Tečna in ljubosumna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Odgovor je na dlani: to (žal) ne pelje nikamor. Če so po 1,5 meseca že take krize...potem res nima smisla nadaljevat. Sicer pa se mi zdi, da si se sam že odločil, tako da... 

-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Pomoje se pa po mesecu in pol še ne bi bilo treba nič trudit. To naj bi bilo obdobje, ko skačeš po kavicah, se mečkaš v avtu, se trudiš gledat film, čeprav bi se raje lubčkal...
Se strinjam s tistimi, ki pravijo, da se sploh nima smisla pretirano matrat. Če ne gre, pač ne gre.

Se strinjam s tistimi, ki pravijo, da se sploh nima smisla pretirano matrat. Če ne gre, pač ne gre.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
jullia_ napisal/-a:Pomoje se pa po mesecu in pol še ne bi bilo treba nič trudit. To naj bi bilo obdobje, ko skačeš po kavicah, se mečkaš v avtu, se trudiš gledat film, čeprav bi se raje lubčkal...![]()
Točno to sm hotla napisat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
pomojem niti sama ne ve kaj bi rada.
sploh pa zakaj je ne pokličeš vsaki dan. če moj mene ni poklical en dan je bla tud katastrofa...sploh zdaj na začetku.
pol pa ni čuda da misli, da ti ni do nje in se ne trudi dovolj.
mogoče se pa boji, da bi bla razočarana....pa ti se ne zaupa dovolj.
kolk sta pa stara vidva?
sploh pa zakaj je ne pokličeš vsaki dan. če moj mene ni poklical en dan je bla tud katastrofa...sploh zdaj na začetku.
pol pa ni čuda da misli, da ti ni do nje in se ne trudi dovolj.
mogoče se pa boji, da bi bla razočarana....pa ti se ne zaupa dovolj.
kolk sta pa stara vidva?
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
jullia_ napisal/-a:Pomoje se pa po mesecu in pol še ne bi bilo treba nič trudit. To naj bi bilo obdobje, ko skačeš po kavicah, se mečkaš v avtu, se trudiš gledat film, čeprav bi se raje lubčkal...![]()
Ja nekako tako. In če se ne morta pogovarjat, ker se začneta že takoj kregat, pol je res brezveze.

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- Mempxis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2008
Npr zdej sem jo klicu pa sem ji reku,da se morva resno pogovorit glede "naju" pač glede na to ka se dogaja pa sem pač opozoru na tist dans k sem ji omeni s kom sem čeri bil in mi zdej reče da se je zajebavala
( glede na ton glasu je bilo daleč od tega )... Pa zanimivo mi je da ni nč uprašala kdai se bova pomenla pa to... Pa zdej se pa že jz resno sprašujem če sem jz zrel za psihiatra al je uni ravno pač tolk da ma kao nekoga...
Če pa črto zdei potegnem me pa bk pa je tud kontaktiram ne več dokler neo ona mene...Sam cajt mi jemle za avanturce ( mala šala
)

Če pa črto zdei potegnem me pa bk pa je tud kontaktiram ne več dokler neo ona mene...Sam cajt mi jemle za avanturce ( mala šala

-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Podobno je bilo z mojo prijateljico. S fantom sta se zaljubila, ko je ona delala med počitnicami v podjetju, kjer je bil on zaposlen. Na začetku je bilo vse lepo in prav, videvala sta se v službi, šla po službi na kavo (zraven pa še kdo od kolegov, ker nista imela izpita)... Med vikendi sta se videla bolj poredko, ko je imel kakšen od njegovih kolegov čas, da ga je pripeljal k njej. Na začetku je še šlo, a potem, ko je šla ona v šolo, se nista skoraj nič več videla, tudi slišala sta se bolj poredko in se je ona naveličala in ga pustila.
Ne vem, kakšna je tvoja punca, ampak (vsaj meni) vse kaže na to, da je punca hotela samo malo razvedrila za čez poletje.
Ne vem, kakšna je tvoja punca, ampak (vsaj meni) vse kaže na to, da je punca hotela samo malo razvedrila za čez poletje.
- Mempxis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2008
"Ne vem, kakšna je tvoja punca, ampak (vsaj meni) vse kaže na to, da je punca hotela samo malo razvedrila za čez poletje."
Sej to je z moje strani tudi samo,da zdej sva na t.i. mrtvi točki.. Mene edin to bolj kot ne muči,da ne vem pr čem sploh sva in mi je rečmo tko bedno... Al pa se oba izogibava resni zvezi in je to blem... Sej ponavad mene mot ka se dogaja sam dans me je pač tisti chat zutri vrgu iz tira in mi gredo sam bedarije po glav
Sej to je z moje strani tudi samo,da zdej sva na t.i. mrtvi točki.. Mene edin to bolj kot ne muči,da ne vem pr čem sploh sva in mi je rečmo tko bedno... Al pa se oba izogibava resni zvezi in je to blem... Sej ponavad mene mot ka se dogaja sam dans me je pač tisti chat zutri vrgu iz tira in mi gredo sam bedarije po glav

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov