težave pri (ponovnem) seksu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Mar. 2012 18:06

keepsake napisal/-a:a to po lastnih izkušnjah?

jez resnično ne štekam, kako lahko tako suvereno primerjaš seks in samozadovoljevanje. Sej to pa je ja isto! :roll:

lej, svojemu reci, da naj mu med sexom 3krat pride v pol ure.. pa se potem čudi ko mu bo dol padal pa ga bojo jajca pekla kot hudič..

ene stvari so iste, ali je sex ali samozadovoljevanje.. jaz res da nisem sexal, ampak a bo med sexom magično spet nastala sperma v jajcih ali kaj?
rečeš to kot da je popolnoma druga stvar :roll:

ženske ste drugače kot tipi.. ne potrbujete moči da nekaj držite gor, niti ne spuščate ven sperme (to vem brez izkušenj :P ) mora se nabrati sperma in to lahko traja..

upam da bom kmalu sexal da mi ne boste več s tem težili kot da se celo vesolje in logika spremeni po prvem sexu :roll:
hej norci :)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 01. Mar. 2012 19:11

še enkrat: za nadaljni (ponovni) sex, tip ne potrebuje sperme v jajcih :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 01. Mar. 2012 19:17

^^ikzekli.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 01. Mar. 2012 20:03

slovenc79 napisal/-a:rečeš to kot da je popolnoma druga stvar :roll:

am, ja, ker seks in samozadovoljevanje nista ista stvar, pa če se ti na glavo postaviš.

slovenc79 napisal/-a:upam da bom kmalu sexal da mi ne boste več s tem težili kot da se celo vesolje in logika spremeni po prvem sexu :roll:

tud jez upam da boš in potem končno dojel kako zgrešeno je tvoje mišljenje. Res, neverjeten si.

Mogoče nimam tiča, mam pa verjetno izkušnje s spolnostjo dlje časa kot ti sviraš svoj k***c :D
(upam da dela CosmoCenzura, drugače pa pač jbg)

In nenazadnje, čeprav ste se pri spolni vzgoji učili :lol: da je point seksa reprodukcija in za to rabiš spermije, za ponoven seks, vzburjenje (otrdel ud) in orgazem ne potrebuješ polnih jajc.

Ker tko rad daješ neumne primerjave, ti dam še jez eno:
mi smo se pri informatiki učil, kako narediš v flashu animacijo kjer se krogec spremeni v kvadratek. To pa mi ni dalo znanja kako naredim komplet spletno stran v flashu :!:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Mar. 2012 0:56

nista ista stvar, razlikujeta ne vem kako se pa tudi ne.. nisem rekel da je isto. je pa isto to da je tič zmatran in jajca prazna.

če bi bila moški bi vedela da erekcija prekmalu po orgazmu lahko ZELO boli.. :roll: zato ker je glavica malo obrabljena in rabi malo časa da se zaceli (to je zelo občutljiva stvar, da veš) vsaj mene boli, in tudi marsikoga drugega, če tega ne veš si lahko samo TIHO, izkušnje gor ali dol.
in TUDI TO lahko razlog da nekomu ne more gor ostat, ZATO pišem v to temo.

kar se spolne vzgoje tiče sem rekel samo to da je priporočljivo 4 ure počakat pred novim izlivom, ti pa ne vem kaj zdaj govoriš..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Mar. 2012 1:27

^^ že res da je glavica občutljiva, ampak pri sexu niti ni toliko ker:

- hmmm, je pred tabo lepa privlačna ženska, ki je nepomotoma še naga in si stimuliran. Fizično in mentalno,

- ko je penis notri je zelo prijeten občutek, ker se vagina sama vlaži ali še boljše s pomočjo lubrikanta in zatorej je to bolj naraven občutek, ker te drgne ravno toliko da ti ga stimulira in da te pripelje do orgazma. To ni neko davljenje kurca z roko kjer stiskaš samo en del penisa, se tukaj pritisk razporedi.

In verjemi, tudi ženske ko jim pride ne marajo da se takoj ukvarjaš s ščegetavčkom ker je po orgazmu preobčutljiv....ampak so v parih minutah lahko pripravljene na ponovnega, je pa spet res da imajo one na razpolago več vrst orgazmov.

Kar pravim je, da te pri sexu nič ne boli, nisi nič utrujen....in magari da crkneš zraven, se imaš fajn.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 02. Mar. 2012 10:45

dej slovenc, a mi lahko ne razlagaš anatomije penisa, ker ti imaš opravka v celem življenju samo z enim, večina punc ki ti tukaj kontriramo, pa smo imele najverjetneje opravka že z več kot enim :lol:

res si neverjeten. Ja ja, seks in drkanje, ista stvar. Občutljiva glavica, mhm. Boleče, mhm. Super. Hvala za razlago! Zgleda si bom mogla še sposodit Blazno resno o seksu, da se še kej pametnega naučim.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Mar. 2012 17:30

keepsake, kako si potem ti razlagaš to da eni ne morejo takoj po 10ih minutah?? kaka cosmopolitanska teorija "zato ker me v resnici ne ljubi" ali kaj? :roll:

Zeppelin, hvala za mal boljšo razlago.

vse kar pravim je, NI PROBLEM, če tip ne more v 10ih minutah biti spet pripravljen in če mu vmes dol pade. pač ne moreš nekoga prisilit da mu bo tolikokrat prišlo kot punci paše.. ko si zares potreben, pa jasno da je lahko ignorirati marsikaj, to že vem.

nvm jaz mislim da ko bom prvič sexal ne verjamem da bom po 10ih minutah spet lahko.. če bom lahko, bom, super, če ne, pa pač ne. samo mi pa nima nihče za rečt da je zdaj nek "problem" v meni.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 02. Mar. 2012 19:18

ko boš ti prvič sexal, ne verjamem, da boš zdržal sploh 10 minut!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 02. Mar. 2012 19:24

Pač eni lahko, eni ne morejo. Enkrat sem imela enega, ki mu je prišlo in mu je še kr naprej stal in je lahko isto sekundo naprej, ne da bi mu dol padel. Pač moški ste si različni :)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 02. Mar. 2012 19:24

eni lahko drugi nemorjo, kaj boste znanost naredil iz tega!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Mar. 2012 16:48

ja, WW, to sem jaz rekel pa so me napadli xD pač za avtorico teme: ne more vsak.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov