tehnike poljubljanja

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 15. Sep. 2008 10:58

Aja, pa včasih mi je res všeč, ko se dotaknem njegovega končka jezika z mojim... Prav začutim tak sladek okus... Očitno so tam res čutnice za sladko. :D
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 15. Sep. 2008 14:04

eni fantje majo res svoj način poljubljanja...ampak menim da je to kot del osebnosti..ne vem če lahko kar spremeniš to :? Eni tko na hitrco migajo z jezikom levo desno..hihi, men je to kr neki :) Mam svojo tehniko poljubljanja...in potem je zdj razlika v hiterosti, jakosti itd....ampak...osnova poljubljanja pa je pri meni ista...
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 15. Sep. 2008 14:41

ste ze bile s kaksnim, ki ima med poljubljanjem odprti oci? meni je to tako zoprno, kar nisem sproscena...ampak na sreco je bil do zdaj samo en tak :D
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 15. Sep. 2008 14:44

^Ne vem, zakaj se je tako prijelo, da moramo imeti med poljubljanjem zaprte oči. Mene včasih še bolj podžge, če si gledava direkt v oči medtem ko se poljubljava. Zato me čist nič ne moti, če ima odprte oči. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 15. Sep. 2008 16:03

freaky napisal/-a: Mene včasih še bolj podžge, če si gledava direkt v oči medtem ko se poljubljava.

Tole sem pa ravno zadnjič razmišljala ja... Je pri nama enako - pri najinih bolj strastnih momentih, odprte oči stvar še bolj podžgejo. Pa saj se gledava, hudiča! Saj ne zreva nekam v daljavo, kar bi verjetno ponazarjalo najino odsotnost... Če sva pa bolj za umirjeno varianto, so pa očke zaprte :) .
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 15. Sep. 2008 16:22

missy* napisal/-a:ste ze bile s kaksnim, ki ima med poljubljanjem odprti oci? meni je to tako zoprno, kar nisem sproscena...ampak na sreco je bil do zdaj samo en tak :D

Jst in moj sva to enkrt provala in naju je uriu smeh :D
Meni je dosti bol romantično, če mava zaprte očke. Ne pa da bi se jst poljubljana z njim in on bi gledau okoli. Ne, Ne, Ne :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 15. Sep. 2008 20:01

missy* napisal/-a:ste ze bile s kaksnim, ki ima med poljubljanjem odprti oci? meni je to tako zoprno, kar nisem sproscena...ampak na sreco je bil do zdaj samo en tak :D

js mam ponavadi odprte oči.. ne vedno, ne ceu čas in ne zanalašč.. pač jih odprem in se sploh ne zavedam tega.. sam ponavadi gledam tistega s kerim sm, ne pa okoli..

čene sm pa srečala že use sorte tipou.. en me je celo poslinu, da nism niti več vedla kam se dat (na koncu sm mu po pravici povedla da mi dela slabo)..
naletela sm tud na divje k so mi skori odgriznli ustnico, me celo prešlatali v trenutku in zarili jezik dobesedno v grlo :heul:

samo 2 od mnogih sta najbolj obvladala.. en je biu tko nežn da sm se skori stopila in vedno me je na nek način presenetu in nrdu neki kar mi je blo najbolj všeč :scherzkeks:
drugi je tudi obvladu (sam da na koncu mi je že malo dosadlo to konstantno vrtenje jezikou) da mi je lih zaradi tega prirasu h srcu :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _Larissa_ » 15. Sep. 2008 20:32

a ni kao da k maš zaprte oči da bl občutš use skup...
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 15. Sep. 2008 20:38

jah al js občutm al ne, mi je vseeno kr v nobenga nism bla še zaljubljena.. :wink:

se mi pa zdi da ko ma človek odprte oči res ni tisto "tapravo"
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 15. Sep. 2008 21:07

Nama se kar pogosto dogaja, da imava med poljubljanjem odprte oči... Vsaj meni se zdi to bolj sexy... In čutim, še kako dobro čutim :D ! Je pa res, da so zaprte oči za tiste bolj intimne trenutke, nežne momente... Med kakšnimi "prljavimi igrami" se pa skoraj vedno priležejo globoki pogledi :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 15. Sep. 2008 21:17

Odprte/zaprte oči?...

Med akcijo odprte, po koncu in za nežne trenutke pa najbrž zaprte... :D kakor kdaj...

Meni so ful všeč taki mehki poljubi, in jaz prov uživam v poljubljaju z mojim, k ma tko velike, polne ustnice... :flamingdev:
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 16. Sep. 2008 7:40

kokr kda, včas odpte včas zaprte.
Drugač pa tehnike poljubljana? prvič čujem za kaj takega, js se pač poljubljam vsakič drugač al ap skos isto ne vem.. prvič čujem za tehnike..
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 16. Sep. 2008 10:15

ok, se strinjam, pri tistem mocnejsem poljubu, ko je ful nost strasti pa to vse, ni nic narobe, ce so ucki odprti...ampak ko je pa vse skupaj ful pocasi, romanticno, se mi pa zdi, da je obcutek lepsi, ce so ucki zaprti..
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 16. Sep. 2008 15:24

Jaz pa imam rajši odprte oči... Ker ima moj res take strastne oči in tak sexy pogled pri tem... da bi mi bilo žal, če bi to zamudila :scherzkeks: No, pri poljubu še zdržim, če pa on začne z oralnim seksom in me gleda naravnost v oči, pa mu že kar težko vračam pogled... čeprav je noro dobro.:)
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 16. Sep. 2008 16:06

jaz imam pa vedno odprte oci... ker me zanima, ce ima on zaprte... :) in naceloma jih ima, kdaj pa kdaj me pa tudi pogleda v oci, kot "eye contact"...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov