težave s kondomom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
missy* napisal/-a:In tudi moj kolega mi je zadnic rekel, da ima neke probleme s kondomi...
Marsikdo jamra, tarna, joče ... naredi pa nič.
In prav zaradi neuporabe zaščite se v Sloveniji 30% nosečnosti konča s splavom ... Zakaj - ker ponavadi tip "kao" ne čuti (meni bolj sliči na to, da ne želi čutit). Jaz vedno pravim: brisačo na trdega tiča, pa napenjat. Ni vrag, da tip lahko strenira tud to mišico, če lahko vse ostale. Pol pa trenirat še PK mišico. Če pa tip ne zna poskrbet za svoj užitek ... pol je pa resnično žalostno.
pap*
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
MsN napisal/-a: Dejstvo je, da se da z malo volje najti prav super kondome, tanke, brez vonja in ja, tudi spolnost je s kondomi popolnoma enak užitek kot brez.
Sm vedla Kr tisti k sva jih mela midva so bli res obup
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
Ce je kaksen zivec poskodovan, ti nic ne pomaga in s kolegom je bilo do zdaj vse v redu, je zmeraj uporabljal kondome, zadnje case pa ima neke probleme zgleda, in s kondomom ne cuti nic. In zato tudi ne sexa. Ne sodi nekaj za brezveze, ce sploh neves. In kaj ima za naredit? Nic. Lahko samo caka. In ne, da ne zeli cutit (skos uporablja kondome). Eh ja...se mi neda..misli si svoje
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
missy* napisal/-a:Ce je kaksen zivec poskodovan, ti nic ne pomaga
Zagotovo. Ni nujno da je le živec (po izkušnjah mora biti to zelo boleče - lahko se pa motim), lahko da je marsikaj drugega. V takšnem primeru bi moral k urologu. Ni ravno prijetna situacija, verjamem.
Moje pisanje pa je bilo splošno in ni bilo mamenjeno žaljenju tvojega kolega, ampak tistih, ki bi lahko kaj storili in ne storijo ničesar.
pap*
- Pussy_ka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
MsN napisal/-a:To pove izredno veliko o partnerskem odnosu in, če kaj cenim v lastni zvezi je to dejstvo, da se oba zavedava, da otroka nočeva, da kt odpadejo, torej so glede na leta primerni le kondomi. In ni jamranja z moške strani, prej podpora in razumevanje ter dodaten trud, da je seks res super!
eno vprašanje samo če ni preveč osebno.. zakaj pa ne jemlješ KT? kr jaz sn stara 18 let pa jih jemljem od 15. leta naprej ampak zarad weč razlogov kot so npr. urejena menstruacija, manj boleča menstra, in v prvi vrsti sem jih jemala zarad čisščenja kože ( jemljem namreč Diane 35 ki čistijo kožo ) in konec koncev tudi kot zaščito.. pa še prej sn bla fuul suha pa sn malo na kilaži pridobila..
- Gost
Pussy_ka_ napisal/-a:MsN napisal/-a:To pove izredno veliko o partnerskem odnosu in, če kaj cenim v lastni zvezi je to dejstvo, da se oba zavedava, da otroka nočeva, da kt odpadejo, torej so glede na leta primerni le kondomi. In ni jamranja z moške strani, prej podpora in razumevanje ter dodaten trud, da je seks res super!
eno vprašanje samo če ni preveč osebno.. zakaj pa ne jemlješ KT? kr jaz sn stara 18 let pa jih jemljem od 15. leta naprej ampak zarad weč razlogov kot so npr. urejena menstruacija, manj boleča menstra, in v prvi vrsti sem jih jemala zarad čisščenja kože ( jemljem namreč Diane 35 ki čistijo kožo ) in konec koncev tudi kot zaščito.. pa še prej sn bla fuul suha pa sn malo na kilaži pridobila..
Vse zgoraj našteto je mogoče že res prednost kt, čeprav sem jih sama jemala v prvi vrsti zaradi zaščite, ampak vidim, da je prenehanje bilo edina prava zadeva zame, ker so pretirano vplivale na moje splošno počutje. In, če se počutim kot zblaznela, mi ne koristijo pretirano in sem 100x raje brez
- Pussy_ka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
MsN napisal/-a:
Vse zgoraj našteto je mogoče že res prednost kt, čeprav sem jih sama jemala v prvi vrsti zaradi zaščite, ampak vidim, da je prenehanje bilo edina prava zadeva zame, ker so pretirano vplivale na moje splošno počutje. In, če se počutim kot zblaznela, mi ne koristijo pretirano in sem 100x raje brez
ok tnx za odgovor ; sam zanimalo me je
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
ma js sploh nevem kaj je mojemu. ko so se začele zdravstvene težave je bil oh in sploh v podporo in da naj neham s tabletkami, da bova že, zdej mu jih je pa muka sploh kupit...tud pogleda ne kr ene not vrže v smislu, kaj če mi to..ej res grozn odnos do kondomov in res sploh noče več sexat, nahitrco zmano oprav z roko in pol se uleže in reče no zdej pa še ti in to je to..pa to zdej že dva meesca...pa sm ga že miljonkrat vprašal, kaj je zdej s tabo in kondomi? in je zmer izjava ja kej nej, nič, če pač je treba je treba, edin zdele nazadne je reku, da mu ni filing, pa sm takoj rekla, da loh drugačne kupiva, bol tenke al kaj in je blo sam ja ja..mer mi dej. sploh nevem kaj nej mu še rečem, če pa se mu kr vid da ma odpor...
zdej še js vse bol jezna gratujem, ker če sm loh js tri leta skoz jemala tabletke, si posledično zarad tega zdravlje uničevala..pa ne me zajebavat da pa njemu zdej ta dva mesca grozi smrtna kazen s kondomom
zdej še js vse bol jezna gratujem, ker če sm loh js tri leta skoz jemala tabletke, si posledično zarad tega zdravlje uničevala..pa ne me zajebavat da pa njemu zdej ta dva mesca grozi smrtna kazen s kondomom
- Gost
tanika*, ne poznam vajine zveze, ampak tak odnos do zaščite in spolnosti z njegove strani ne kaže nič dobrega. Mene bi izjemno prizadelo in mi dalo misliti, kaj sploh delam s človekom, ki ob težavi ne želi zadeve rešiti. Razumem, da mu ideja kondomov ni najboljša v življenju, ampak se da z voljo in interesom marsikaj izboljšati. Tak odnos, ki ga ti opisuješ, pa je grozen in mislim, da se morata dobro pogovoriti. Ne zgolj spraševati, kako je zdaj z njim in s kondomi, raje povej svojo plat zgodbe in ga prosi za njegov pogled na zadevo - v več kot enem stavku. Mogoče boš ugotovila kaj novega. Mogoče mu nasplošno ni do spolnosti, ne samo s kondomi. Premisli.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jest če bi mel težave s kondomom, bi mu kar glavico odrezal (kondomu namreč), pol naj se pa j....
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
majaoko napisal/-a:Meni je s kondomom res podn in ga sploh ne maram
Midva z mojo ga uporabljava samo za v ritko.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov