Telefonski "sex"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 27. Jul. 2008 18:25

Zvoncica napisal/-a:Lahko ji rečeš, da jo pogrešaš in da že cel dan razmišljaš, kako bi seksal z njo...pa boš hitro videl, ali je za ali ne ;)

Pa ne tako na direkt..men pa to ni zanimivo...boljš, da bi začel malo prikrito :wink:
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 27. Jul. 2008 19:22

Pa pazi, kaj ji boš govoril, ker boš moral potem vse to uresničit, ko se vidita :D In pazi, da ne bo preveč osladno ali pretirano romantično... Za prvič je po mojem najboljše, če vključiš malo zelo prijaznega zbadanja (pa res pazi, da ne bo nič žaljivega :!: ), da bo lahko izpadlo kot hec, če boš videl, da ji telefonski seks ni všeč. :)
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 27. Jul. 2008 19:28

Joj, to je pa tako težko povedati. Nismo vse punce enake. Js nimam rada romantike in bi mi blo rajcig, če bi mi direkt povedu svoje želje, podrobno povedal skrite fantazije, vključil še kakšen dirty talk in bi zadel bistvo. Kaj ma pa tvoja punca rada, pa nisi povedal. :wink:

dba napisal/-a:Sicer ne pričakujem, da nama bo kr naenkrat prišlo prek telefona

Zakaj pa ne? A ne bi bilo lepo slišat, da tvoja punca vzdihuje, ko ji ti govoriš svoje želje? Ti ne bi bilo rajcig, ko bi ji prišlo? :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 27. Jul. 2008 22:40

še tega nisem prakticirala :D , ampak če bi me moj poklical, bi bilo fajn, če iz navadnega pogovora napelje na te zadeve, ne pa da kar v telefon butne, si kaj potrebna? :D ... no ko pa napelješ do tega, pa najbrž stvari kar same od sebe stečejo, če je pravi filing... pokliči jo zvečer, ko je v postelji, pa ko še ni preveč zaspana. Pol pa uporabiš nekja stvavokv.... recimo: me kaj pogrešaš... jaz tebe močno, pa moj _____ (ime penisa :D ) te tudi pogreša... ok... po tej izjavi bo moogče padla v smeh, ampak to je lahko pozitivna stvar... saj ni treba polek seksa bit smrtno resen :) ...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 27. Jul. 2008 23:13

poves direkt:, a bi si jo rajcala z mano po te.
potem ji zacnes klatit seksi stvari..vsee počasi cim bolj natancno opises, uklopis fantazijo in drkas.
ko vama pride nikakor ne prekini tel. pog. sicer je blo to zadnjic, mores se se mal potrudit pogovarjat, da ne bo bejba miisnla da si jo sam zrd tega poklical
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 28. Jul. 2008 17:23

Roberta R. napisal/-a:js bi pomojem crknla od smeha, če bi me moj poklicou pa začeu s takimi scenami.. zato ker to popolnoma ni v njegovem stilu ta dirty talk.. in bi blo res smešno slišat :)

tlele se pa js podpišem :D pr mojmu je čist isto in js bi se tud smejala za umret...dobr da tega ne prakticirava :)
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 28. Jul. 2008 17:30

Zvoncica napisal/-a:Lahko ji rečeš, da jo pogrešaš in da že cel dan razmišljaš, kako bi seksal z njo...pa boš hitro videl, ali je za ali ne ;)

ma ja... direktno ji povej, da bi rad to in to je to... ce ne bo za, se ti bo morala oddolziti v zivo... in to drago... vsekakor si v plusu... :wink:
nasia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nasia » 31. Jul. 2008 18:43

hehe. no, tale tema mi je pa kr domača... to sem že večkrat poskusila in mormam priznati da je prav kul. sicer nevem, kje je tip dobival ideje za zgodbice, ampak vedno je vžgalo. perfect. :D pa prav kul feeling je bil pol ko sm slišala, da je tut njega vzburilo...
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _lady_bird_ » 13. Avg. 2008 20:38

jaz pa menim, da ni tak rajcig če že na začetku poveš kaj misliš...
na začetku moraš govorit po ovinkih, da tudi njej prebudiš domišljijo. Potem pa začneš z bolj določenimi stvarmi. Tak pr men deluje. ;)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 13. Avg. 2008 20:51

_lady_bird_ napisal/-a:jaz pa menim, da ni tak rajcig če že na začetku poveš kaj misliš...
na začetku moraš govorit po ovinkih, da tudi njej prebudiš domišljijo. Potem pa začneš z bolj določenimi stvarmi. Tak pr men deluje. ;)

Se strinjam. Meni je tud bolj všeč, da se počasi pride k stvari, kot pa direkt :wink:
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 19. Avg. 2008 10:43

mi2 sva probala. pa je bil čez pol ure že pri meni :D
Aleksa1389
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Aleksa1389 » 22. Avg. 2008 15:37

Ja jee zanimiv tale rajc prek telefona...... Se bolj pa je zanimiv pol k je telefonskega pogovora konec in se partnerja srecata iz oci v oci... auuuu pol pa rata zanimivo in vidis ali je bilo vse izreceno upraviceno al ne... sam rahcanje pa zmeri po mobitelu pase :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov