Težave pri prvem spolnem odnosu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nehpythys
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a nehpythys » 06. Avg. 2013 13:52

Prebrala sem že veliko podobnih prispevkov in vem da jih je ogromno, ampak nobena situacija ni dovolj podobna moji. S fantom sma skupaj par mesecev in sma že parkrat probala seksati…neuspešno. Sama sem še nedolžna (premlada nisem - da ne bo pomote) , on pa je že imel nekaj izkušenj, vendar ne dosti. Težave se pojavijo, ko želi prodreti vame, saj nama ne uspe niti za centimeter. Bolečine ni nikakršne, enostavno ne gre. Če sem jaz dovolj vzburjena, on zgubi erekcijo in ga morema ponovno spodbuditi ali obratno. Če nama že uspe istočasno, poskusi morda enkrat ali dvakrat in ko ne gre se zgodba ponovi. Predidevam da je pri njemu mogoče kriva psiha, je pa rekel da je bilo že vedno tak, da mu ni stal dolgo. Rekel je da ima občutek kot da bi želel prebiti zid. Razumela bi, da bi šlo vsaj malo, pa mogoče nebi mogla več zaradi bolečine ali podobno, ampak ne gre NITI malo. S vstavljanjem tamponov nimam težav, uporabljam lahko tudi malenkost večje in ob tem ne čutim bolečin (morda velikih včasih le ne morem vstaviti popolnoma do konca ker ne gre), pa tudi s prsti zaenkrat ne. Pri enem ni problema, pri dveh pa morem reči da me včasih malce zaboli. Prebrala sem, da preozka ne morem biti, da so to bedarije, tako da imam občutek da enostavno nisem dovolj vzburjena. Pred letom dni sem bila tudi pri ginekolgu, ki mi ni mogel opraviti celotnega pregleda, je pa samo pogledala himen in rekla da še je cel. Če bi bil premočen ali karkoli podobnega bi to verjetno omenila. Tudi strah me ni popolnoma nič tako da to ni razlog, saj si vse zaupama in sma se o tem že dosti pogovarjala, zato me toliko bolj jezi. Sem pa imela pred njim resno zvezo v kateri s fantom nisma niti poskušala seksati, saj jaz zaradi določenih problemov nisem želela. Je mogoče, da sem si nekako ustvarila čustveno obrambo, da se sedaj ne morem sprostiti ali bi v vsakem primeru moralo iti vsaj malo?
Zadnjič spremenil nehpythys, dne 08. Avg. 2013 20:48, skupaj popravljeno 2 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 06. Avg. 2013 14:25

Sproščenost je ključnega pomena.

Poskusita z romantičnim večerom, večerjo, dva deci finega rdečega vina (kakorkoli obrneš, alkohol pomaga). Pri sebi imejta lubrikant, naj te najprej s prsti poskusi vzburit (ali zadovoljit). Raziskujta, ful. Lubrikant bo pri tem pomagal, ker bo odpravil morebitno suhost zaradi živčnosti, pa tudi prodiranje bo dosti lažje.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 06. Avg. 2013 15:58

Mogoče ima pa on nadpovprečno velik penis oziroma je črnec :D Kaj pa, če malo potrpiš in on predre kožico pa bo potem mogoče problem izginil?
nehpythys
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nehpythys » 06. Avg. 2013 16:03

trust napisal/-a:Mogoče ima pa on nadpovprečno velik penis oziroma je črnec :D Kaj pa, če malo potrpiš in on predre kožico pa bo potem mogoče problem izginil?

Nima nadopovprečno velikega, velikost je normalna, mogoče malenkost širšega. Nevem koliko si prebral kaj sem napisala ampak nimam nič za potrpet ker me nič ne boli. Enostavno ne gre kot da nebi blo luknje :?

@floribunda

Hvala, mislim da bom kr po alkoholu segla ker takrat vse bolj čutim =)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 06. Avg. 2013 16:07

Problem je v njegovi šibki erekciji. Zato ne more prodreti, ne ker ''tam ne bi bilo luknje''. Mogoče je njega strah, da te bo bolelo?
nehpythys
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nehpythys » 06. Avg. 2013 16:23

*Abby** napisal/-a:Problem je v njegovi šibki erekciji. Zato ne more prodreti, ne ker ''tam ne bi bilo luknje''. Mogoče je njega strah, da te bo bolelo?

Sama sem razmišljala podobno in ga zato tudi vprašala. Na začetku je res imel razne predstave o tem kako je prvič za nas pomemben in da more zdaj naredit nevem kaj iz tega, ga je tudi malo skrbelo kako bo meni, samo sma tudi o tem že imela pogovor in je rekel da ga od pogovora naprej nič več ne skrbi. Če govori resnico, nebi smelo biti to.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 06. Avg. 2013 17:32

Najprej pošlihtat zadeve v glavi, se mal pogovarjat o tem in ne delat big deal iz vsega skupaj (po opisanem ima on predvsem težave s tem, če ti praviš da si ok da straha ni, najbrž je pa še zdaj slabše ko imata za sabo kar nekaj neuspelih poskusov). Glavno je, da sta oba sproščena, dovolj vzburjena. Kak pa je kaj predigra? S prsti pa gre normalno prodret? Dajta se mal tak igrat pa počasi napredujta.
Yada, yada, yada...
nehpythys
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nehpythys » 06. Avg. 2013 17:45

S prsti gre normalno, predigra je pa po potrebi, ko se nama zdi da je dovolj, te probama. Jaz osebno se zaenkrat še ne sekiram nekaj zaradi tega, on pa kar burno odreagira. Ravno iz tega razloga se bojim da bo vedno hujše če bo šlo tako naprej. Pri celotni zadevi mi je čudno najbolj to, da ne gre niti malo. Pa če bi to bil centimeter, dva, potem bi imela občutek, da vsaj napredujema.
Zadnjič spremenil nehpythys, dne 07. Avg. 2013 17:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 06. Avg. 2013 21:48

Kaj pa položaji, sta probala v različnih? On se je zdaj znašu v začaranem krogu, ko verjetno dost pozornosti namenja temu da ne more, ne bo..... in posledično sped upade erekcija. Sta probala tako, da poskrbita da sta res oba vzburjena in perajt, in ko mu res konkretno stoji greš ti na njega pa da sama uravnavaš koliko gre not? Glede na to pišeš, da on vedno poskusi.... Bi mogoče obrnila zadevo. Zate bo boljše, ker sama nadzoruješ globino itd., pa še on se sprosti, ker ni povsem na njemu (da nacilja, ujame pravi tempo itd.).
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 06. Avg. 2013 21:57

Butn mal vodke, zalij z lubrikantom, on naj leži na hrbtu, ti se pa gor used in je problem rešen. Pa ne pozab bit fajn zrajcana, torej predigra. Si ne predstavljam kake probleme bi šele imela, če bi hotela s Pohorcem sexat.
nehpythys
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nehpythys » 07. Avg. 2013 17:05

Sma probala tudi, da sem jaz na njemu. Se mi sicer zdi lažje izvedljivo vendar še vedno ne pridema niti do bolečine. Izgleda da mogoče res preveč razmišlja o tem in potem mu upade erekcija. Sicer pa imam tudi jaz problem da postanem takoj suha. Boma izgleda res mogla z alkoholom, da boma oba manj razmišljala =)

@CorrectionPen
Ne razumem finte s Pohorcem :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 07. Avg. 2013 18:11

Lahko pa, da je pač problem v širini vhoda v nožnico. To baje ni redek pojav; pač najprej se je treba posvetit razširitvi tega dela in potem gre :D Tampon recimo gre noter, ker je majčken, za kaj širšega se je treba pa prej pripravit, če si bolj ozka (in imaš zato občutek, kot da tam ni odprtine, ker sploh ne more začeti vstopati). Recimo lahko fant naprej poskuša s prsti počasi in postopoma malo razširit vhod (v sklopu predigre)... pa lubrikant, seveda :)
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 08. Avg. 2013 13:12

Kaj pa, če kakšnega prijatelja prosiš za uslugo in te prepiči in naredi uslugo tebi in tvojemu fantu? nato pa pač nadaljuješ s svojim fantom, ko bo "votlina" končno imela prost vhod :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 08. Avg. 2013 13:30

:roll:
nehpythys
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nehpythys » 08. Avg. 2013 20:30

trust napisal/-a:Kaj pa, če kakšnega prijatelja prosiš za uslugo in te prepiči in naredi uslugo tebi in tvojemu fantu? nato pa pač nadaljuješ s svojim fantom, ko bo "votlina" končno imela prost vhod :D

Kakšna super ideja, mislim da še boljšega nasveta nisem nikoli dobila :roll:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov