Tečna in ljubosumna

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 25. Avg. 2008 17:18

Če se pa tut pogovarjat ni(sta) sposobna, pol pa tole itak nikamor ne vodi.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 25. Avg. 2008 17:22

Odgovor je na dlani: to (žal) ne pelje nikamor. Če so po 1,5 meseca že take krize...potem res nima smisla nadaljevat. Sicer pa se mi zdi, da si se sam že odločil, tako da... :D
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 25. Avg. 2008 17:41

*hox* napisal/-a:Če se pa tut pogovarjat ni(sta) sposobna, pol pa tole itak nikamor ne vodi.

mhm, točno tako. Mogla bi se bolj potrudit za zvezo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Avg. 2008 18:07

Pomoje se pa po mesecu in pol še ne bi bilo treba nič trudit. To naj bi bilo obdobje, ko skačeš po kavicah, se mečkaš v avtu, se trudiš gledat film, čeprav bi se raje lubčkal... :)
Se strinjam s tistimi, ki pravijo, da se sploh nima smisla pretirano matrat. Če ne gre, pač ne gre.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 25. Avg. 2008 18:08

jullia_ napisal/-a:Pomoje se pa po mesecu in pol še ne bi bilo treba nič trudit. To naj bi bilo obdobje, ko skačeš po kavicah, se mečkaš v avtu, se trudiš gledat film, čeprav bi se raje lubčkal... :)
Se strinjam s tistimi, ki pravijo, da se sploh nima smisla pretirano matrat. Če ne gre, pač ne gre.

Točno to sm hotla napisat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 25. Avg. 2008 18:13

Pontifex Maximus napisal/-a:Adijo pa zdrava ostaniiiiii....

:lol: Se pridružujem temu mnenju.
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 25. Avg. 2008 18:16

pomojem niti sama ne ve kaj bi rada.
sploh pa zakaj je ne pokličeš vsaki dan. če moj mene ni poklical en dan je bla tud katastrofa...sploh zdaj na začetku.
pol pa ni čuda da misli, da ti ni do nje in se ne trudi dovolj.
mogoče se pa boji, da bi bla razočarana....pa ti se ne zaupa dovolj.

kolk sta pa stara vidva?
Mempxis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Mempxis » 25. Avg. 2008 18:30

Glede na vse skup se jz velik več trudim k pa ona.. Mogoče mi zarad tega tud s časom bolj ravno ratuje za vse.... m:22 f:19
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 25. Avg. 2008 18:34

jullia_ napisal/-a:Pomoje se pa po mesecu in pol še ne bi bilo treba nič trudit. To naj bi bilo obdobje, ko skačeš po kavicah, se mečkaš v avtu, se trudiš gledat film, čeprav bi se raje lubčkal... :)

Ja nekako tako. In če se ne morta pogovarjat, ker se začneta že takoj kregat, pol je res brezveze. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Mempxis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mempxis » 25. Avg. 2008 18:41

Npr zdej sem jo klicu pa sem ji reku,da se morva resno pogovorit glede "naju" pač glede na to ka se dogaja pa sem pač opozoru na tist dans k sem ji omeni s kom sem čeri bil in mi zdej reče da se je zajebavala :eek: ( glede na ton glasu je bilo daleč od tega )... Pa zanimivo mi je da ni nč uprašala kdai se bova pomenla pa to... Pa zdej se pa že jz resno sprašujem če sem jz zrel za psihiatra al je uni ravno pač tolk da ma kao nekoga...

Če pa črto zdei potegnem me pa bk pa je tud kontaktiram ne več dokler neo ona mene...Sam cajt mi jemle za avanturce ( mala šala :) )
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 25. Avg. 2008 19:02

Njej ni dovolj do tebe, tečna je zaradi malenkosti, ne trudi se dovolj... tebi gre na živce s takim obnašanjem... Se pridružujem temu:
Pontifex Maximus je napisal/a:
Adijo pa zdrava ostaniiiiii....
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 25. Avg. 2008 19:03

Podobno je bilo z mojo prijateljico. S fantom sta se zaljubila, ko je ona delala med počitnicami v podjetju, kjer je bil on zaposlen. Na začetku je bilo vse lepo in prav, videvala sta se v službi, šla po službi na kavo (zraven pa še kdo od kolegov, ker nista imela izpita)... Med vikendi sta se videla bolj poredko, ko je imel kakšen od njegovih kolegov čas, da ga je pripeljal k njej. Na začetku je še šlo, a potem, ko je šla ona v šolo, se nista skoraj nič več videla, tudi slišala sta se bolj poredko in se je ona naveličala in ga pustila.
Ne vem, kakšna je tvoja punca, ampak (vsaj meni) vse kaže na to, da je punca hotela samo malo razvedrila za čez poletje.
Mempxis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mempxis » 25. Avg. 2008 19:31

"Ne vem, kakšna je tvoja punca, ampak (vsaj meni) vse kaže na to, da je punca hotela samo malo razvedrila za čez poletje."

Sej to je z moje strani tudi samo,da zdej sva na t.i. mrtvi točki.. Mene edin to bolj kot ne muči,da ne vem pr čem sploh sva in mi je rečmo tko bedno... Al pa se oba izogibava resni zvezi in je to blem... Sej ponavad mene mot ka se dogaja sam dans me je pač tisti chat zutri vrgu iz tira in mi gredo sam bedarije po glav :)
Leilani.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Leilani. » 25. Avg. 2008 19:40

Kika napisal/-a:po mescu pa pol bi mogl bit še vse v rožicah, ne pa da že zdaj ni nč od nč... po moje se ne splača zgublat živcev ;)

podpis :)
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 25. Avg. 2008 19:46

tudi jaz sem mnenja, da če je že pol 1 mesecu in pol takole, se ne splača dalje vozit...
...just breathe...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov