Svinganje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
suzanne windlow - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2013
- Kraj: Simulator
Spolnost ima mnogo viškov, po mojem mišljenju.
Veliko let preteče do prvega spolnega odnosa, pa še pred tem je kup viškov, kateri so čudoviti in neponovljivi.
Spoznavanje telesa, prvi orgazmi, prvi poizkusi masturbacije itd...
Popolnoma na novo se začne, ko se nam pridruži partner. Novi viški, še včeraj, ko sem bila sama, nepoznani, nedoživeti. Potem pridejo popestritve, pa dildoti, lisice, vezanje oči, you name it. Ampak če greš skozi hitro...potrošiš vse. Potem pa konec....Poti naprej ni več? Vse se ponavlja. Sicer z variaciami, ampak ponavlja se. Ampak jaz mislim, da pot je. Samo nadaljuje se vedno bolj v ekstreme. V mejne skrajnosti in kot taka nerazumljena pri tisih, ki do tam še niso prišle.
Po mojem mišljenju, v praksi, po določenem višku spolnost zamre. Pridejo, služba, otroci, obveznosti, skrbi, pomanjkanje časa...In spolnost se spremeni samo še v hitro potešitev, uporabo že 1000x prehojene poti do viška, če je čas in če le oba nista preutrujena in če otroci spijo in bog ne daj kričati med orgazmom.
Veliko let preteče do prvega spolnega odnosa, pa še pred tem je kup viškov, kateri so čudoviti in neponovljivi.
Spoznavanje telesa, prvi orgazmi, prvi poizkusi masturbacije itd...
Popolnoma na novo se začne, ko se nam pridruži partner. Novi viški, še včeraj, ko sem bila sama, nepoznani, nedoživeti. Potem pridejo popestritve, pa dildoti, lisice, vezanje oči, you name it. Ampak če greš skozi hitro...potrošiš vse. Potem pa konec....Poti naprej ni več? Vse se ponavlja. Sicer z variaciami, ampak ponavlja se. Ampak jaz mislim, da pot je. Samo nadaljuje se vedno bolj v ekstreme. V mejne skrajnosti in kot taka nerazumljena pri tisih, ki do tam še niso prišle.
Po mojem mišljenju, v praksi, po določenem višku spolnost zamre. Pridejo, služba, otroci, obveznosti, skrbi, pomanjkanje časa...In spolnost se spremeni samo še v hitro potešitev, uporabo že 1000x prehojene poti do viška, če je čas in če le oba nista preutrujena in če otroci spijo in bog ne daj kričati med orgazmom.
Zadnjič spremenil suzanne windlow, dne 18. Okt. 2013 11:10, skupaj popravljeno 1 krat.
yes, I am avatar
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ampak potemtakem tudi z dodajanjem/menjavanjem spolnih partjerjev, prideš nekje do konca. In sledijo samo še variacije (druge osebe, sprememba okolja, število vpletenih oseb).
-
suzanne windlow - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2013
- Kraj: Simulator
Tearjerker napisal/-a:Ampak potemtakem tudi z dodajanjem/menjavanjem spolnih partjerjev, prideš nekje do konca. In sledijo samo še variacije (druge osebe, sprememba okolja, število vpletenih oseb).
No gre za tekmo s časom a ne
Saj smo spolno aktivne le omejeno število let.
Rekla bi, da je tu zelo pomembno natančno tempiranje.
Recimo; ne svingati pred dopolnjenim petindvajsetim letom. Osem partnerjev naenkrat se odsvetuje pred štiridestim rojsntnim dnevom
Zadnjič spremenil suzanne windlow, dne 18. Okt. 2013 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.
yes, I am avatar
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Bedarija! Če je seks samo zlaganje organov in način prepletanja nog, potem mogoče ... sicer pa je seks z isto osebo lahko vedno znova neponovljiv in drugačen. Tudi po 25 letih zakona, ko spet lahko kričiš med orgazmom. Ampak če seks doživljaš površinsko, zgolj telesno, potem je tudi seks z 12 partnerji na neki točki le še banalna rutina ...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
oooo, svinganje je spet aktualna tema!
no, moje mnenje je še zmeraj enako.
parov, ki svingajo "z glavo", torej da jim je to dejansko užitek - povedano čisto na kratko, je tako zelo zelo zelo minimalno, da ne vem a jih je sploh vredno omenjati.
vsi ostali svingajo dobesedno zato, da lahko fukajo z drugimi brez negativnih posledic (četudi so le-te ravno tako zelo vprašljive).
po domače povedano - svingajo ljudje, ki ne ljubijo svojega partnerja - how cool is that?
ljudje se pač raje sprenevedajo cel lajf in igrajo popolno družino, kot da bi za svojo usodo in srečo kaj naredili.
no, moje mnenje je še zmeraj enako.
parov, ki svingajo "z glavo", torej da jim je to dejansko užitek - povedano čisto na kratko, je tako zelo zelo zelo minimalno, da ne vem a jih je sploh vredno omenjati.
vsi ostali svingajo dobesedno zato, da lahko fukajo z drugimi brez negativnih posledic (četudi so le-te ravno tako zelo vprašljive).
po domače povedano - svingajo ljudje, ki ne ljubijo svojega partnerja - how cool is that?
ljudje se pač raje sprenevedajo cel lajf in igrajo popolno družino, kot da bi za svojo usodo in srečo kaj naredili.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Jaz pa sem mnenja, da svingerje najbolj pljuvajo taki, ko sami na skrivaj varajo. Ne pravim, da to za tebe nujno drži, samo nekako splošno je tako, da razne odklone od "idealnega" najbolj kritizirajo tisti, ki se nekako sramujejo svojih slabosti..
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jz bi bila užaljena, če bi ugotovila da me je partner pripravljen deliti z drugimi. Potem je zame to konec razmerja in nima več smisla vztrajati.
Ni mi ravno jasno, zakaj bi bilo partnerju vzburjajoče, da gleda, kako me nabija nekdo drug. Sploh pa je seks ena na ena, z osebo, ki ji zaupaš itak toook dober, da ne vidim potrebe po menjanju partnerja oz, kakršnemkoli vmešavanju tretje osebe.
Ni mi ravno jasno, zakaj bi bilo partnerju vzburjajoče, da gleda, kako me nabija nekdo drug. Sploh pa je seks ena na ena, z osebo, ki ji zaupaš itak toook dober, da ne vidim potrebe po menjanju partnerja oz, kakršnemkoli vmešavanju tretje osebe.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jz bi bila užaljena, če bi ugotovila da me je partner pripravljen deliti z drugimi. Potem je zame to konec razmerja in nima več smisla vztrajati.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Jaz pa nikakor ne razumem, zakaj svinganje označujete za ''nič kaj prida'' in kakšno zvezo ima to nujno(!) z ljubeznijo do partnerja. Vsak odnos je individualen in seks z drugimi osebami ne pomeni nujno, da med partnerjema ni ljubezni. Od kod vam to? Iz groze pred prevaro? Iz malomeščanske krščanske morale? A je tako težko reči, da vam to ne sede, da vam ni všeč in zato izbirate drugačne odnose? A je res tako težko razumeti, da lahko ljudje razumejo ljubezen, predanost, dober odnos ... na različne načine in potrebujejo različne stvari? Hm ... najbrž res ...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov