težave s starši in fantom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 23. Dec. 2012 13:00

Mi smo tuki vsi najbol pametni, ker smo pač lahko...

Senta3, to kar ti doživljaš, ni normalno, to ni normalna zveza! Čeprav mogoče nimaš do sedaj drugačne izkušnje in si ne znaš predstavljati, da je lahko kako drugače, - pa JE LAHKO!

Sigurno imaš kako prijateljico, ki ima dober in srečen odnos s fantom. Si mogoče že kdaj primerjala njeno in svojo zvezo? Kaj misliš, v čem so razlike in zakaj? Bi ta tvoja prijateljica ostala s takim fantom, kot ga imaš ti oz. če bi njen fant začel tako ravnati z njo?

Morala boš sama sebi zastavit nekaj pomembnih vprašanj v zvezi s tem, kaj sama zase želiš, hočeš biti srečna? Hočeš imeti fanta, ki te spoštuje? Misliš, da si čustveno zmožna zapustiti to zvezo? In zakaj misliš, da je do sedaj še nisi?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 23. Dec. 2012 18:19

Zvoncica napisal/-a:Mogoče ga je pa mama videla s kakšno drugo, pa ga je zato čez noč zasovražila.
.

točno to sem jz pomislila ali pa je pač ugotovila kakšen je.

Jz bi ga skenslala.
senta3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2012
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a senta3 » 23. Dec. 2012 19:24

no kot sem vam rekla mi je samo rekel da mi ne oprosti brskanja po njegovem profilu na fb. pa da me noče več vidt. iz tega predvidevam da tko kot že prej v najini zvezi on ni bil ničesar kriv, ampak sem kriva jaz ker sem ga zapostavljala

težko se bo navadit bit brez njega ker sva bla vsak dan skupaj 3 leta. ampak tko je prav. že tko je najina zveza škripala, je rekel da sm js kriva da je do tega pršlo ker sem ga zapostavljala 3 leta. zgleda neglede na to da mi je govoril da verjame v to da najina zveza lahko še uspe ni res. ker mi je rekel sedaj da je iskal drugo ves čas.

danes sem zvedela še to da ko sva bila na tajskem en mesec nazaj, je prijatelju napisal da naslednjič že ne gre z žensko tja ker je preveč lepih tujk tam in tajk, ki jih lahko kupiš za malo denarja za družbo ali sex. pa že tam mi je cel mesec ponavljal da je tajska raj za moške. ko sva šla na plažo je gledal samo kera je v tangicah ali zgoraj brez.
ali obstajajo tipi, ki so mentalno zreli, taki ki ne gledajo kje za vogalom se skriva huda bejba da mu bojo oči lahko padle iz jamic.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 23. Dec. 2012 19:27

Čestitam, zadeli ste srečko na loteriji...

Resno, imaš več sreče kot pameti, da te je pustil...

Razumela boš pa to čez nekaj let, ko boš videla, da ti nisi bila ti nič kriva, ampak je on bil en orenk kreten, ki je prevalil krivdo iz svojih ramen na tvoja...
senta3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a senta3 » 23. Dec. 2012 19:40

ampak to je vedno delal. vedno sm bla js kriva za vse v najini zvezi. če sem mu jaz karkoli zamerila, se je na koncu izšlo tako da se je on grdo držal
saj ima nekaj kvalitetnih lastnosti, ampak tok da bi to dol požrla pa tud ne. že to me je ful motil pri njemu k se sploh ni hotu pogovarjat ko je bil jezen ampak je bil užaljen tudi po več ur skupaj
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 23. Dec. 2012 19:45

Seveda. Sam ne bit zdej ena izmed tistih punc, ki grejo nazaj prosit, naj se vrne. Imej samospoštovanje, če te že on ne spoštuje. Nekaj časa bo hudo, ker še imaš čustva, ampak bo minilo, 100%, v roku parih tednov bo najhujše mimo. Imej se rada, razmišljaj o sebi, ne o njemu. Verjem, da bo minilo, potem bo vse bolje. In bodi tok pametna, da ga ne vzameš nazaj, če bo hotel nazaj. Boš zmogla?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 23. Dec. 2012 19:52

what a douche...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 23. Dec. 2012 19:54

senta3 napisal/-a:ali obstajajo tipi, ki so mentalno zreli, taki ki ne gledajo kje za vogalom se skriva huda bejba da mu bojo oči lahko padle iz jamic.

:roll: vidite, TO me jezi. da en kreten tok pokvari punco da misli da so vsi tipi kreteni..

JA obstajajo super tipi.
hej norci :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 23. Dec. 2012 20:00

^ resnično dvomim, da katera čist zares misli, da so vsi tipi kreteni.

to je izjava razočarane ženske, ki je še v fazi prebolevanja. s tako itak nimaš kaj delat, dokler ne preboli in razčisti. v bistvu je znak za beg stran od nje.

slovenc, pri razmerjih je tajming izjemnega pomena. treba je znat poslušat kaj ti folk pravi in brat znake. drugače po nepotrebnem zgubljaš čas z napačnimi ljudmi. in pa vsake toliko je fino zamenjat ribnik, če se nič pametnega ne ujame.
Vsak raj ima svojo kačo.
senta3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a senta3 » 23. Dec. 2012 20:20

do sedaj nisem imela slabih izkušenj z moškim spolom, je pa res da je bila to moja prva resna zveza, ostale prej pa bolj kratkotrajne.
problem je v tem ker imava veliko skupnih stvari....fax, službo, sedaj še nekatere prijatelje. do svojih stvari ki so pri njemu moram pa še priti, samo je rekel da me noče več videti. upam da bo bolje ko se umiri. zna bit tud agresiven in ti kaj slabega narediti

lažje je preboleti če ti da nekdo vzpodbudno besedo :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 23. Dec. 2012 20:57

ok ta tip je resno premaknjen v glavi. Upam, da ti čimprej rata se ga rešit.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 23. Dec. 2012 21:07

+1
hej norci :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 24. Dec. 2012 23:42

senta3 napisal/-a:ali obstajajo tipi, ki so mentalno zreli, taki ki ne gledajo kje za vogalom se skriva huda bejba da mu bojo oči lahko padle iz jamic.

Obstajajo, jaz jih dost poznam.
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 25. Dec. 2012 6:43

kolk je pa on star?

jst sm tud zdej nazadnje spoznala najbolj plehkega tipa v življenju, pr kateremu ženska z videzom doseže vse.

sploh nisem vedela da taki res obstajajo.

do zdej sem spoznavala sam take, k so se takim ženskam k vse stavijo na lepoto in cunje sam mejali. mogoče enkrat kresnili.
senta3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a senta3 » 25. Dec. 2012 13:01

browneyes napisal/-a:kolk je pa on star?

jst sm tud zdej nazadnje spoznala najbolj plehkega tipa v življenju, pr kateremu ženska z videzom doseže vse.

sploh nisem vedela da taki res obstajajo.

do zdej sem spoznavala sam take, k so se takim ženskam k vse stavijo na lepoto in cunje sam mejali. mogoče enkrat kresnili.

star je 27. zanimivo je to da je skos govoril da mu videz ni na prvem mestu, ampak s svojimi dejanji pa kaže drugače. če mi je rekel da ko bo 50 star bo mel žensko staro 22...ker je ugotovil da to zgleda je mogoče

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]