težave s starši in fantom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- senta3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2012
- Kraj: domžale
Džeki napisal/-a:senta3 napisal/-a:ali obstajajo tipi, ki so mentalno zreli, taki ki ne gledajo kje za vogalom se skriva huda bejba da mu bojo oči lahko padle iz jamic.
Obstajajo, jaz jih dost poznam.
no lepo da jih poznate
sej ne rečem, naj gleda za lepo žensko, samo on je toliko stvari naredil in rekel, da za določene stvari ne veš več a se heca...kot to da bo mel pr 50 22 letnico, ali to dejansko resno misle k že tokrat en in isti stavek ponovi.
- senta3
- Sramežljivka
carrie_ napisal/-a:Mi smo tuki vsi najbol pametni, ker smo pač lahko...
Senta3, to kar ti doživljaš, ni normalno, to ni normalna zveza! Čeprav mogoče nimaš do sedaj drugačne izkušnje in si ne znaš predstavljati, da je lahko kako drugače, - pa JE LAHKO!
Sigurno imaš kako prijateljico, ki ima dober in srečen odnos s fantom. Si mogoče že kdaj primerjala njeno in svojo zvezo? Kaj misliš, v čem so razlike in zakaj? Bi ta tvoja prijateljica ostala s takim fantom, kot ga imaš ti oz. če bi njen fant začel tako ravnati z njo?
Morala boš sama sebi zastavit nekaj pomembnih vprašanj v zvezi s tem, kaj sama zase želiš, hočeš biti srečna? Hočeš imeti fanta, ki te spoštuje? Misliš, da si čustveno zmožna zapustiti to zvezo? In zakaj misliš, da je do sedaj še nisi?
mislim da sem dolgo časa oklevala zapustiti zvezo ravno zaradi tega ker sem bla tok čustveno navezana nanj. saj imam še čustva do njega. samo ko pomislim kaj mi je naredil se mi moja odločitev zdi pravila pa naj še tok boli. vem da bo čas zacelil rane in da bo bolje. zdaj si bom zastavila druge cilje, za katere prej nisem imela časa ker sem bila z njim
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
ne, jebači ne hodijo z nekimi lepoticami. take sam ponucajo, pol pa se dajo z neko povprečno po videzu.
nisem pa vedela prej sploh, da obstaja ta vrsta, ki hoče za zvezo predvsem popolno žensko po videzu. ostalo je zelo nepomembno.
prej sem samo kdaj slišala, da je kdo odjebal kako žensko, ker jo je enkrat videl neurejeno v trenirki, ali kej je imela 2 grama maščobe na trebuhu preveč, zdaj pa vidim da to ni bullshit, ampak da so to res dogaja, in z odraslimi tipi, ne najstniki.
nisem pa vedela prej sploh, da obstaja ta vrsta, ki hoče za zvezo predvsem popolno žensko po videzu. ostalo je zelo nepomembno.
prej sem samo kdaj slišala, da je kdo odjebal kako žensko, ker jo je enkrat videl neurejeno v trenirki, ali kej je imela 2 grama maščobe na trebuhu preveč, zdaj pa vidim da to ni bullshit, ampak da so to res dogaja, in z odraslimi tipi, ne najstniki.
- senta3
- Sramežljivka
slovenc79 napisal/-a:^^ pa se zapleti z unimi tadrugimi tipi.
sam jeba ker ti na videz niso všeč, a ne?
ne ni to. k si mlad pa neumen je vsak dobr. pač ni moj tip..ne zanimajo ga take stvari k mene. en se je pa rajš odloču za prjatle k zame...kaj nej s takim počnem
- senta3
- Sramežljivka
browneyes napisal/-a:ne, jebači ne hodijo z nekimi lepoticami. take sam ponucajo, pol pa se dajo z neko povprečno po videzu.
nikol ni rekel da bi me pustil zarad videza. videz seveda je delno pomemben. samo vse so mu ble lepše pa boljše k js. pa vem da marsikdo tud za mano pogleda. prehitr se naveliča tega kar ma, pa hoče met neki novga....kar vse če je možno
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
senta3 napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:^^ pa se zapleti z unimi tadrugimi tipi.
sam jeba ker ti na videz niso všeč, a ne?
ne ni to. k si mlad pa neumen je vsak dobr. pač ni moj tip..ne zanimajo ga take stvari k mene. en se je pa rajš odloču za prjatle k zame...kaj nej s takim počnem
govoril sem browneyes
hej norci
- holala8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2012
Iz svojih izkušen ti povem, da bo bolje zate, da ga pustiš. Mislim, da tvoja mama glede njega nima dobrega občutka, ker ve kakšen je v resnici in vidi to, kar ti ne vidiš, ker ga ljubiš (moja je tut koj vedla). On gleda ostale punce, ki se mu zdijo popolne, zraven ima pa tebe... tudi moj je delal isto. Sej vse vemo, da radi okol pogledajo sam to ni to no... počutiš se ničvredno, zanj bi mogla bit TI NAJLEPŠA! Ne pa ostale v lokalu. Vrjem, dobila boš tazga, k te bo spoštvov, bo tvoji mami všeč, ga boš bol ljubila, zanj pa boš najpomembnejša. Ne splača se ti bit v takšni vezi, ker samo trpiš. Men se je kamn odvalu, k sm ga pustila. Sicr je sprva ful težko, ker moj biuši je mene skos klicou pa mi na fb safr nabijou pa take... pa oprost punca, ne bot bl neumna ko jest, k sm mu dala tipu kukr je tvoj 4 šanse, še ene mu pa nam dala. Sam bl nesrečna boš,.. Pa glede teh golih slik, mau premisl... Mislm, da te tak tip res ni vredn. Ne vem, ko bi pa on reagirov, čeb ti to počela. Zdej k so prazniki, mu jo uhka še sprintaš pa na omaro nalimaš na tamauga pa mašnco prlepš.... hecam se. Drgač pa najbol da se z nemu pogovoriš o vsem tem. Praši ga še, če te sploh ljubi, ne če te ma rt, radi mamo svoje prjatle pa tko. Če bo reku, dej ne seri pa to.. se ne pust. Ker mam filing da ti tega sploh nikol ne pokaže, pol očitno ni tko k bi mogl bit.... Pa očitno velik tipov pošila svoje gole slike okol, sestro je tut en na fb klikou pa ji na mejl slike svojga pošilou, pa da mu je ušeč pa kva bi ji delu... kwa je s tipi enimi dons, res sij treba ego tko zvišvt, da se okol pošilaš... hudo no.
živimo samo enkrat...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov