težave s starši in fantom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- senta3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2012
- Kraj: domžale
živjo
stara sem 23 let in imam fanta s katerim sva skupaj 3 leta. na začetku je blo vse lepo in prav, po enem letu približno pa je moja mami zasovražila fanta in prepovedala da hodi z nami na praznovanja kar vključuje tudi praznike ki se bližajo. za novo leto je obletnica starih staršev ki bi bila zelo vesela če bi bile jaz in moja mati obe tam. ampak je mati rekla da če pride moj fant, nje ne bo. jaz pa brez njega nočem priti. v treh letih če nikoli nisem prespala pri njemu...to ni normalno kajneda? danes sva se zmenila da bom, ampak moja mati bo zagnala vik in krik ko ji to povem.
poleg tega problema je pa še drugi problem. namreč čisto slučajno sem videla nek pogovor med njim in neko njegovo prijateljico na fb in sta si izmenjala gole slike...pa ne sam eno ampak po več pa pisala zraven o sexu in kaj bi blo dobro če bi ona prišla k njemu. ampak je rekla da ne upa. slike sta si pošiljala po mailu tako da sem videla samo pogovor, slik pa ne. razmišljam samo še o tem ali se na skypu pogovarja z njo in še vedno izmenjuje slike ali celo video in pa če se je že dobil z njo. če mu omenim da sem pogovor videla na njegovem fb profilu pa bom spet jaz "ta grda" ker sem mu brskala po zasebnosti
kaj naj naredim, čisto sem že na koncu z živci
stara sem 23 let in imam fanta s katerim sva skupaj 3 leta. na začetku je blo vse lepo in prav, po enem letu približno pa je moja mami zasovražila fanta in prepovedala da hodi z nami na praznovanja kar vključuje tudi praznike ki se bližajo. za novo leto je obletnica starih staršev ki bi bila zelo vesela če bi bile jaz in moja mati obe tam. ampak je mati rekla da če pride moj fant, nje ne bo. jaz pa brez njega nočem priti. v treh letih če nikoli nisem prespala pri njemu...to ni normalno kajneda? danes sva se zmenila da bom, ampak moja mati bo zagnala vik in krik ko ji to povem.
poleg tega problema je pa še drugi problem. namreč čisto slučajno sem videla nek pogovor med njim in neko njegovo prijateljico na fb in sta si izmenjala gole slike...pa ne sam eno ampak po več pa pisala zraven o sexu in kaj bi blo dobro če bi ona prišla k njemu. ampak je rekla da ne upa. slike sta si pošiljala po mailu tako da sem videla samo pogovor, slik pa ne. razmišljam samo še o tem ali se na skypu pogovarja z njo in še vedno izmenjuje slike ali celo video in pa če se je že dobil z njo. če mu omenim da sem pogovor videla na njegovem fb profilu pa bom spet jaz "ta grda" ker sem mu brskala po zasebnosti
kaj naj naredim, čisto sem že na koncu z živci
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Glede na situacijo ubješ dve muhi na en mah: skenslaš fanta in osrečiš mamo. Ne vem sicer koliko si ti liberalna in koliko si puščata osebne svobode v zvezi, ampak da si pošiljaš gole slike in se greš zraven cyber sex.... Tebi je to sprejemljivo? Vem da meni ne bi bilo in ne bi tolerirala takšnega obnašanja, ti moraš pa pri sebi razčistiti. Pa konforntiraj ga - neke finte v stilu ''ja kaj si mi stikala'' so itak samo poskus preobrata pogovora, vztrajaj lepo pri tem da kar se nečednosti tiče je njegova daleč pred tvojo in da bi najprej to razčistila.
In če se potem odločiš fantu verjet na katerokoli zgodbico in ga obdržati, se začni lotevat problemov z mamo.
In če se potem odločiš fantu verjet na katerokoli zgodbico in ga obdržati, se začni lotevat problemov z mamo.
- senta3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2012
- Kraj: domžale
ne dopuščam tega v zvezi niti slučajno. kakšne izgovore bo pa iskal, se pa vedno kaj dobrega spomne da mu na konc verjamem.
saj je uredu fant, samo vedno sva se prepirala okoli tega ker so njemu v življenju najbolj pomembne punce...ne samo ena ampak vse. kamorkoli sva šla je vedno mogel komentirati. opazil je celo ko v gostilni ni bilo več moških ampak samo punce. videla sem tudi da je prijatelju napisal da sovraž da sm js zravn kadar vid kakšno lušno punco. in je dodajal nove na profil in jim pisal pod slike raznorazne komentarje...ok sem ljubosumen človek, ampak samo pri njemu. pri bivših to ni bil problem. ne vem a se to zato obnaša zdaj tako ker sem ga jaz tako razočarala ali bi bilo v vsakem primeru tako. nikoli ga nisem imela za takega fanta ki bi prevaral svojo punco ali kaj podobnega.
saj je uredu fant, samo vedno sva se prepirala okoli tega ker so njemu v življenju najbolj pomembne punce...ne samo ena ampak vse. kamorkoli sva šla je vedno mogel komentirati. opazil je celo ko v gostilni ni bilo več moških ampak samo punce. videla sem tudi da je prijatelju napisal da sovraž da sm js zravn kadar vid kakšno lušno punco. in je dodajal nove na profil in jim pisal pod slike raznorazne komentarje...ok sem ljubosumen človek, ampak samo pri njemu. pri bivših to ni bil problem. ne vem a se to zato obnaša zdaj tako ker sem ga jaz tako razočarala ali bi bilo v vsakem primeru tako. nikoli ga nisem imela za takega fanta ki bi prevaral svojo punco ali kaj podobnega.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
s0nckic4 napisal/-a:HuDoBa napisal/-a:Zakaj točno si ti z njim?
my thoughts exactly..
tud jaz sem najprej na to pomislo. Očitno rek "mama ve najbolje" tu zelo velja.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Jup, v tem primeru verjetno res
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jKIJclubwhk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jKIJclubwhk[/youtube]
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mogoče ga je pa mama videla s kakšno drugo, pa ga je zato čez noč zasovražila.
Sam res. Najprej pišeš o tem, kako bi bila lahko skupaj za nl, pol šele poveš, da tale tvoj skoz neki mučka z drugimi.
Svašta.
skensli kretena pa bosta oba problema rešena.
Sam res. Najprej pišeš o tem, kako bi bila lahko skupaj za nl, pol šele poveš, da tale tvoj skoz neki mučka z drugimi.
Svašta.
skensli kretena pa bosta oba problema rešena.
-
Kaycii* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2011
Glede na to, da ta zveza traja že 3 leta, sklepam da je to neka resna zveza, zato bi na tvojem mestu prišla do odgovorov, kaj zaboga se gre tvoj tip? ...to, da si piše z eno bejbo po internetu, si izmenjuje gole slikce, v resni zvezi ni normalno (če seveda, se tega prej nista dogovorila, koliko svobode si puščata). Jaz osebno, takih stvari ne bi držala zase in gojila do fanta neko zamero in furala "happy relationship" naprej, ampak bi ga tak hitr soočla, da ne bi meu cajta niti preštudirat, ka sploh nej odgovori! To kar počne tvoj "zvesti" fant, je pravzaprava varanje...in prej se boš s tem sprijaznala, prej boš rešla zadevo.
No ko bo pa ta prva težava mimo...pa če bovsta slučajno še skupaj...si pa menda dosti stara, da se usedeš z mamo za mizo, pa jo vprašaš, zakaj sovraštvo do fanta? Če ne veš v katerem kotu tiči zajec, ne morš furat svojo logiko naprej.
No ko bo pa ta prva težava mimo...pa če bovsta slučajno še skupaj...si pa menda dosti stara, da se usedeš z mamo za mizo, pa jo vprašaš, zakaj sovraštvo do fanta? Če ne veš v katerem kotu tiči zajec, ne morš furat svojo logiko naprej.
-
Arhitektka - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Pusti ga ... Ali pa sebe v špegu poglej pa si reci, da si koza ...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Okej, poznavajoč razširjeno zgodbo o temle ''popolnem tipčku'', se lahko samo ponovim.
Tearjerker napisal/-a:Glede na situacijo ubješ dve muhi na en mah: skenslaš fanta in osrečiš mamo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov