan, kateri dan je bil, itd.. ? vse polno stvari vpiva na človeka, da je potreben. čist možno je da sta si dost podobna
karkol že je to, jaz na tvojem mestu bi kej več probal
hej norci
- DonCarleone
- Komunikatorka
sirova štručka napisal/-a:naključje?
sicer ne zanikam obstoja telepatije, ampak kaj, če bi se raje v živo dobila, kot pa, da moreta tkole masturbirati drug na drugega? Pa še zazihrano bosta imela, da vama bo istočasno prihajalo
Ja ne bi bila slaba ideja, če ta punca ne bi bila tako daleč. Namreč to sodelujem na enem hrvaškem forumu( ta punca je pa nek iz Dalmacije) takšne kilometrine pa res ne morem delati samo, da bi dobil "še nekaj več". Res nimam sreče. Haos.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:38, skupaj popravljeno 1 krat.
- DonCarleone
- Komunikatorka
Štručka, tam sem slučajno "zagnezdil". Slučajno sem se registirial, ker se mi je zdel zelo dober potral za šport in zelo dobra ekipa za komentiranje istega. In sem malo zašel iz športa na topice o ljubezni in seksu, kjer sem tam spoznal to punco. Ampak zanimivo je tudi to da sva se poznala samo prek javne plošče. Ona je meni vpadla takoj v oko z svojim stilom pisanja, jaz pa izgleda tudi njej. Pred tem mi ni nikoli poslala zasebnega sporočila, razen takrat, ko me je seznanila z svojo drkico in ravno takrat je tudi mene prijelo. Zelo skandalozno. Tudi jaz do takrat nisem verjel v telepatijo..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nebi bila telepatija, če bi se oba zavedala, da to počneta istočasno? Seveda ne tako, da bi si sporočila ampak da bi dejansko neko energijo vlagala v to, da se telepatsko povežeta v tistem času..eden ali drug..
It was forever..but it didnt last long..
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Že vidim žareč naslov na kinematografih in horde podivjanih geekov ki kar drejo na X-Men First Class: The Masturbation Odyssey. Hell yea.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
shit was already done
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k80UQWWUIYs[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k80UQWWUIYs[/youtube]
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov