Tečna in ljubosumna

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mempxis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Mempxis » 25. Avg. 2008 16:20

Najprej en Lep Pozdrav… Zanima me vaše mnenje o mojem t.i. problemu… S punco sva skupi malce več k mesec in pol, v tem času sva se do sedaj videle pomoje,da vsega skupi ene 6-7x in še to le po 2-3h.. Sej vem,da nekateri zdej mislite,da to pa ni kej takega ja pa vam jz povem da je glede na to da sva le ~17km narazen…Res je,da jz hodim v službo in delam ruski turnus ampak k mam fraj bi se pa ja lahko videla in preživela celoten dan ne pa samo par uric ampak ne očitno so ji kolegi bolj pomebni saj ima za njih več časa… Npr. kadar imava šanco da bi se vidla ona nikdar nima avta tko,da morem stalno jz do nje pol pa parkrat slišim kak je šla po enga kolena na železniško postajo pa da je ona pelala ven žurat pa sem pa tja pa a za tist pa ma avto očitno… In tuki se še ne ustav npr učeraj sem šel s kolegico ven na pijačo pa se mal zavleklo k se dolg nisva vidla in sem ji pač danes povedal ( razlog,da ne bo kter njen kolega izjavu,da jo varam ),da sem bil s kolegico in se je že slišalo v njenem glasu tisto lubusumje in takoj je ratala tečna ( like v stilu,da ji je tak vseeno, čeprav ji ni ) in pol še tko by the mim uprašam, če se bova danes kej vidla in mi prbije nazaj,da jo je minlo… Pa jz ne vem al se to sploh splača neki packat al nej use skp zabrišem nekam… k tiste njeje trme pa tečnobe mam že pol kufer… kot sem že napisal pogovor odpade k je takoj kregarije… :) Ali pa sem jz mogoče zrel za psihiatra ? :P
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 25. Avg. 2008 16:29

hehe,nisi zrel za psihiatra. :D mogoče pa je začutla da preveč pristikaš in se je začela umikat. kaj sta se pogovarjala o vaju? mogoče bi blo bolše če bi na začetku si razjasnila da je vse bol na izi. :D al pa ji je preprosto super ko nekdo leta za njo. moj nasvet: nena je prvi kontaktiraj ne punujaj ji prevoza, počakaj da bo ona tebi pisala al pa klicala. pa ko bo rekla da nima avta, ji samo reči: ja te se pa pač žal danes ne vidima,kdaj ga boš pa imela? :D na tak lep način ji to reči,da se ne bo slišalo da ji iz jeze rečeš! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Mempxis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mempxis » 25. Avg. 2008 16:32

Eh sej fora je u tem k sploh ne pritiskam nanjo... Pustim ji svobodo popolno pač včas omenim če se bova kej vidla pa ponavad se pol... Ja če ji pa en dan ne pišem ali ne pišem je pa spet čist tečna pa sitna :)... Pa kadar nanese tema na naju je to pol čist neki x pogovor sploh ni to to... Pač ko sva skupi se ne obremenjujeva s tem to pač pol pride k se kake 3-4 ali več dni ne vidiva...
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 25. Avg. 2008 16:34

ja te pa jo jasno izprašaj kaj hoče pa je to to! :D ker očitno se malo zajebava!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 25. Avg. 2008 16:39

nič, druga ni babo zaklenit v klet pa izprašat ka bi rada :D

/hja, nič se ne smej zaj/
I love SISLEY& RW
Mempxis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mempxis » 25. Avg. 2008 16:40

Pa sej sem jo že prašu kaj pravzaprav hoče od mene pač se ne zna zjasnt... Rekla je le,da noče da mam jz kontrole nad njo ( to tak al tak nimam )...
Pa sej men je tak počas useeno... Gledam pač pol iz vidika da tud men sam občasno paše cartanje pa to, sam na k**** mi gre če ji en dan ne pišem al pa kličem da je pol tečna pa nemogoča...če pa ona to nardi pa se jz kej bunim pa smo spet pr kreganju a ne :)... Fora pa je tudi u tem,da sploh ne vem kok ona men pomen pa je odločitev al pustit to al vlečt to težko sprejet... Ne bi glih rat neki obžaloval..
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 25. Avg. 2008 16:41

Adijo pa zdrava ostaniiiiii....
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _lady_bird_ » 25. Avg. 2008 16:43

men se bolj zdi, da ne ve kaj hoče.. in iz izkušenj ti povem, da brezveze vlečt to.. sam prej ko pa kaj nardiš, pa se vsedi z njo pa se pogovori.. ornk pogovori.. ;)
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 25. Avg. 2008 16:51

Zakaj se pa ne slišita vsak dan? Normalno je če sta par, da se slišita vsak dan, če se že ne vidita...kšn klic pa sms mora bit. Mogoče malo smešno sam me spominja name ko sva z mojim začela..sm bila vsa tečna, če ni poklicau ko je reku da bo in tko..malo otročje vse skup, sam moj je biu takrat tok zagret, da je prenašau to čudno obnašanje :) men se zdi, da ona išče neko potrditev al neki takega...izhajam iz sebe in takratnega obdobja. Lej lepo se dobi z njo in ji povej svoja pričakovanja in kako si predstavljaš to vezo..povej, da bi bilo lepo, da se malo več vidita, da se tud ona, kdaj pripelje z avtom do tebe...pač vse kar te muči ji povej, pa boš vidu, če sta na isti valovni dolžini. Malo morš pa tud na dušo pihnit, v smislu, da bi rad da vama zlaufa-če bi res rad seveda :) in da bi rad čim več časa preživeu z njo, da se bolje spoznata...pogovor!!da boš vidu kam pes taco moli in da se še pravi čas umakneš, da ne boš prizadet ti ali pa ona.
Mempxis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mempxis » 25. Avg. 2008 16:52

Hm..ka pa če men v končni fazi tud to paše,da ni uno fuul resno ampak je bolj na izi in pa ko je meni do tega rečem da se dobiva? Ka pa če jz tuki dvojno vlogo špilam ? Je pa res,da bi bilo pametno postav neka dejstva pač kak je s tem klicanjem pa dobivanjem pa to :)... U končni fazi pa se še vedno lahko kasneje prelevi u resno zvezo... Sam ne mi rečt da zdej pa slepim samega sebe k bom še verjel :)...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 25. Avg. 2008 16:55

po mescu pa pol bi mogl bit še vse v rožicah, ne pa da že zdaj ni nč od nč... po moje se ne splača zgublat živcev ;)
Mempxis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mempxis » 25. Avg. 2008 17:00

sončnica a veš kak je ena napačna beseda pa tečna rata pol mi pa sploh ni do tega da bi se menu z njo pa raj sms pošlem, zdej ji pa itak mobitel neki nagaja,da vseh smsov ne prejema pol pa še tega ne pošiljam tko,da zdej se pa res bolj redko slišiva.. Pa sej ko sva skupi pa use klapa pa vse lepo in fajn, sam prek fona al pa msn-a pa nekak ne klapa
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 25. Avg. 2008 17:05

Po moje ti do te punce sploh ni, če razmišljaš, da bi ti blo z njo dovolj sam seksat..da ti ni do tega, da bi jo objel, polubčkal, predstavu kolegom, da bi jo hotu sam zase..ni to to in mogoč je tud punca začutla to iz tvoje strani pa je zarad tega zmedena? Vzemi za možnost, ker vse te tvoje misli se verjetno kažejo tudi v tvojem obnašanju.
Mempxis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mempxis » 25. Avg. 2008 17:14

Opa Opa ustav konje... Nisem reku,da bi rad sam sexu z njo ker pri njen na sex sploh nisem napeljeval niti ga nisem omenil... reku sem le,da mi paše občasno cartanje pa lupčkanje tuki ni blo govora o sexu...

Je pa res,da moja preteklost je temeljila velik na tem,da sem bil tak avanturist za one night stand pa to in ona je to vedla preden se je spustila v "vezo" z mano... Je pa res da me je služba popolnoma spremenila,da bolj odraslo gledam na stvari in mi ni sex več prioritata tko k mi je včasih res bil in to je ona že tud zdej v tem času spoznala,da mi ni tok do sexa... Nej pa še omenim,da je ona prva napeljevala na sex pa sem jo jz zavrnil ( težko verjet ampak je res! )
Uporabniški avatar
princeskaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a princeskaa » 25. Avg. 2008 17:16

Kika napisal/-a:po mescu pa pol bi mogl bit še vse v rožicah, ne pa da že zdaj ni nč od nč... po moje se ne splača zgublat živcev ;)

tudi jst se strinjam s tem!
What's the craziest thing you've done lately?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]