Svoboda v zvezi..Koliko?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 12. Mar. 2012 21:23

jullia_ napisal/-a:Sem kelnarila, zdaj pa delam kot odvetniška pripravnica. In vam povem, da je veliko večja šansa, da zdaj prevaram tipa s kakšnim privlačnim odvetnikom ali stranko (uspešen mlad biznismen, ki potrebuje pomoč pri ločitvi recimo :) ), kot da bi ga šla varat s kakšnim od luzerjev, ki so ob 2 zjutraj viseli za šankom in mi utrujali.

Cmon... kot da so kelnarce res ful v skušnjavi, ko se pijani tipi, ki niso več sposobni dveh normalnih stavkov povedat, okrog njih slinijo.

Smart woman.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 13. Mar. 2012 0:04

Zakaj smart? Ker bi si za varanje raje omislila bolje situiranega in lepše oblečenega deca? :D

Ok, sej vem, hotela je povedat, da vedno obstaja možnost za varanje, če je oseba taka oz. ni nujno povezano s takimi poklici... saj v bistvu se strinjam, čeprav tisto s pijanimi tipi se mi zdi malo pretirano... če je oseba nagnjena k varanju, jo ravno tako lahko premami tudi kak poba v lokalu (domnevam, da niso samo stari vaški pijančki / mrtvo pijani tam :P ), čeprav nekje obstaja kak lepši polizanec s kravato :D Pa v bistvu so tudi v lokalih lahko ti isti uspešni polizanci, saj ni nujno, da so vsi gostje luzerji :D
3ntip
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a 3ntip » 13. Mar. 2012 0:52

Logitech napisal/-a:
3ntip napisal/-a:Ženska, ki uživa v kelnarjenju apriori ni moj tip človeka.
noname?

Pardon?
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 13. Mar. 2012 16:46

Sem se spomnila na enega znanca, ki mu je bila blazno všeč natakarica v lokalu, kamor je redno zahajal. Čez čas sta postala par. Tip ji je takoj, ampak res takoj, začel težit, da mora nehat kelnarit. Tako, da je kmalu začela iskat novo službo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Mar. 2012 18:39

dot napisal/-a:Zakaj smart? Ker bi si za varanje raje omislila bolje situiranega in lepše oblečenega deca? :D

Ok, sej vem, hotela je povedat, da vedno obstaja možnost za varanje, če je oseba taka oz. ni nujno povezano s takimi poklici... saj v bistvu se strinjam, čeprav tisto s pijanimi tipi se mi zdi malo pretirano... če je oseba nagnjena k varanju, jo ravno tako lahko premami tudi kak poba v lokalu (domnevam, da niso samo stari vaški pijančki / mrtvo pijani tam :P ), čeprav nekje obstaja kak lepši polizanec s kravato :D Pa v bistvu so tudi v lokalih lahko ti isti uspešni polizanci, saj ni nujno, da so vsi gostje luzerji :D

Ti isti uspešni polizanci (kot jih ti čisto brez potrebe slabšalno imenuješ) sicer res najbrž hodijo po kafičih, ampak običajno ne spadajo med tiste, ki utrujajo kelnarcam.

Sicer pa nisi ravno razumela, kaj sem hotela povedat.

Niti približno nisem govorila o nagnjenosti k varanju in kako se povsod da varat, ampak preprosto o tem, kje naletiš procentualno gledano na več "greha vrednih" tipov. Greha vrednih iz vidika ženske, ki jo pecajo, seveda. Sam zase je lahko vsak božji dar za ženske, pa to nič ne pomeni.

Postavi me na eno konferenco mladih managerjev v Bernardin, naslednji dan pa na eno gasilsko veselico pošlji (kot gostjo ali v jurčka pivo točit), potem ti bom pa povedala, kje sem srečala več tipov, s katerimi bi se bila pripravljena dol dat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 13. Mar. 2012 19:12

^^ Hja, to so potem čisto tvoje osebne preference :wink: Sem mislila, da ne govoriš o realni možnosti za varanje svojega partnerja oz. da daješ samo teoretičen oris glede natakarskega poklica in poudarjaš, da so drugje tudi možnosti za varanje :)

Slabšalno si pa ravno tako ti označila moške goste v lokalu (luzerji), ravno to sem hotela povedat, da verjetno se pa vsem ženskam ne zdi tako oz. imajo drugačen okus :wink: Meni pa npr. ravno pravniki povečini niso všeč, čeprav imam vsak dan ravno njih okoli sebe oz. spadam med njih :D Ok, lahko me date pa med matematične genije, pa bo drugače=)) (samo varanja se pa ne bi šla v nobeni stuaciji). Aja, pa tud ne bi rekla, da se uspešni ne bi izpostavljali v lokalu, taki se še prej začnejo kaj izpostavljat pa važit v raznih Topih ipd., kar poglej razne Hrvatiče & Co., povsod jih je bilo polno :) Sploh pa ne vem, zakaj bi morali utrujat natakaricam, to itak ni nujni pogoj, da pride do varanja.

Tole o samoiniciativnem utrujanju natakaricam, gasilske veselice in takšne skrajne elemente si sama dodala v zgodbo, jaz sem prej mislila, da govorimo na splošno o delu kot natakarica ali hostesa in utemeljenosti bojazni njihovih partnerjev glede varanja :| Štekam, to govoriš iz lastnih izkušenj, ko so tebi utrujali, jaz sem pa na splošno mislila... saj lokali so takšni in drugačni, mlade punce delajo tudi v takih na nivoju, ne nujno v pajzlih :)

V glavnem, moj point je pa v tem, da se mi zdi bojazen partnerjev natakaric / hostes sama po sebi neutemeljena, ker sam poklic oz. delo še nič ne pomeni, do varanja lahko pride tudi kjerkoli drugje :D Pa razne prepovedi nošenja kratkih kril s strani partnerjev se mi tudi zdijo absurdne.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 20. Mar. 2012 12:15

To je spet odvisno od tega kakšne preference ima katera ženska/moški. Dogaja se celo to, da bo ženska padla na tipa, ki ga sprva ni jebala pet posto, ker ni bil po njenem okusu oz. je bil po njenem totally outta her league. Včasih se pa tudi v en zabačen kafič, kjer se pretežno gibljejo eni in isti ljudje (beri: ne najbolj pestra izbira za skok čez plot), odpravi kakšen perspektivnejši tip, vsaj jaz sem parkrat naletela tudi na takšne in smo se hitro zapletli v pogovor, pa sem imela ostale dneve v glavnem same starejše stranke, ki so hodili za šank utrujat. Če ne bi imela takrat fanta oz. če bi bila bolj po "vetru", bi komot skasirala tel. ali dala kateremu od teh tipov svojo, ker so bili prav prijetna osvežitev med vsakodnevnimi 40+ strankami (in tudi mlajšimi), ki so se hodili tja nacejat.

Medtem ko recimo v firmi, kjer sem delala nekaj časa, nisem imela nobenega privlačnega sodelavca, tako da lahko potegnem črto in povem samo to, da ni važno kje delaš, ker lahko v največjem pajzlu spoznaš nekoga, ki ti zamaje tla pod nogami in s katerim prevaraš partnerja (če si takšen tip človeka).

Se strinjam z dot v tem, da je nek tip lahko za tebe luzer, drugi ženski pa se bo zdel zanimiv in privlačen. Pa tudi ni nujno, da bo ženska, ki ima privlačnega in izobraženega partnerja, varala le-tega prav tako z nekom takšnim (torej zaželenim samcem).

Marsikaj je odvisno od tega kakšen si že po defaultu. Če si odločen, da ne boš varal, ne boš podlegel niti najbolj privlačnemu (v tvojih očeh) tipu/ženski. :wink:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Mar. 2012 11:51

dot napisal/-a:^^ Hja, to so potem čisto tvoje osebne preference :wink:

Normalno, ampak to gre v obe smeri. Kultiviran izobražen dečko ima bolj malo skupnega z eno natakarico. O čem naj se pogovarjata, on bi šel v Dramo, ona bi šla na Ceco. Ni skupnih točk.

Parjenje med kastami ni ravno uspešno na dolgi rok.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Mar. 2012 11:56

^^ glede na to, da večina kelnarijo študentke, si ga pa tule zlo mimo pihnil.
Zadnjič spremenil claire, dne 21. Mar. 2012 12:04, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 21. Mar. 2012 11:59

ja, izjemno. sploh ker je izobraženih in kultiviranih dečkov, ki hodijo v dramo na tone. :lol:

koliko tipov pod 30, ki se imajo za izobražene in kultivirane dejansko gre v dramo? pa to iz drugega nagiba kot je špilanje snoba in preseravanje. zelo malo. se strinjam s claire: večina kelnarc v študentskih mestih v splošni razgledanosti šiša te t.i. izobražene in kultivirane tipe 100 na uro.
Vsak raj ima svojo kačo.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 21. Mar. 2012 13:11

^^ js jih poznamm kr precej. pa ne samo v dramo amapak tudi v druge kulturne institucije tipa moderna, narodna galerija, cankarjev dom.

in to so večinoma ljudje, ki po drugi strani hodijo na metelkovo, v roga in podobne 'pajzle', ne en ne drugo zaradi glumljenja nekega snoba/alternativca, ampak ker jih kultura pač zanima.

pejte en torek na jazz v cankarjev dom in tam bo poleg priletnih ljubiteljev jazza še en kup mladih, ki so prišli poslušat muziko, ker jim je ta všeč, ne pa ker bi želeli bit opaženi od ljudi, ki jim nato nadanejo oznako snobi.

dogodki tipa 'visoka kultura' aka kncerti v filharmoniji, razne opere in baleti so pa pač navadno predragi za mlade pod 30. čeprav se še vedno najde kdo, ki si vsake toliko časti karto za 50€ in gre sedet na en gnil zic v opero, ker si pač želi ogledat nek event. že križanke so ob kakih bolj fancy dogodkih polne mladih, ki spredaj vlečejo na ušesa, ker si karte pač ne morejo privoščit (primer ennio morricone je stal med 40-80€, kar je za moj okus absolutno preveč, posebno ker imam potrebo po več kot enem kulturnem dogodku mesečno). spet, ne ker bi želeli bit opaženi ampak ker bi radi slišali.

če vas ni na takih dogodkih, še ne pomeni, da ni tam enega kupa luštnih, povečini zobraženih in razgledanih dečkov.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Mar. 2012 13:16

Haha, ta je bila pa dobra o primerjavi med izobraženim (kultiviranim) moškim in kelnarco, sploh, ker je vedno več kelnarc študentk, in izmed teh (ja, si upam trditi) je sigurno velika večina takih, ki so malo bolj razgledane kot kakšen "izobraženec" (lahko tudi brez narekovajev, a mu manjka razgledanosti) tam do 30. leta. Če ne drugo, morajo biti študenti kakšnih zahtevnejših faksov kar precej pridni, če redno (ali izredno) delajo izpite v roku, zraven pa še delajo vsak dan, in ne vem, zakaj se en izobražen človek ne bi imel kaj pogovarjati s kelnarco študentko, v kolikor ni ena izmed tistih, ki samo vlečejo status in izkoriščajo študentsko delo.

Kvečjemu poznam več univ. dipl. ali mag., ki hodijo na partyje in koncerte Cece ipd., če smo že ravno pri tem. Dejansko poznam samo enega kolega, ki gre parkrat na leto na operno ali baletno predstavo, pa še ta ima izobrazbo v povezavi s tem, vsi ostali (moški kolegi), ki imajo min. VII. stopnjo, pa kakšne Drame ne morejo videti od blizu.
In ja, tudi sicer poznam kar dosti primerov, že samo znotraj moje družbe, ko ima fant diplomo ali magisterij, punca pa srednjo šolo in kelnari/dela v trgovini z oblačili ipd.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 21. Mar. 2012 18:13

claire napisal/-a:^^ glede na to, da večina kelnarijo študentke, si ga pa tule zlo mimo pihnil.

Ikzekli. Pri čemer je bila tista kelnarica zdajšnja pravnica (kar je samo po sebi za moje pojme itak v nobenem primeru ne postavlja nad kakšno natakarico). Prav tako smo že ugotovili, da po lokalih hodijo ravno tako 'uspešni' in iz te Džekijeve taboljše kaste, npr. pijanih pravnikov imaš kolikor hočeš na takih žurih :) Pa tudi na Ceci :D Itak smo pa baje zdaj pravniki najbolj na tesnem s službami, tko da bomo kmalu postali tabedna kasta na Zavodu :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Mar. 2012 19:25

Tamala_mrha napisal/-a:In ja, tudi sicer poznam kar dosti primerov, že samo znotraj moje družbe, ko ima fant diplomo ali magisterij, punca pa srednjo šolo in kelnari/dela v trgovini z oblačili ipd.

Jaz pa niti enega takšnega para pobližje ne poznam. Izključeni so tu primeri, ko eden v paru še študira in vmes na napotnico kelnari.

Sicer pa ja, lahko se zgodi, da v kafiču spoznaš ful fajn doktorja znanosti. Samo verjetno je precej manjša, kot če se sprehajaš po Institutu Jožefa Štefana.

O tem sem pisala v svojem prvem postu, pa nekako nočete razumet. Ja, punca lahko prevara med kelnarjenjem, v odvetniški pisarni, v KMŠ-ju ali v fitnesu. Nikjer ta opcija ni izključena. Moja pripomba je bila zgolj ta, da se vsi obregajo ravno ob kelnarjenje, ker obstaja neka fama, da je kelnarca na delovnem mestu nonstop v skušnjavi, ker je toliko hudih tipov okrog nje. Pa to pač načeloma ne drži, vem iz lastnih izkušenj in ker je večina mojih kolegic v določeni fazi kelnarila.

Marsikje drugje srečaš precej več dobrih tipov kot v lokalu, ker:
a) povprečen tip za šankom sploh ni bogvekaj
b) dobri tipi (oz. to kar jaz smatram za dobre tipe) se ne vtikajo v kelnarice

To ne pomeni, da v lokalih dobrih tipov ni. Ne vem, kako naj to še bolj poudarim. Gre samo za moje komentiranje razlike med tem, kako si tipi predstavljajo kelnarjenje, in kako v resnici izgleda. Oni mislijo, da je to kot Coyote Ugly, resnica je pa daleč od tega.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Mar. 2012 19:27

Joj, kakšna ofenziva. Nič nisem mimo pihnil. Čisto nič.

Tako kot sezonski obiralec listja iz Tivolija nima česa ponuditi študentki kulturologije, tako frizerka ali natakarica, ki vikende zabija v turbo folk lokalih, na dolgi rok ne bo primerna izbira za kakšnega kultiviranega dečka na nivoju.

Ve se , kdo kam spada. Jaz verjamem, da bo en fuzbaler navdušen nad frizerko, ki bere Lady. Kvaliteta ženske se ne meri smao po njeni zunanjosti, ampak tudi po njeni socialno-izobraževalni usmerjenosti.

Če poznate bolj malo mladih tipov, ki hodijo v dramo, se pa raje vprašajte, v kakšnih krogih se gibljete.

In ja, 90 % parov, ki jih poznam in so skupaj že nekaj časa, je po kulturno-izobraževalnem nivoju precej izenačenih.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov