Težave s partnerjevo družino
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tistuntm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2010
če ti gre že njegova mama na živce tu ni rešitve.
ker kakorkoli obrneš ti si "samo" njegova punca, ki ga lahko pustiš odideš zameriš whatever mat pa nebo tega nikoli naredila, ne me narobe razumet ne zagovarjam maminih sinov ampak to sta dve različni ljubezni, in prosim te nikar ga ne sili da mora izbirati med vama..razen če nočeš da mu glava explodira
Mislim pa da punce nasplošno nikoli ne pomislite kako je fantu v tem trikotniku, ko si razcepljen med mat in bejbo..obe imaš rad obema hočeš ugodit ampak nekako vedno uspe vse na pol...
ker kakorkoli obrneš ti si "samo" njegova punca, ki ga lahko pustiš odideš zameriš whatever mat pa nebo tega nikoli naredila, ne me narobe razumet ne zagovarjam maminih sinov ampak to sta dve različni ljubezni, in prosim te nikar ga ne sili da mora izbirati med vama..razen če nočeš da mu glava explodira
Mislim pa da punce nasplošno nikoli ne pomislite kako je fantu v tem trikotniku, ko si razcepljen med mat in bejbo..obe imaš rad obema hočeš ugodit ampak nekako vedno uspe vse na pol...
- Rhea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
- Kraj: Frigate Bay
tistuntm napisal/-a:če ti gre že njegova mama na živce tu ni rešitve.
Wrong. Prej ali slej se bo fante moral osamosvojit, ce hoce zivet dejansko svoje zivljenje, brez pritiskov s strani druzine. Starsi si ne smejo dovoliti, da je "otrok" razdeljen med njih in svojo partnerko. Psiholoski pritiski s strani druzine, ki ovirajo odraslo zivljenje otroka, SO slabi in fant bo MORAL prej ali slej postavit svojo partnerko na prvo mesto, saj bo le ta takrat (in kasneje z otroki) predstavljala njegovo PRIMARNO druzino. V dobro svoje primarne druzine, bo moral znat postavljat meje svoji sekundarni druzini (kar so njegovi starsi/tete/strici/n-to koleno sestricen), to pa ne vkljucuje "ugajanja stranem na pol".
V primeru, da tega ne stori, je on samo se dodatna kaplja skart robe v morju takih nezanesljivih in za partnerstvo neprimernih primerkov.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Rhea napisal/-a:V primeru, da tega ne stori, je on samo se dodatna kaplja skart robe v morju takih nezanesljivih in za partnerstvo neprimernih primerkov.
Howgh.
Če je materina "ljubezen" vsiljiva in moti odnos, je to nasilje, ki se mu je treba odločno upreti, ne pa dovoliti, da vpliva razdiralno.
Primeren predmet mamine ljubezni je njen mož, ne pa da se prisesa na sina in poskuša upravljati z njim kot z avtomobilčkom na daljavo.
- t7
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
evo jst mam isti oz. podoben problem. tudi moj svojim doma zelo pomaga in jim ustreže vse, kar mu rečejo. ok, meni je že fajn da jim pomaga, ampak na živce mi gre to, ker njegov malo mlajši brat lahko počne kar hoče: je skoz na računalniku, skoz po žurkah, skoz pr punci.... moj pa mora ubogat starše! in za vikende se sploh ne vidiva in ne greva nikamor ker pač nima časa, ker mora doma delati.. naj dela, ampak nekaj časa si pa le lahko vzame tudi zame, kajne? moti me tudi to: ko sem pri njih imajo vedno nekaj za delat in pač moj jim pomaga (ponavadi tudi jaz, normalno), ko pa pride bratova punca pa se zapreta v sobo in ni panike če delo ni narejeno! krneki. in vedno naju motijo, ko sem tam.. pa ne vem al zanalašč al koji k****..... najprej sem mislila, da to delajo mogoče zato, ker me ne marajo, ampak ko sem fanta uprašala o tem, je rekel, da me imajo zelo radi itd... in ne vem več kaj naredim. že nekajkrat sem mu rekla, da me moti, da je tako, pa vedno reče, da mora pač pomagat in da bo poskušal uzet kaj časa zame.. še vedno čakam ta dan.......
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov