Svinganje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2013
Kraj: Simulator

Neprebrana objavaNapisal/-a suzanne windlow » 18. Okt. 2013 10:33

Spolnost ima mnogo viškov, po mojem mišljenju.

Veliko let preteče do prvega spolnega odnosa, pa še pred tem je kup viškov, kateri so čudoviti in neponovljivi.
Spoznavanje telesa, prvi orgazmi, prvi poizkusi masturbacije itd...

Popolnoma na novo se začne, ko se nam pridruži partner. Novi viški, še včeraj, ko sem bila sama, nepoznani, nedoživeti. Potem pridejo popestritve, pa dildoti, lisice, vezanje oči, you name it. Ampak če greš skozi hitro...potrošiš vse. Potem pa konec....Poti naprej ni več? Vse se ponavlja. Sicer z variaciami, ampak ponavlja se. Ampak jaz mislim, da pot je. Samo nadaljuje se vedno bolj v ekstreme. V mejne skrajnosti in kot taka nerazumljena pri tisih, ki do tam še niso prišle.

Po mojem mišljenju, v praksi, po določenem višku spolnost zamre. Pridejo, služba, otroci, obveznosti, skrbi, pomanjkanje časa...In spolnost se spremeni samo še v hitro potešitev, uporabo že 1000x prehojene poti do viška, če je čas in če le oba nista preutrujena in če otroci spijo in bog ne daj kričati med orgazmom.
Zadnjič spremenil suzanne windlow, dne 18. Okt. 2013 11:10, skupaj popravljeno 1 krat.
yes, I am avatar
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 18. Okt. 2013 10:55

Ampak potemtakem tudi z dodajanjem/menjavanjem spolnih partjerjev, prideš nekje do konca. In sledijo samo še variacije (druge osebe, sprememba okolja, število vpletenih oseb).
Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2013
Kraj: Simulator

Neprebrana objavaNapisal/-a suzanne windlow » 18. Okt. 2013 11:17

Tearjerker napisal/-a:Ampak potemtakem tudi z dodajanjem/menjavanjem spolnih partjerjev, prideš nekje do konca. In sledijo samo še variacije (druge osebe, sprememba okolja, število vpletenih oseb).

No gre za tekmo s časom a ne :)
Saj smo spolno aktivne le omejeno število let.

Rekla bi, da je tu zelo pomembno natančno tempiranje.
Recimo; ne svingati pred dopolnjenim petindvajsetim letom. Osem partnerjev naenkrat se odsvetuje pred štiridestim rojsntnim dnevom :)
Zadnjič spremenil suzanne windlow, dne 18. Okt. 2013 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.
yes, I am avatar
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 18. Okt. 2013 12:27

Bedarija! Če je seks samo zlaganje organov in način prepletanja nog, potem mogoče ... sicer pa je seks z isto osebo lahko vedno znova neponovljiv in drugačen. Tudi po 25 letih zakona, ko spet lahko kričiš med orgazmom. ;) Ampak če seks doživljaš površinsko, zgolj telesno, potem je tudi seks z 12 partnerji na neki točki le še banalna rutina ...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Okt. 2013 10:03

oooo, svinganje je spet aktualna tema! :D

no, moje mnenje je še zmeraj enako.

parov, ki svingajo "z glavo", torej da jim je to dejansko užitek - povedano čisto na kratko, je tako zelo zelo zelo minimalno, da ne vem a jih je sploh vredno omenjati.

vsi ostali svingajo dobesedno zato, da lahko fukajo z drugimi brez negativnih posledic (četudi so le-te ravno tako zelo vprašljive).
po domače povedano - svingajo ljudje, ki ne ljubijo svojega partnerja - how cool is that?

ljudje se pač raje sprenevedajo cel lajf in igrajo popolno družino, kot da bi za svojo usodo in srečo kaj naredili.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 23. Okt. 2013 16:58

Bi prej rekel sprenevedanje temu, da sta uradno kao zvesta, dejansko pa en vara, mogoče celo oba. Kolk je tega? Več kot swinganja, po moje.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Okt. 2013 17:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 23. Okt. 2013 17:35

Ne vem, zakaj ne bi bilo kaj prida, osebno vidim svinganje kot pošteno igro, enako kot zvestobo.

Za razliko od pokvarjenega malomeščanskega svetohlinskega varanja, ki pa pač seveda še kako ustreza splošni ljudski mentaliteti.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Okt. 2013 17:42

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 23. Okt. 2013 17:50

Jaz pa sem mnenja, da svingerje najbolj pljuvajo taki, ko sami na skrivaj varajo. Ne pravim, da to za tebe nujno drži, samo nekako splošno je tako, da razne odklone od "idealnega" najbolj kritizirajo tisti, ki se nekako sramujejo svojih slabosti..
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 23. Okt. 2013 18:14

jz bi bila užaljena, če bi ugotovila da me je partner pripravljen deliti z drugimi. Potem je zame to konec razmerja in nima več smisla vztrajati.

Ni mi ravno jasno, zakaj bi bilo partnerju vzburjajoče, da gleda, kako me nabija nekdo drug. Sploh pa je seks ena na ena, z osebo, ki ji zaupaš itak toook dober, da ne vidim potrebe po menjanju partnerja oz, kakršnemkoli vmešavanju tretje osebe.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 23. Okt. 2013 18:14

jz bi bila užaljena, če bi ugotovila da me je partner pripravljen deliti z drugimi. Potem je zame to konec razmerja in nima več smisla vztrajati.

Ni mi ravno jasno, zakaj bi bilo partnerju vzburjajoče, da gleda, kako me nabija nekdo drug. Sploh pa je seks ena na ena, z osebo, ki ji zaupaš itak toook dober, da ne vidim potrebe po menjanju partnerja oz, kakršnemkoli vmešavanju tretje osebe.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 23. Okt. 2013 20:18

Jaz pa nikakor ne razumem, zakaj svinganje označujete za ''nič kaj prida'' in kakšno zvezo ima to nujno(!) z ljubeznijo do partnerja. Vsak odnos je individualen in seks z drugimi osebami ne pomeni nujno, da med partnerjema ni ljubezni. Od kod vam to? Iz groze pred prevaro? Iz malomeščanske krščanske morale? A je tako težko reči, da vam to ne sede, da vam ni všeč in zato izbirate drugačne odnose? A je res tako težko razumeti, da lahko ljudje razumejo ljubezen, predanost, dober odnos ... na različne načine in potrebujejo različne stvari? Hm ... najbrž res ...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Okt. 2013 20:53

...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 23. Okt. 2013 21:16

^^ Khm, po mojem pa tisti, ki je sposoben razmišljati izven okvirjev, razume več. Očitno to nisi ti. ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov