Svoboda v zvezi..Koliko?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ saj se strinjam. sploh je pa glavno, da je tebi to ok (sem tudi to že povdarila).
(in še- mojemu ni treba niti rečt, da me ne sme udarit. saj ni star 5 let. niti da je treba poklicat, da ljudi ne skrbi. toliko o tem.)
(in še- mojemu ni treba niti rečt, da me ne sme udarit. saj ni star 5 let. niti da je treba poklicat, da ljudi ne skrbi. toliko o tem.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
claire - Cosmopsiho
Trouble napisal/-a:Claire.. Tega ne vejo vsi. Če je tebi neki samoumevno, ni nujno da bo nekomu drugmu tud...
o si menjala avatar. menjaj nazaj, ker sem zmedena.
sori, ampak a bi ti mela tipa, s katerim bi se mogla prav pogovorit in mu objasnit, da te ne sme tepst? vem da ne, in vem da je veliko nasilja. ker ga ženske žal dopuščajo. pustimo nasilje, ker bomo zabredli.
moj point je bil, da to so pa res OSNOVE zdravega karakterja. ne da mi prijavi "ja, mojemu sem pa povedala, da če me udari, lahko gre". pač meni je to WTF?
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
ja sm menjala. nevem, mogoče ga bom dala nazaj
ammm.. ja, js nebi mela tazga tipa in ga tud nimam. Ne vem zakaj bi ga js mogla učit kulture obnašanja in mu govort kaj bo, ko me bo in če me bo udaru....
Ene punce se pa pač premal spoštujejo, premal se majo rade in zato dopuščajo, da zganjajo nad njimi teror (psihični, fizični...) in pol raj "mal potrpijo" kukr pa da bi šle stran od tazga kretena.
Pa da se ne bo zdej kkšn cosmo mož počutu zaporstavlenga... tud ženske znajo bit nasilne (predvsem psihično)......
In js sm hotla samo to povedat, da to ni vsem samoumevno kaj se sme in kaj ne (ločeni starši, kakšne druge komplikacije v družini itd...).
ammm.. ja, js nebi mela tazga tipa in ga tud nimam. Ne vem zakaj bi ga js mogla učit kulture obnašanja in mu govort kaj bo, ko me bo in če me bo udaru....
Ene punce se pa pač premal spoštujejo, premal se majo rade in zato dopuščajo, da zganjajo nad njimi teror (psihični, fizični...) in pol raj "mal potrpijo" kukr pa da bi šle stran od tazga kretena.
Pa da se ne bo zdej kkšn cosmo mož počutu zaporstavlenga... tud ženske znajo bit nasilne (predvsem psihično)......
In js sm hotla samo to povedat, da to ni vsem samoumevno kaj se sme in kaj ne (ločeni starši, kakšne druge komplikacije v družini itd...).
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
- roziKa*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Če smo že pri svobodni ne..še malo drugače..Kaj pa mislite o tem, da punca po mnenju svojega tipa nebi smela delat v lokalu ali kot hostesa? Ker bi ntako naj bila večja možnost skoka čez plot ali drugače da bi jo vsi u rit gledali?
Smešno, nelogično in žalostno
Smešno, nelogično in žalostno
Ljudje so kot oči, vidijo vse razn sebe.
-
claire - Cosmopsiho
^^ no, ja. hostese so take in ovake. kelnarce isto.
to, da ji prepove vsekakor ni prav. mora pa spet sama punca met dovolj soli v glavi, da ve kaj bo oblekla, kaj govorila, kako se obnašala in ali se bo pustila šlatat, nadlegovat itd.
spet odvisno KJE delaš.
jaz že ne bi bla za hosteso. bi jih tepla.
da pa bi tipu blo čist ravno, da prodajam jegre na partyju oblečena v minimimiko, z enormnim dekoltejem... to pa tudi ni normalno.
jaz osebno vidim največ normalnih hostes pa tudi niso oblečene v bunde in z mastnimi lasmi.
to, da ji prepove vsekakor ni prav. mora pa spet sama punca met dovolj soli v glavi, da ve kaj bo oblekla, kaj govorila, kako se obnašala in ali se bo pustila šlatat, nadlegovat itd.
spet odvisno KJE delaš.
jaz že ne bi bla za hosteso. bi jih tepla.
da pa bi tipu blo čist ravno, da prodajam jegre na partyju oblečena v minimimiko, z enormnim dekoltejem... to pa tudi ni normalno.
jaz osebno vidim največ normalnih hostes pa tudi niso oblečene v bunde in z mastnimi lasmi.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Sem kelnarila, zdaj pa delam kot odvetniška pripravnica. In vam povem, da je veliko večja šansa, da zdaj prevaram tipa s kakšnim privlačnim odvetnikom ali stranko (uspešen mlad biznismen, ki potrebuje pomoč pri ločitvi recimo ), kot da bi ga šla varat s kakšnim od luzerjev, ki so ob 2 zjutraj viseli za šankom in mi utrujali.
Cmon... kot da so kelnarce res ful v skušnjavi, ko se pijani tipi, ki niso več sposobni dveh normalnih stavkov povedat, okrog njih slinijo.
Cmon... kot da so kelnarce res ful v skušnjavi, ko se pijani tipi, ki niso več sposobni dveh normalnih stavkov povedat, okrog njih slinijo.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Dolgo časa sem kelnarca, všeč mi je ta posel. Sem mela tipa, ki mi je non stop težil okol tega, da nej pustim ta šiht (ker je bil ljubosumen). Tok je najedu s tem, da je postal bivši. To samo odraža njegovo samozavest, ki je očitno ni imel (verjetno še zdej).
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Moj je daleč od tega, da bi mi karkoli poskušal prepovedovati in drugačnega tudi ne bi imela. Ko sem pa poleti bila enkrat preko študentskega servisa nekaj med hosteso in konsekutivno tolmačico na vinski degustaciji in obiskovalcem malo prevajala na angleščino in nemščino o vinih, pa mu je bilo hudo, ampak ne zato ker bi mu padlo na pamet, da bi bil ljubosumen, temveč zato ker ve, kako me daje anksioznost ob takem delu med kopico enih tujih ljudi, in ker sem mu povedala kako je bilo in kako to nikakor ni bila ena vinska degustacija kot je bilo predstavljeno, ampak eno opijanje in osladno osvajanje hostes.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov