Težava z samozavestjo(moški)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 09. Feb. 2014 0:09

on_995 napisal/-a:Pa je katera že bila z kakšnim ki je okoli 13-14cm, in ji je bilo super? Punce, imate kak predlog, kaj naj naredim(poleg tega, da se natreniram), da bom lažje našel in obdržal tisto pravo?

jelqaj da dobiš kak centi, dva dolžine. mogoče ne bo kaj več čutila, ti pa ne bo mogla rečt, da imaš majhnega, heh.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 09. Feb. 2014 12:37

14 cm sem meni zdi čisto normalno. Sem občutila že krajše in se da s tehniko res vse naredit tako, da je super! ;)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 09. Feb. 2014 18:23

According to a new study, women on the niche dating site 7orBetter.com rank penis size as more important than a man's wealth or status.

vir: http://www.cosmopolitan.com/cosmo-latin ... than-money

Penis size is an important factor in male attractiveness, a new study suggests. It's as important as height and more important than shoulder-to-hip ratios, the study says.

vir: http://www.businessinsider.com/penis-si ... ess-2013-4

Anonymous asked: I try to guess my friends' dick size by the bulge in their pants. If they can know my breast size why shouldn't I be able to know and rank them? There are other factors that help me guess, too. If one guy gets dominated by the others, I usually assume he has a smaller cock. If a guy treats a woman like shit but she stays with him, I assume he's got a big cock. Hahahaha.

Yup, ne samo da je velikost pomembna (duuhhhh), zna bit več pomembna kot pa premoženje, status ali celo višina. Konc koncev je veličina tiča ena najpogostejših seks debat Z RAZLOGOM.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 10. Feb. 2014 13:25

s0nckic4 napisal/-a:slovenc, pojdi prosim in odpri 3 poljubne media trash strani in poglej, kdo je večja žrtev družbenih lepotnih norm: moški ali ženske?

po tej tvoji logiki torej ženske sodijo moške, ker so same žrtev njihove plehkosti :D moške je samo ruknila karma :D :D

moje mnenje pa je, da pač plehki ljudje imajo plehke standarde. ne glede na vzrok.

Ženska se zrihta, pa zgleda huda. Skor vsaka. In itak, ker je večina tipov cepcev z nikakvimi standardi, bo potem takoj ful kolona za tako žensko.

Ženska mora bit res grda, pa debela, da se ne more našemit v hudo.

Tipi tu ne moremo blefirat, vizualno si, kakršen si. Lahko popraviš edino konstrukcijo, s športom, fitnesom.

V bistvu res opažam, da tipi najbolj obletavajo ne najboljše ženske, ampak najbolj slečene. Bolj umirjene punce, naravno lušne, neiizzivalne, imajo pred cepci dokaj mir.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 10. Feb. 2014 13:26

dvojni post
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 11. Feb. 2014 14:30

ja mogoče zato, ker napol slečene punce zgledajo bolj lahke? ni glih neka težka psihologija.

mogoče je velikost penisa res pomembna, nisem bral študij, tako kot TLDR (pa itak bi rad videl original študijo, metode, vzorec, medkulturne, medgeneracijske primerjave, interpretacijo), ampak to se da vse "skompenzirat". še vedno je najbolj pomemben dejavnik privlačnosti samospoštovanje, in to pri obeh spolih, sploh pri dolgoročnih zvezah. samospoštovanje oz. samozavest indicira, da je vse drugo ok.
tudi meni je bolj privlačna ženska, ki se zaveda svojega seksapila, ne glede na to, kako zgleda. itak pa se je nesmiselno obremenjevati z nečem, česar ne moreš spremenit. tudi če je pomemben dejavnik privlačnosti. kot je nekdo rekel, na stara leta bomo itak vsi meli povešena jajca in joške. alfa samci majo pa tudi pri visoki starosti lepe dekline, pa ne zaradi denarja.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 11. Feb. 2014 14:39

pirodoksin napisal/-a: alfa samci majo pa tudi pri visoki starosti lepe dekline, pa ne zaradi denarja.

Deci se načeloma starajo kot vino, bolj so stari boljši so. Ženske imajo pa po drugi strani svoj rok uporabe (aka plodno obdobje). Slednje so dobro vidi pri večini žensk, ki cela svoja plodna leta namenijo alficam, potem ko se pa postarajo pa za alfice niso več zanimive in se kar naenkrat ustalijo z beta providerji, katere so jasno cel lajf ignorirale.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 11. Feb. 2014 15:04

pirodoksin napisal/-a:mogoče je velikost penisa res pomembna, nisem bral študij, tako kot TLDR (pa itak bi rad videl original študijo, metode, vzorec, medkulturne, medgeneracijske primerjave, interpretacijo), ampak to se da vse "skompenzirat".

Tega pri tldrju niti ne čakaj, ker se boš postaral :D. On misli, da je blog kredibilen vir podatkov :D.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 11. Feb. 2014 16:34

@tldr: ni čist res. sicer je pri moških drugače kot pri ženskah. ženske so najbolj zaželene (oz. privlačne, predvsem glede na videz) v času od pribl. 16 do 28 let (z vrhom pri 23), moški pa od 23 do 40 (z vrhom ok. 30 ali malo pozneje), ampak to velja za zahodni svet. to pa zato, ker je pri moških večji dejavnik privlačnosti socialni status. jaz sem ciljal na to, da nekateri obdržijo ta socialni status tudi pozneje, sicer pa je tudi pri moških pomemben telesni videz, predvsem v smislu telesnih sposobnosti (mišice), ki po 40. letu začnejo bistveno upadati.
rad poudarjam, da ni vse tako črno-belo kot želiš prikazati. tudi vseh "alf" ne moreš metat v isti koš. opisuješ kot da so to tipi, ki se jim gre samo za seks, ampak maš veliko moških, ki majo pač visoko samospoštovanje, ampak tudi spoštovanje do žensk in niso tak stereotip "outlaw bikerja" pa vseeno nimajo težav z ženskami. jih pa ne menjajo kot gate, ker se jim to ne zdi pomembno ali karkoli.
vse te razlage, ki izhajajo iz pua, so tudi podprte z raznimi ad hoc evolucijskimi razlagami, zanemarjajo pa pomembnost kulture. sicer gre to itak z roko v roki, kot sem v temi o ženski naravi že pisal (evolucija vpliva na kulturo), ampak recimo pred 100 leti so se ljudje poročali iz čisto drugih razlogov kot danes. prej je bila bolj pomembna finančna varnost, ne pa recimo zaljubljenost ali ljubezen, danes se ljudje ravnajo po svojih čustvih.
pa ne govorit, da so samo ženske take, podobno je pri moških. a ti bi bil z žensko, ki se ti zdi neprivlačna (zaradi kakršnihkoli razlogov že)? pri višji starosti so ti pomembne tudi druge lastnosti, dolgotrajnega partnerja si izbereš predvsem na podlagi podobnosti in ujemanja, ni ti toliko pomembno, ali je alfa ali ni. je pa to odvisno tudi od osebne zrelosti, ta pa po moje v zadnjih desetletjih upada oz. se vrednote spreminjajo.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 11. Feb. 2014 17:19

^

Ne da se mi it v vse kar si napisal, največ sem se pa spotaknil ob tole
rad poudarjam, da ni vse tako črno-belo kot želiš prikazati. tudi vseh "alf" ne moreš metat v isti koš. opisuješ kot da so to tipi, ki se jim gre samo za seks, ampak maš veliko moških, ki majo pač visoko samospoštovanje, ampak tudi spoštovanje do žensk in niso tak stereotip "outlaw bikerja" pa vseeno nimajo težav z ženskami

Večini se se gre samo za sex. To je nekak samoumevno, glede na to, da imamo moški v gene vgrajeno komando za konstantno oplojevanje (širitev genov in te bio-evo štorije...) in če imaš ti nekega modela, ki ima velik seksualni potencial (=alfa), kaj pa češ pričakovat drugega, kot pa da bo porival ženske naokoli - zakaj pa ne, če lahko. Zdej če maš pa tam neko izjemo, ki ima velik seksualni potencial in se obnaša kot nek poparčkan beta tip, ki je vsega skup poseksal par žensk, pa še te so bile njegove punce, potem je pa to njegov problem. Je pa tak tip zaradi svojega seksualnega potenciala še zmeraj alfa, ker če se mu sprdne lahko nategne trumo punc v dokaj kratkem času.

Dosti alfic je pa takih da se jim za sex nekako ne gre, ker ga imajo oz. so ga imeli kot solate in trave ter ga enačijo kot neko naravno danost ali celo kot nekaj samoumevnega, kot je dihanje zraka. Osredotočijo se bolj na osebne zadeve, s seksom se pa ne obremenjujejo, ker ga bodo itak dobili (če ne od nje, pa od kakšne druge oz. drugih). Ženske tako alfo vidijo kot "ćloveka z respektom" ker punce ni hotel poseksat in "se ceni" al whatever, in takemu modelu bo ženska posledično samo še prej dala, kot pa če bi on nekaj napadal. Končen rezultat?Še več seksa zanj in to od lepih hard-to-get punc, vse skup deluje kot nek nek začaran krog.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 11. Feb. 2014 18:03

jaz bi rekel da je teh "alf" več vrst. imaš tipe ki so na pogled popolni, samozavestni, urejeni, sposobni, pa se ne fukarijo, ampak živijo umrijen lajf, ker vidijo prednost v tem. zame je pravi "alfa" tisti ki ne samo oplodi, ampak tudi POSKRBI za družino.

poznam tipa, ki je star mislim da mal čez 30. praktično popoln, na videz je kot grški bog, izklesan, simpatičen, visok. sposoben, športnik, svojo firmo ima. samozavesten, vedn dobre volje, optimističen, super za druženje. je že leta poročen z žensko, je simpatična ampak ni neki za dol past, ima dva otroka (pa še en mislim da je na poti) in se prektično ves čas ukvarja z njima.

in še en tip, s katerim isti šport trenirava. tudi, mal čez 30, visok in res ogromen tip. samozavesten, super karakter, zabaven, vedn dobre volje, občutek maš da mu noben ne more nič, isto super za druženje. in isto, poročen, dva otroka, žena, simpatična ampak tudi ni neki za dol past (skupaj pa sta odkar ga poznam, se pravi vsaj 7 let) in počnejo vse živo skupaj, šport, potovanja, you name it.

skratka, zame sta vzornika, velika. in nobena jebačka pizdurina jima ne seže do kolen, v nobenem smislu.
ampak biti tak je način razmišljanja. ne ena odločitev "ja, do zdaj sem se kurbal, trenutno mi pa paše resna zveza". tak človek ne uživa v zadovoljevanju sebe in svojih potreb, pa nima veze kaj ali koga izkoristi za to, ampak je bolj srečen če zadovolji nekoga ki mu velik pomeni. in če najde podobnega je tud sam več kot zadovoljen. in TO je pravi smisel zveze, kar se mene tiče.
hej norci :)
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 11. Feb. 2014 18:15

@tldr: no, jaz mam več frendov, ki jih smatram ko alfe, ki jim ni problem ženske dobit, so jih tudi že nekaj zamenjali, ampak so bili skoraj vsi njihovi odnosi resne zveze, ki so trajale od nekaj mesec do nekaj let. na to sem mislil. pa mislim, da se jim ne gre samo za seks, ker so tudi pozorni partnerji, niso neki "nevzgojeni jebači", ki bi pofukali drugo žensko, dokler so v zvezi, samo zato, ker lahko. imajo spoštovanje do žensk. to je osebnostno zrel alfa - ne rabi žensk, da se dokazuje.

poznam pa še enega tipa, ki je prav tako alfa, ni mu problem dobit ženske, ampak pofukal bi pa vse živo. skupaj sodelujemo v enem društvu in kolegice so mi govorile, da se je nabacival skoraj vsem, čeprav so bile v zvezi. in ne spomnem se, kdaj je bil nazadnje v resni zvezi. tak tip pač nima spoštovanja do žensk in se mu gre samo za seks. tudi sicer se obnaša kot velik otrok - je sicer zelo samozavesten, zna zagovarjati svoje mnenje, ampak ne prenese, kadar ne more uveljavljati svoje volje, tudi nesramen je do drugih, tudi avtoritet. nekatere kolegice pravijo, da je privlačen, nekatere pa menijo tako kot jaz, da je "nevzgojen" (čeprav to nima velike veze z vzgojo, ampak veš, kaj mislim) in da nikoli ne bi bile z njim.
črno-belo razmišljanje je nezrelo in neinteligentno. pa če že omenjam črno-belost: moški se ne ločimo samo na alfe in bete, ampak obstaja še vrsta nians vmes. tudi alfe se včasih obnašajo po betovsko in obratno.

tu se strinjam s slovencom, zame so alfe prvega tipa vzorniki, alfe drugega tipa so mi pa vzorniki zgolj v tem, kako dobit žensko, ne pa kako bit dobra oseba.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Feb. 2014 11:37

tipi ste čist too much obremenjeni z izrazom "alfa moški". :rolleyes:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 15. Feb. 2014 12:36

jaz kaj takega sploh ne uporabljam pa se ne obremenjujem s tem, tak da ne moremo zaj kr posplošit če je tu tldr obremenjen s tem. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 15. Feb. 2014 13:02

Naj mi en strokovno razloži kako izgleda ta "alfa moški" in kako ga razkirješ v eni potezi? hvala

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]