Svinganje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 12. Jan. 2008 12:48

Alwaleed napisal/-a:Drugače sva pa midva s tem prvič začela, ko sem bil jaz star 24, ona pa 19.
Skupaj sva bila pol leta... :)

A tok mlada sta bla, no vsaj tvoja punca?! Js si resnično ne predstavljam, da bi že zdej s tem začela, ker vem, da na to nisem niti približno pripravljena.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 12. Jan. 2008 12:53

KLEMY napisal/-a:My humble opinion:

Kdor ima veselje do svinganja, nej svinga, če komu paše plezat po lustru, be my quest, če vam paše da se mlatite med seksom, kar, pa lulanje pa bruhanje pa kaj jaz vem kaj še vse...zmente se med sabo pa delajte kar vam paše, sam otroke pa živali mi pustite pri miru :!:

se strinjam s citiranimi postom.
meni osebno-swinganje no way :?
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 12. Jan. 2008 14:05

Hm...ko sem bla mlajša sem še probavala take stvari - ne sicer svinganja, ker nikoli ni bil vpleten redni partner oz. fant ampak tako, pač poskusi takšni in drugačni, ki niso imeli veze s čustvi. Ampak starejša ko sem, težje ločujem oz. sploh ne morem več ločevati seksa od čustev. Meni je po 4 letih seksa z mojim ravno tako dobro kot na začetku ali pa še bolje.
Brez zamere svingerjem ampak včasih mislim, da imajo ti ljudje premalo osebnostno izpolnjena svoja življenja, zato morajo iskati "vznemirjenje" v spolnih zadevah.
Saj osrečujejo in bogatijo verjetno tudi druge zadeve ali kako? Ne vem, jaz bi šla recimo se podat raje v kakšen ekstremen šport kot pa tole.
Vsekakor nimam nič proti, hvala bogu da delate tisto, kar vam je všeč, ampak ne vem no..jaz si pač ne predstavljam... se mi zdi razvrednotenje ljubezni oz seksa kot dodatka ljubezni...
V življenju naj namreč ne bi prevladovala ljubezen do seksa oz. seksualna, partnerska ljubezen, ampak ljubezen do ljudi oz. stvari, ki jih imaš rad in jih rad počneš.
netline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a netline » 12. Jan. 2008 15:51

Alwaleed napisal/-a:Drugače sva pa midva s tem prvič začela, ko sem bil jaz star 24, ona pa 19.

Mogoče preosebno... kje oz kako sta se spoznala?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 12. Jan. 2008 16:32

netline napisal/-a:Mogoče preosebno... kje oz kako sta se spoznala?

Na forumu Spolnost.com, dokler je še obratoval. Kakšno leto kasneje so ga lastniki zamrznili in zaprli.

Aja, svoje prejšnje sporočilo sem moral malenkost popravit. Ko sva prvič začela eksperimentirati z odprto zvezo, sem bil star 23.

Smreka napisal/-a:Brez zamere svingerjem ampak včasih mislim, da imajo ti ljudje premalo osebnostno izpolnjena svoja življenja, zato morajo iskati "vznemirjenje" v spolnih zadevah.

S to trditvijo impliciraš, da je iskanje osebnostne izpolnjenosti na nekaterih področjih OK, na drugih področjih je pa čudno. Zakaj bi bilo tako?

Je potem kaj narobe tudi z motociklisti? Potapljači? Padalci?

Spolnost je lepa reč, in swingerji iščemo načine, kako bi jo doživeli z vseh vidikov. Ne gre za to, da v svojem življenju ne bi bili izpolnjeni; če ne bi bilo na svetu nobenega swingerja, bi se z mojo drago še vedno imela prav lepo.

Gre za to, da vidimo priložnost, da bi užili nekaj, kar nas veseli, in to priložnost izkoristimo. Očitati nam, da smo zaradi tega votli in plitvi, je podobno zgrešeno, kot če bi to očitala motociklistom. Privlačijo nas različne stvari.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 12. Jan. 2008 16:51

Moj pogled na svinganje :? . Vem za nekaj ljudi, ki svingajo.
Nimam kaj proti njim, dokler mi ne začno v mojo glavo vsiljevat svoje prepričanje (popizd*m pri vsaki stvari, ne samo glede svinganja :D ).
Ker je pač na začetku postavljeno vprašanje, kakšen je pogled posameznika na svinganje, bom pač napisala SVOJE mnenje.
Kurvarija in svinganje (v mislih imam množično menjavanje partnerjev, ne občasno-npr. vem za eno, preko katere je šlo v eni noči 14 moških), se mi zdi popolnoma pod levelom.
Moje mišljenje se bo zdaj grdo slišalo ampak... Glede na to, da bi naj imeli razum, smo pa precejkrat pod levelom živali.
Večina živalskih vrst se pari kjer jim paše in kak jim paše (glede tega smo isti), le da one ohranjajo svojo vrsto, mi pa se jebemo iz užitka. Spet bi naj mi uporabljali razum, one ga (menda) ne. Glede na vso našo brezbrižnost (ne samo v sexualnem življenju, ampak v življenju nasploh), neodgovornost in dejanja, ki naj bi bla razumska, mislim, da smo si ustvarili svoje drevo, ker dejansko smo tako pokvarjeni (to ne leti na sex, ampak na splošno na dejanja!), da niti slučajno človeka ne morem uvrstit v kao živalsko drevo življenja.
Dobro, to je moje razmišljanje, verjamem, da marsikdo razmišlja drugače (kar sem razbrala tudi po postih).
Jaz osebno, če bi imela dečka, ki bi bil zainteresiran za svinganje (jaz vem, da nisem in tudi ne bom), ter da bi mi rekel, da se bo najina zveza končala, v primeru, da nebi želela svingat-z veseljem mu odprem vrata, ne glede na to, kako rada bi ga imela.
Razlaga, da je svinganje 'varanje' z odobravanjem drugega... Hmm... Sem tip človeka, ki ga varanje ne boli in ne zanima, dokler ne zvem ali dobim dokaza o tem.
Spet ne pravim, da si želim človeka lastninit. Partner naj dela, kar želi, vendar to ne pomeni, da bom jaz poleg, če se z njim ne strinjam!
Sem izredno trmasta in samosvoja osebnost, imam svoj pogled na reči in dogodke in se izredno težko prilagajam (ponavadi se sploh ne, ampak dobro :D ).
Smreka
V življenju naj namreč ne bi prevladovala ljubezen do seksa oz. seksualna, partnerska ljubezen, ampak ljubezen do ljudi oz. stvari, ki jih imaš rad in jih rad počneš.

Odlično povedano.
Alwaleed, lepo, da imaš glede svinganja svoje razmišljanje, ampak vsak samo izraža svoje mnenje, ne vem, zakaj skoraj vsakemu, ki tega ne odobrava, daješ kontra? Če je 32% ljudem svinganje ql, še ne pomeni, da mora bit ostalim 62im%! Tudi replika na Smrekine besede, je nepotrebna. Ti iščeš akcijo v sviganju, ona v adrenalinskih športih, spet tretji v službi, četrti v igricah na kompu, peti v nasilju, šesti v alkoholu. In sprejmi dejstvo, da vsak človek razmišlja za sebe. Kot sprejemaš različne svingerje, sprejmi naše mišljenje, ki je dejansko drugačno od tvojega.
Če nekateri tega ne odobravamo ali ne razumemo oz. drugače gledamo na to, še ne pomeni, da nas moti, če ti (in ostali) to delaš/delate.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 12. Jan. 2008 17:21

Tonja napisal/-a:Alwaleed, lepo, da imaš glede svinganja svoje razmišljanje, ampak vsak samo izraža svoje mnenje, ne vem, zakaj skoraj vsakemu, ki tega ne odobrava, daješ kontra?

Tonja, če nekdo izrazi mnenje, ki se ga da interpretirati kot očitek; in če se lahko jaz poistovetim z nekom, na kogar ta očitek leti; potem se mi zdi, da je povsem na mestu, če napišem, zakaj se mi zdi očitek neutemeljen.

