Težave pri prvem spolnem odnosu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Avg. 2013 20:57

trust napisal/-a:Kaj pa, če kakšnega prijatelja prosiš za uslugo in te prepiči in naredi uslugo tebi in tvojemu fantu? nato pa pač nadaljuješ s svojim fantom, ko bo "votlina" končno imela prost vhod :D

si že poslal prošnjo za prijateljstvo? :D
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 09. Avg. 2013 11:42

Hehe ne ne :lol: Je pa bolje to, kot pa da se bosta pred vsakim spolnim odnosom zapijala zato, da bosta lahko v miru seksala
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 09. Avg. 2013 11:59

zapijati se ali spiti kozarec oz. dva vina sta dve različni zadevi.

dejstvo je, da alkohol sporti mišice in deluje proti živčnosti. to ti bo vsak nevrolog povedal.

če lahko tri četrt najstnikov zgubi nedolžnost totalno nažganih na klopcah v parku, ne vem kje je problem, da dva, ki se imata rada in zaradi živčnosti ne moreta izvest spolnega akta, spijeta dva kozarca vina. sej če deklci pripraviš romantično večerjo (ali obratno) najbrž ne bosta mleka zraven pila al kaj?

in ja. ziher je to, da ji kak kolega predre himen ful boljši nasvet.

dej 5. bravo
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 09. Avg. 2013 12:14

se čist strinjam s floribundo. enga spit da nisi živčen lahko zelo pomaga. pri takih ki smo sramežljivi 1 pir spravi na normalno raven :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 09. Avg. 2013 12:23

To, da tri četrt najstnikov izgubi nedolžnost nažganih na klopcah se pa ne strinjam razen, če sem za cajtom
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 09. Avg. 2013 19:00

^^Dobro, vsega točno dobesedno ti ni treba resno jemat. Najbrž veš kaj je mislila povedat s tem. :)

nehpythys je že kaj novega? :D
Yada, yada, yada...
nehpythys
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a nehpythys » 09. Avg. 2013 23:04

kikyca napisal/-a:^^Dobro, vsega točno dobesedno ti ni treba resno jemat. Najbrž veš kaj je mislila povedat s tem. :)

nehpythys je že kaj novega? :D

Zaenkrat še ne, ker so dnevi preveč pestri da bi se uspela videt :? No na srečo je tukaj vikend, da se sprobajo nasveti :D
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 14. Avg. 2013 11:57

Je uspelo? :D
Deplore
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Deplore » 17. Okt. 2013 14:17

Zdravo :) ..Tudi mene zanima, če sta že odpravila problem in kako..
Tudi sama sem v podobnih težavah.. le da to traja že dve leti!! Res pa je da se s fantom vidiva približno le enkrat na teden zaradi drugih obveznosti in pomanjkanja časa. Vmes sva bila tudi en teden na morju, jas sm pri njemu prespala.. on pri meni.. in nič! Na začetku zveze sva večkrat poskušala.. sedaj pa vedno manj.. Zdi se mi, da se fant boji ponovnega neuspeha (saj mu vedno upade, ko ga želi dati not) in se temu tudi izogiba.. Sicer se pa odlično razumeva.. Ogrooomno slišiva, če se že videti ne moreva toliko kot bi želela.. Le o najinem problemu se ne pogovarjava veliko, kar bom v prihodnje spremenila.. pač le spodbujava se v tem smislu, da saj enkrat pa bo.. Sexa z njim si resnično zelo želim.. in če nama v dveh letih ni uspeloo, se sprašujem če nama sploh bo.. To me vedno bolj teži.. Praktično furava zvezo brez spolnosti.. kar me počasi zelo motii.. sicer ga pa imam neznosno rada.. ampak strah me je, da bom začela zaradi tega nanj drugače gledati in se tudi ohladila.. česar pa nočem!

Zelo bi bila vesela vaših nasvetov, spodbud.. Ima katera podobne težave?
Lepo se mejte, Anja.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 17. Okt. 2013 14:34

Am ... dve leti sta skupaj in nista še niti enkrat seksala, ker ''ne gre''? Hm ... a je bil fant pri zdravniku? Je mogoče, da je ... gej?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Okt. 2013 14:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 18. Okt. 2013 8:09

Mislim, da se morata nujno pogovorit o tem problemu. Vsekakor je v ozadju en razlog zakaj mu 'pade dol'. Lahko je kakšen strah, slaba izkušnja, al pa celo kondom (eni imajo probleme s tem, da imajo karkoli gor).
Ampak, če ni zaupanja v spolnosti, potem bosta težko furala zvezo še naprej. Pogovorita se.
"Life's a journey, not a destination."

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]