Tečna in ljubosumna

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 27. Avg. 2008 14:38

Mempxis a se pravi, da si s to punco zaključu al sta se pomelna ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Mempxis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Mempxis » 27. Avg. 2008 22:31

Čeprav vem,da nekateri to ne boste odobravali ampak enostavno sem se potuhnil ( beri = nič ji nisem omenil ampak je enostavno ne kontaktiram).. In ja na moje NE začudenje tud ona mene ne :)... Tko,da verjetno je to kr konc ja brez kakršnekoli debate in ne vem česa...
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 27. Avg. 2008 23:28

ful je zanimivo, da ona zate nima nikol časa... nevem kok še kot fant sploh nisi obupal :) ... js bi že, pa sm vztrajna :)...

probi se z njo pogovort ja točno to bom rekla :P! morta se zmenit, če pa to ne bo šlo, pač pomoje d ji pokažeš, da najbolš d se začne mal tut ona prilagajat teb, ne sam ti njej, drugač to ne bo to ...

kolk je pa stara? a jo še mal zakasnela puberteta daje, da ma take muhe?
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 27. Avg. 2008 23:34

Saj mislim, da mu ni preveč žal, da je konec. :wink:
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 27. Avg. 2008 23:36

xxwoman napisal/-a:Saj mislim, da mu ni preveč žal, da je konec. :wink:

hehe po zadnjem postu mnda res ne :)

prav si tak naredo, očitno je blo le še vprašanje časa ...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Avg. 2008 8:18

udo
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Mempxis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mempxis » 28. Avg. 2008 9:27

Žal mi je mogoč k se ni kej več razvilo,da bi blo pol bolj jasen al lahk sploh maš kej... Ma ubistvu mi sploh ni žal no :p... Tak komi čakam,da se oktobra spet faxs začne,da bomo na polno zaposleni pa bo ;)
Uporabniški avatar
*beba*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2008
Kraj: Okolica MB

Neprebrana objavaNapisal/-a *beba* » 28. Avg. 2008 9:52

lp. hja po mescu pa pol se začne prvo ljubosumje, navezanost in s tem tudi problemi . Res je, da če nimata možnosti, bi pa morala imet vsaj željo do tega, da sta čimveč skupaj. Vsak ima svoje prijatelje, toda vi2 bi si vseeno mogla biti na prvem mestu. Če ni tako, imam fanta raje za prijatelja - če so mu ti na prvem mestu hehe. Pogovorita se o tem, koliko si v resnici pomenita. Če ugotovita, da gre zgolj za principe in da se imata res rada, se pobotajta, prijatelje pa si predstavita, združita tvoje in njene, imejta skupne... Niokomur od vaju ni treba odpisat prijateljev. Naj ona ve s kom se družiš ti, predstavi ji predvsem prijateljice ( da bo vedela s kom si, da ji ni treba bit ljubosumna), tebi pa naj predstavi svoje. Ni te vredna, če te ne bo hotla, da vse kolegice vidijo, kakega super fanta ma :) Glede tega da ne pride do tebe - ne sekiraj se - mogoče ni zato da te nebi hotla videt. Punca je, mogoče pa ima (bolj starodavno) mišljenje, da fant hodi za punco, da on naredi prvi korak. Malo te že ima rada, če je ljubosumna hehe. Probaj s taktiko, da ji napišeš nekaj lepega, pokličeš vsak dan. In ji omeni naj te še isti dan kaj pokliče. Če te ima rada, te bo zagotovo. Upam da vama rata. Če ne - punc mrgoli. Boš našo boljšo. Veliko sreče :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Avg. 2008 11:14

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Mempxis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mempxis » 28. Avg. 2008 11:41

No beba nej ti na hitr odgovorim,da mava nekaj skupnih kolegov prav tako me je predstavila svojim kolegicam tak da tuki je bolj negativno v mojo smer saj jz nje nisem svojim :).. Eh pa sej kjer se vrata zapro se nekje odprejo nove a ni tko :)...
Uporabniški avatar
*beba*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *beba* » 28. Avg. 2008 12:46

~NIA~ se globoko opravičujem. Ne delam se. Če bi ti dovolj globoko sledila, bi vedela da sem na novo gor. In da je čist mogoče kaj ven spustit ali ne? Mempxis veš kolk je vrat... huh :P še odločit se neš mogo katera bi odprl :P jaz sem bla 2 leti s fantom, misleč daje on edini pravi za mene... dokler niso nastale težave... in konec... in prišel je nov začetek. Še lepši. Vedno pride... :)
Mempxis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mempxis » 28. Avg. 2008 12:54

pa sej me nit kej ne vleče preveč v kako novo vezo al pa kei... Sej paše bit samski je pa res da so trenutki ko si želiš nekoga met ob sebi za malce nežnosti :)... Sej če črto povlečem na koncu sej jz tud nimam pojma ka bi rad ampak trud pa le kažem v končni fazi :cool:
Uporabniški avatar
*beba*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *beba* » 28. Avg. 2008 13:13

hja ne... jaz sem tut ena tistih ki ne more brez nežnosti... zato pa sem še bolj občutljiva na te zadeve... ignor al pa kaj... mene more 10x na dan poklicat... če ne je ogenj v strehi :P jaz sem zdaj 1 mesec v zvezi... in je še sladko... se vidima vsak dan, pokliče vsake tolko časa... kak dolgo pač bo tak hehe :) ..
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 28. Avg. 2008 14:10

*beba* napisal/-a:hja ne... jaz sem tut ena tistih ki ne more brez nežnosti... zato pa sem še bolj občutljiva na te zadeve... ignor al pa kaj... mene more 10x na dan poklicat... če ne je ogenj v strehi :P jaz sem zdaj 1 mesec v zvezi... in je še sladko... se vidima vsak dan, pokliče vsake tolko časa... kak dolgo pač bo tak hehe :) ..

uu sm vesela za tebe, prvi mesec je še res vse tk fajn :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]