To ne pomeni, da mora druga oseba spremeniti svoje mnenje. Takšna komunikacija je del normalne izmenjave mnenj.

Tvoja reakcija je preobčutljiva, in celo sama si v istem sporočilu zapisala, da si nagnjena k preobčutljivim reakcijam. Precej bolj si agresivna, kakor jaz. Vzdrži se.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 12. Jan. 2008 17:45

OT:
nisem nagnjena k preobčutljivim reakcijam. Rekla sem samo, da ne dovolim, da bi mi kdorkoli poskušal vsilit svoje mnenje (ne cilam na tebe, ampak na splošno) ali bi kakorkoli poskušal vplivat na moje mnenje, ne glede na to, kako se izraža, kako argumentira ipd.
Ponavljam, v začetku teme je bilo vprašanje, kakšno menje ima kdo o svinganju. Izrazila sem ga. In ti nimaš nobene pravice, da mi boš rekel, da se vzdržim, kot tudi jaz nimam pravice, da to rečem tebi, čeprav se najino razmišljanje 100% razlikuje, kar pa ne pomeni, da ni zanimivo brat tvojih postov.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 12. Jan. 2008 21:28

Alwaleed napisal/-a:
Smreka napisal/-a:Brez zamere svingerjem ampak včasih mislim, da imajo ti ljudje premalo osebnostno izpolnjena svoja življenja, zato morajo iskati "vznemirjenje" v spolnih zadevah.

S to trditvijo impliciraš, da je iskanje osebnostne izpolnjenosti na nekaterih področjih OK, na drugih področjih je pa čudno. Zakaj bi bilo tako?

Je potem kaj narobe tudi z motociklisti? Potapljači? Padalci?

Spolnost je lepa reč, in swingerji iščemo načine, kako bi jo doživeli z vseh vidikov. Ne gre za to, da v svojem življenju ne bi bili izpolnjeni; če ne bi bilo na svetu nobenega swingerja, bi se z mojo drago še vedno imela prav lepo.

Gre za to, da vidimo priložnost, da bi užili nekaj, kar nas veseli, in to priložnost izkoristimo. Očitati nam, da smo zaradi tega votli in plitvi, je podobno zgrešeno, kot če bi to očitala motociklistom. Privlačijo nas različne stvari.

Oprosti, ampak mislim da ta replika ni na mestu. Ne moreš vendar primerjati športa oz. karkoli, pa naj bo to posel, konjički itd... s spolnostjo. Spolnost je vendar nekaj bolj intimnega oz. naj bi to bila, eno čisto drugo področje kot pa ostalo. Nevem no, če ti je to isto, če spolnost enačiš s športom, me zelo žalosti.
Sploh ne očitam, da ste plitki in votli, mislm le, da bi bilo mogoče "dodatne" užitke smiselno iskati v drugih stvareh, in pustiti vsaj eno stvar v vezi izključno samo za vaju - čustveno spolnost.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 12. Jan. 2008 21:33

Alwaleed napisal/-a:
Tonja napisal/-a:Alwaleed, lepo, da imaš glede svinganja svoje razmišljanje, ampak vsak samo izraža svoje mnenje, ne vem, zakaj skoraj vsakemu, ki tega ne odobrava, daješ kontra?

Tonja, če nekdo izrazi mnenje, ki se ga da interpretirati kot očitek; in če se lahko jaz poistovetim z nekom, na kogar ta očitek leti; potem se mi zdi, da je povsem na mestu, če napišem, zakaj se mi zdi očitek neutemeljen.

No tole Alwaleed je najbrž letelo name, pa povem še enkrat - kaj kdo dela je meni popolnoma vseeno in niti pod razno nič ne očitam. Jaz sem samo povedala svoje mnenje, ki je z moje strani se mi zdi popolnoma argumentirano in povedano na povsem človeški in zrel način.
Ker sama pač tega ne odobravam zgolj razmišljam z mojega subjektivnega vidika, kaj bi bil lahko razlog, da ljudje to počnejo. Mogoče ti Alwaleed ne sodiš med te ljudi, mislim pa, da jih to veliko počne ravno iz razloga, ki sem ga navedla v prvem postu.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 12. Jan. 2008 23:40

Smreka napisal/-a:Oprosti, ampak mislim da ta replika ni na mestu. Ne moreš vendar primerjati športa oz. karkoli, pa naj bo to posel, konjički itd... s spolnostjo. Spolnost je vendar nekaj bolj intimnega oz. naj bi to bila, eno čisto drugo področje kot pa ostalo. Nevem no, če ti je to isto, če spolnost enačiš s športom, me zelo žalosti. Sploh ne očitam, da ste plitki in votli, mislm le, da bi bilo mogoče "dodatne" užitke smiselno iskati v drugih stvareh, in pustiti vsaj eno stvar v vezi izključno samo za vaju - čustveno spolnost.

Spolnost je lahko ljubljenje (izbruh čustev), lahko je seks (zadovoljitev potrebe), in lahko je fuk (izbruh strasti).

Najbolj zadovoljiva tipa spolnosti sta ljubljenje in fuk.

Nekateri prakticirajo (mogoče si ti med njimi) pretežno prvo. S tem ni nič narobe.

Midva prakticirava včasih prvo, včasih drugo, in včasih tretje.

Mislim, da dobro razumeš, da spolnost z drugimi partnerji ni ljubljenje, temveč je ali seks, ali pa fuk. Seveda je dosti boljše, če je fuk.

Ampak to ne pomeni, da v spolnosti med sabo nisva sposobna ljubljenja. Razumeš?

Ne rabi ti biti žal za swingerje, da ne vemo, kaj je ljubljenje. Mi to vemo.

Če ima kdo razlog, da bi mu bilo za koga žal, potem mislim, da je nam lahko žal za tiste, ki ne vedo, kakšen užitek je dober fuk.

Ampak spet, če si nekdo, ki doživlja spolnost izključno kot ljubljenje, je to čisto v redu in OK in ni s tem nič narobe.

Samo ne rabi ti biti žal za ljudi, ki znajo spolnost doživljati ne le kot ljubljenje, temveč tudi drugače. :)

Smreka napisal/-a:Ker sama pač tega ne odobravam zgolj razmišljam z mojega subjektivnega vidika, kaj bi bil lahko razlog, da ljudje to počnejo. Mogoče ti Alwaleed ne sodiš med te ljudi, mislim pa, da jih to veliko počne ravno iz razloga, ki sem ga navedla v prvem postu.

Mislim, da špekuliraš o ljudeh, brez da bi koga od njih poznala. Jaz jih nekaj poznam in ti lahko povem, da so mnogi od njih čustveni ljudje, ki so po moji oceni več kot sposobni ljubljenja.

Večina swingerjev, ki sva jih srečala, bi rekel, da je takih.

Imajo čustva.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 13. Jan. 2008 5:21

Jaz osebno nisem za to. Ljubezen igra je za dva ... :)
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 13. Jan. 2008 11:39

Alwaleed napisal/-a:Na forumu Spolnost.com, dokler je še obratoval. Kakšno leto kasneje so ga lastniki zamrznili in zaprli.

Potem sta že preden sta postala par, vedela, da vaju privlači odprta zveza? Ker če je tako, je zadeva seveda stekla veliko lažje. Težje je potem partnerju razložit svojo filozofijo glede svinganja, odprte zveze, če sta oba pristala v monogamno zvezo. Je pa tudi res, da se človek razvija in tekom življenja spreminja nekatere poglede na svet in potem še vseeno obstaja možnost, da se stvar realizira.

Odkar si ti vse tko lepo razložu in predstavil tak način življenja, me vse skupaj še bolj privlači :oops:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
netline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a netline » 13. Jan. 2008 11:44

Alwaleed napisal/-a:
netline napisal/-a:Mogoče preosebno... kje oz kako sta se spoznala?

Na forumu Spolnost.com, dokler je še obratoval. Kakšno leto kasneje so ga lastniki zamrznili in zaprli.

Oh ja, to so bili časi in kvaliteta. Čeprav so se mnenja kresala, smo nekako celo spoštovali drug drugega. Prav spomnim se. To je bil rajski kraj za večne teme. Si bil takrat v Tomačevem?

Smreka napisal/-a:Oprosti, ampak mislim da ta replika ni na mestu. Ne moreš vendar primerjati športa oz. karkoli, pa naj bo to posel, konjički itd... s spolnostjo. Spolnost je vendar nekaj bolj intimnega oz. naj bi to bila, eno čisto drugo področje kot pa ostalo. Nevem no, če ti je to isto, če spolnost enačiš s športom, me zelo žalosti.
Sploh ne očitam, da ste plitki in votli, mislm le, da bi bilo mogoče "dodatne" užitke smiselno iskati v drugih stvareh, in pustiti vsaj eno stvar v vezi izključno samo za vaju - čustveno spolnost.

Na tem mestu moram močno prikimati Alwaleedu. Najprej, ljudje smo si različni. Drugič, če bi že merili plitkost... Ali ni plitko imeti nekoga za plitkega, samo zato ker ima v spolnosti drugačno mišljenje? Mar ne trdiš sama, da je še toooliko drugih izpolnjujočih reči v življenju? Zakaj potem na celi črti obsojaš človeka, ki je drugačen v eni izmed teh izpopolnjujočih področij?

Tretjič, spolnost je lahko tudi samo čudovit šport.

Eni ob tem lahko odmislimo čustva ljubezni, nekateri ne morete. Ne se sedaj jeziti na nas, ki to lahko storimo, češ da smo manjvredni in ne vem kaj še. No, tudi to, da popolnoma odmislimo čustva ni res. Čustva so, so močna, vendar drugačna.
Ali se sploh zavedaš kako globoki (brez ljubezni) in doživeti so lahko trenutki z nekom, ki ga ne poznaš, vendar sta se vajini energiji za tisti večer preprosto prepletli do popolnosti.

Ali se sploh zavedaš kako lahko dotik poveže ljudi? Najbrž se.

Ljudje si z privzgojenimi vzorci zelo lepo kratimo svobodo in pogosto teptamo lastne želje. Včasih upravičeno, včasih ne. Še vedno sem menja, da naj se vsak odloča zase, saj se vsak najbolje pozna. Sploh če nikomur pri tem ne škoduje. Nekomu ustreza dinamično življenje na vseh področjih, nekomu samo na nekaterih, nekdo bo želel da ga življenje obliva počasi.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 13. Jan. 2008 17:11

freaky napisal/-a:Potem sta že preden sta postala par, vedela, da vaju privlači odprta zveza? Ker če je tako, je zadeva seveda stekla veliko lažje.

Nekaj let pred začetkom najine zveze sem imel drugo zvezo, ki je bila v principu monogamna in tekom katere sem začel razvijati željo, da bi se otresel okovov tradicionalizma in se poskusil znajti še v čem drugem, kakor v dosmrtni monogamiji.

Moj sum je bil takrat tudi, da je dosmrtna monogamija nerealen cilj, ki ga partnerja težko dosežeta. Menil sem, da doseganje tega cilja zahteva na dolgi rok precej samožrtvovanja. Mislim, da prej ali slej za vsakogar pride obdobje, ko si začne želeti, da bi si življenje popestril. Vprašanje je bilo torej, ali si želim zvezo, v kateri bodo najine naravne želje in potrebe normalen del najinega vsakdana, ali zvezo, v kateri bo vsaka misel na drugega moškega ali žensko izdajstvo?

Moje mnenje je, da v zvezi, kjer se od partnerjev pričakuje dosmrtno zvestobo, prava iskrenost ni možna - vsaj zame ne, in ne za seksualno prebujeno partnerko, kakršno si želim - ker bova s partnerko neizogibno imela misli in želje o drugih ljudeh. Če se greva monogamijo, se o tem ne moreva pogovarjati. Če se o tem ne pogovarjava, si to tajiva. Če si to tajiva, je to razpoka v zvezi. Če imava v zvezi razpoko, se bo širila, kakor se širijo razpoke v zidu, dokler enkrat...

Skratka, meni se zdi, da je "monogamija za vedno" nerealen cilj - da je to fantazijski cilj, ki ne upošteva realnosti in naših narav, ne upošteva razumevanja naše človeškosti. Kot tak nas ta cilj pusti na cedilu. Mislim, da uspešna zveza ne temelji nujno na svinganju, niti ne nujno na odprti zvezi. Zagotovo pa temelji na razumevanju človeškosti drug drugega, na sprejemanju drug drugega.

Takšna je vsaj zveza, ki jo jaz želim imeti. Mislim sicer, da so se marsikateri od naših starih staršev do svoje petdesete obletnice poroke prebili tako, da si marsičesa enostavno ne povedo. Ampak to ni zveza, ki jo jaz želim imeti. Svojo partnerko želim razumeti; želim, da tudi ona razume mene; in želim, da zveza služi nama, ne midva zvezi.

Ta razmišljanja sem začel razvijati, še preden sva se s sedanjo partnerko spoznala, in sem o tem tudi pisal na forumu Spolnost.com. Kar me je presenetilo, ko sva se spoznala, pa je to, da je ona tačas, ko sem se jaz do vseh teh spoznanj prebijal racionalno, ona prišla do njih nekako intuitivno. Vse to, o čemer zgoraj pišem, se je njej že od začetka zdelo nekako naravno in samoumevno - bolj, kakor se je zdelo meni, ki sem bil vzgojen v katolicizmu, hodil na katoliško gimnazijo, gledal holivudske filme - v katerih je hudimano polno tradicionalnih, na ljubosumju osnovanih nevroz, ki nam jih filmi prodajajo kot povsem normalne.

freaky napisal/-a:Težje je potem partnerju razložit svojo filozofijo glede svinganja, odprte zveze, če sta oba pristala v monogamno zvezo. Je pa tudi res, da se človek razvija in tekom življenja spreminja nekatere poglede na svet in potem še vseeno obstaja možnost, da se stvar realizira.

Mislim, da je najpomembnejša stvar od vsega pogovor, skozi katerega dobita zavedanje, da imata skupne interese. Če skozi iskren pogovor dobita zavedanje, da se vajini interesi razlikujejo na pomembne načine, potem to ne pomeni, da se je treba pogovoru izogibati - kar mnogokakšen par stori... - temveč pomeni, da se mogoče, ne glede na zaljubljenost, ki je bila od začetka prisotna, nista prava dva našla.

Ampak v vsakem primeru, ne glede na to, ali se eventuelno odločita za spolnost zunaj razmerja ali ne, se mi zdi, da je pogovor bistven. Mislim, da je bistveno, da partnerja drug drugega razumeta in sprejemata. Da lahko svojemu partnerju vedno poveš, kaj si želiš, o čem razmišljaš, in da je partnerjeva reakcija na to radovednost in poskus, da bi razumel - ne pa da postane jezen, ljubosumen, maščevalen, ali prizadet.

Če imaš zvezo, ki ima take kvalitete, in če so tvoje potrebe v tej zvezi zadovoljene, potem je vseeno, ali se ukvarjata s svinganjem ali z odprto zvezo ali ne. Svinganje je zanimiva avanturica, ki nekaterim ustreza. Ampak bistvo zveze je pogovor, odkritost in zaupanje.

freaky napisal/-a:Odkar si ti vse tko lepo razložu in predstavil tak način življenja, me vse skupaj še bolj privlači :oops:

Me veseli - če je tako, potem mi je uspelo (če že ne vsem, vsaj nekaterim) posredovati, kako sam na to stvar gledam. :)

To je že kar uspeh. :)

netline napisal/-a:Si bil takrat v Tomačevem?

Ne, v tistem času sem se nekajkrat selil, bil sem med drugim v Dravljah in kasneje v Bežigradu, v Tomačevem pa nikoli.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov