Težave pri prvem spolnem odnosu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
trust napisal/-a:Kaj pa, če kakšnega prijatelja prosiš za uslugo in te prepiči in naredi uslugo tebi in tvojemu fantu? nato pa pač nadaljuješ s svojim fantom, ko bo "votlina" končno imela prost vhod
si že poslal prošnjo za prijateljstvo?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
zapijati se ali spiti kozarec oz. dva vina sta dve različni zadevi.
dejstvo je, da alkohol sporti mišice in deluje proti živčnosti. to ti bo vsak nevrolog povedal.
če lahko tri četrt najstnikov zgubi nedolžnost totalno nažganih na klopcah v parku, ne vem kje je problem, da dva, ki se imata rada in zaradi živčnosti ne moreta izvest spolnega akta, spijeta dva kozarca vina. sej če deklci pripraviš romantično večerjo (ali obratno) najbrž ne bosta mleka zraven pila al kaj?
in ja. ziher je to, da ji kak kolega predre himen ful boljši nasvet.
dej 5. bravo
dejstvo je, da alkohol sporti mišice in deluje proti živčnosti. to ti bo vsak nevrolog povedal.
če lahko tri četrt najstnikov zgubi nedolžnost totalno nažganih na klopcah v parku, ne vem kje je problem, da dva, ki se imata rada in zaradi živčnosti ne moreta izvest spolnega akta, spijeta dva kozarca vina. sej če deklci pripraviš romantično večerjo (ali obratno) najbrž ne bosta mleka zraven pila al kaj?
in ja. ziher je to, da ji kak kolega predre himen ful boljši nasvet.
dej 5. bravo
- nehpythys
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2013
kikyca napisal/-a:^^Dobro, vsega točno dobesedno ti ni treba resno jemat. Najbrž veš kaj je mislila povedat s tem.
nehpythys je že kaj novega?
Zaenkrat še ne, ker so dnevi preveč pestri da bi se uspela videt No na srečo je tukaj vikend, da se sprobajo nasveti
- Deplore
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2013
Zdravo ..Tudi mene zanima, če sta že odpravila problem in kako..
Tudi sama sem v podobnih težavah.. le da to traja že dve leti!! Res pa je da se s fantom vidiva približno le enkrat na teden zaradi drugih obveznosti in pomanjkanja časa. Vmes sva bila tudi en teden na morju, jas sm pri njemu prespala.. on pri meni.. in nič! Na začetku zveze sva večkrat poskušala.. sedaj pa vedno manj.. Zdi se mi, da se fant boji ponovnega neuspeha (saj mu vedno upade, ko ga želi dati not) in se temu tudi izogiba.. Sicer se pa odlično razumeva.. Ogrooomno slišiva, če se že videti ne moreva toliko kot bi želela.. Le o najinem problemu se ne pogovarjava veliko, kar bom v prihodnje spremenila.. pač le spodbujava se v tem smislu, da saj enkrat pa bo.. Sexa z njim si resnično zelo želim.. in če nama v dveh letih ni uspeloo, se sprašujem če nama sploh bo.. To me vedno bolj teži.. Praktično furava zvezo brez spolnosti.. kar me počasi zelo motii.. sicer ga pa imam neznosno rada.. ampak strah me je, da bom začela zaradi tega nanj drugače gledati in se tudi ohladila.. česar pa nočem!
Zelo bi bila vesela vaših nasvetov, spodbud.. Ima katera podobne težave?
Lepo se mejte, Anja.
Tudi sama sem v podobnih težavah.. le da to traja že dve leti!! Res pa je da se s fantom vidiva približno le enkrat na teden zaradi drugih obveznosti in pomanjkanja časa. Vmes sva bila tudi en teden na morju, jas sm pri njemu prespala.. on pri meni.. in nič! Na začetku zveze sva večkrat poskušala.. sedaj pa vedno manj.. Zdi se mi, da se fant boji ponovnega neuspeha (saj mu vedno upade, ko ga želi dati not) in se temu tudi izogiba.. Sicer se pa odlično razumeva.. Ogrooomno slišiva, če se že videti ne moreva toliko kot bi želela.. Le o najinem problemu se ne pogovarjava veliko, kar bom v prihodnje spremenila.. pač le spodbujava se v tem smislu, da saj enkrat pa bo.. Sexa z njim si resnično zelo želim.. in če nama v dveh letih ni uspeloo, se sprašujem če nama sploh bo.. To me vedno bolj teži.. Praktično furava zvezo brez spolnosti.. kar me počasi zelo motii.. sicer ga pa imam neznosno rada.. ampak strah me je, da bom začela zaradi tega nanj drugače gledati in se tudi ohladila.. česar pa nočem!
Zelo bi bila vesela vaših nasvetov, spodbud.. Ima katera podobne težave?
Lepo se mejte, Anja.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
sweety87 - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2008
- Kraj: pod svobodnim soncem
Mislim, da se morata nujno pogovorit o tem problemu. Vsekakor je v ozadju en razlog zakaj mu 'pade dol'. Lahko je kakšen strah, slaba izkušnja, al pa celo kondom (eni imajo probleme s tem, da imajo karkoli gor).
Ampak, če ni zaupanja v spolnosti, potem bosta težko furala zvezo še naprej. Pogovorita se.
Ampak, če ni zaupanja v spolnosti, potem bosta težko furala zvezo še naprej. Pogovorita se.
"Life's a journey, not a destination."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]