Težava z samozavestjo(moški)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

on_995
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a on_995 » 23. Jan. 2014 19:34

Pozdravljene/-i, sem 18-letni fant, ki ima težave z samozavestjo. Drugače sem visok, atletske postave, uspešen v šoli... težava pa je v hlačah :(
.. vem da se bo nekaterim to zdelo neumno, ampak tako je. Imam le ene 14cm velikega tiča in to me zelo moti.. oz. me skrbi kako bo z punco ko jo bom imel. Bojim se da je ne bom mogel zadovoljiti, da jo bo to odbijalo...(Sem še nedolžen) Upam da še kaj zraste, ampak ravno kak ekstrem verjetno ne bom nikoli. Slišal sem že mnogo komentarjev, da je pomembna tehnika.. ampak tu je nek začaran krog(majhen tič-> slabša samozavest-> manj seksa->slabša tehnika). Imate nekatere raje manjše/druge večje ali vse želite vsaj 16-17+? Želel bi si pogovora, če je katera za.. Hvala za odgovore
Ima katera kak predlog na čem naj delam, da bom boj uspešen? Ker vaje za povečanje tiča verjetno ne delujejo najbolje
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 23. Jan. 2014 19:54

lol. bodi vesel, da si visok in atletske postave, ker je to f.k material za ženske. če bi bil na tvojem mestu se ne bi sekiral zarad tiča, in bi rajš okol f.kal. ne verjamem, da bi te ženska skenslala zarad 14cm, kljub temu da sexy zgledaš, razn če maš res tankega tiča ko glista.

če pa hočeš večjega tiča pa zgooglej pegym ali pa thunderplace. gre za dva najbolj popularna foruma, kjer imaš razložene in (tudi z videi) demonstrirane vaje. z nekaj dela in vstrajnosti mislem da bi mogel dobit tiste 1 ali 2 cm, pač kolikor ti manjka do povprečja. ne vem koliko bi te razlike ženske dejansko opazile oz. občutile, jje pa dovolj da se znebiš uničujoče misli o majhnem tiču in pridobiš samozavest.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 23. Jan. 2014 20:13

(me prov zanima, kdaj se bodo pojavli komentarji v stilu, tista ki te bo mela rada, ji bo vseeno, kok te je v hlačah :lach: )

drugač pa lej, ene majo rade visoke tipe, druge manjše, tretje padajo na mišice, četrte na debele, pete na kosmate.. :D tako kot moški, eni radi pogledajo za velkimi, drugimi za miniaturnimi joški :) veš kok moških je na svetu, še z manjšimi kot tvoj, pa veselo sexajo.
Začni delati na samozavesti, ker bolj kot majhen lulček je neprivlačna ta nesamozavest, ki ubije vso željo po sexu pri ženski.
Poleg tega, imaš še jezik in pa 10 prstov na rokah, btw.. ;)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 23. Jan. 2014 20:20

Green Cookie napisal/-a:(me prov zanima, kdaj se bodo pojavli komentarji v stilu, tista ki te bo mela rada, ji bo vseeno, kok te je v hlačah :lach: )

in potem...

Poleg tega, imaš še jezik in pa 10 prstov na rokah, btw.. ;)

še zmerej bolš, kot pa da rečeš da ima jezik pa 10 prstov na nogah.haha. dej nehi, če bi ženske hotele sexat s prsti pa jeziki, potem ne bi rable decov ...tiča med noge, ne pa prste!
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 23. Jan. 2014 20:42

ti moreš bit al res slab ljubimec, ali pa zelo slab bralec :D
očitno nisi razumel, o čem sem pisala. Ni pomembna sam velikost tiča, glede na to, da večini žensk ne pride samo z nabijanjem, ampak je pomembna tudi tehnika, zato omenjam prste na rokah in jezik (klitoris pa kar pozabite al kaj???) Zarad mene ma lahko moški 12cm ali pa 22, ampak če me ne bo dobro polizal in uporabljal svojih prstkov, me lahko tri dni skup poriva, pa ne bo imelo nobenega efekta..
Nauči se kaj iz tega..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 23. Jan. 2014 20:45

Slika

ne sekiraj se. in ne poslušaj kretenov in kurb, ki mislijo da je povprečje 20cm ;)
hej norci :)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 23. Jan. 2014 20:50

^Francija je na vrhu?Se vidi, da imajo kup črncev, sicer pa škoda da bosne ni v raziskavi, da bi lahko francozom konkurenco delal.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 23. Jan. 2014 20:52

Ta "povprečja" so čist zgrešena..

btw slovenc, kaj se je pa s tvojo sliko zgodil
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 23. Jan. 2014 21:09

Vzami se v roke, delaj na samozavesti, delaj na komunikaciji... jaz spadam med tiste punce, ki so mnenja da je poleg velikosti (in sem mela že opravka z manjšimi kot je tvoj) ful ampak res ful pomembna tehnika IN predigra! pri meni (moje skromno mnenje) je penetracija tista češnja na vrhu smetane :) jezik in prsti delajo čudeže :ideadev: in veliko prej in boljše orgazme dosegam tam kot pa pri sami penetraciji...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 23. Jan. 2014 21:09

Vzami se v roke, delaj na samozavesti, delaj na komunikaciji... jaz spadam med tiste punce, ki so mnenja da je poleg velikosti (in sem mela že opravka z manjšimi kot je tvoj) ful ampak res ful pomembna tehnika IN predigra! pri meni (moje skromno mnenje) je penetracija tista češnja na vrhu smetane :) jezik in prsti delajo čudeže :ideadev: in veliko prej in boljše orgazme dosegam tam kot pa pri sami penetraciji...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 23. Jan. 2014 21:13

green, to je pač realnost, ne pa bullshit jebačev.. na netu je pa povprečje 20, ja.

sliko sem spremenil.. pač, YOLO :) treba je različne avatarje u življenju sprobat, ful divje bo :P

uglavnem, avtor, ne sekiraj se, ne glede na karkol. moram pa rečt da na temule forumu ne boš kej velik samozavesti pridobit.. tukaj prijaznost pomeni šibkost.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 23. Jan. 2014 21:21

kaj ti res misliš, da ženske hočejo samo debelega pa dolgega (18+) tiča? večini predebel pa vlki tič ne paše, ker majo nekatere ozke in kratke vagine in če nimaš res bobipalčke dolge 14 cm, je 14 cm čist super dolžina in bo 90 % žensk zadovoljnih z njo. Za to se pa res nimaš kaj sekirat. Rajši delaj drugače na sebi kot pa da bi se sekiral zarad kurca, ki mu nič ne fali.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 23. Jan. 2014 21:36

am slovenc ne, tista povprečja niso nobena realnost :D :D ko zveš, kako so ta kao povprečja zračunana, ti bo vse jasno :D tudi pravijo, da imajo črnci v povprečju velike, pa to sploooh ne drži. Oz. ne drži nič bolj kot pri ostalih.

Sexajo pa tako majhni kot veliki, oboji imajo enak užitek, zato hitro v akcijo! :))
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 23. Jan. 2014 21:39

Green Cookie napisal/-a:am slovenc ne, tista povprečja niso nobena realnost :D :D ko zveš, kako so ta kao povprečja zračunana, ti bo vse jasno :D tudi pravijo, da imajo črnci v povprečju velike, pa to sploooh ne drži. Oz. ne drži nič bolj kot pri ostalih.

Sexajo pa tako majhni kot veliki, oboji imajo enak užitek, zato hitro v akcijo! :))

razsvetli me.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 23. Jan. 2014 21:43