Svinganje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Zanima me, kakšen mate pogled na svinganje kot novo (prihajajočo?) obliko zvestobe. V smislu, da se v zvezi loči telesna in čustvena zvestoba ...
Jaz v tej fazi, v kateri sem trenutno, ne bi bila sposobna svinganja s partnerjem (bi mi blo preveč boleče), sem pa čist odprta za to, da ko bom stara petdeset let, da se bo moj pogled na te zadeve lahko tud spremenil.
Jaz v tej fazi, v kateri sem trenutno, ne bi bila sposobna svinganja s partnerjem (bi mi blo preveč boleče), sem pa čist odprta za to, da ko bom stara petdeset let, da se bo moj pogled na te zadeve lahko tud spremenil.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Meni je to brezveze... Resno, pač mi nebi blo kul, da bi bila oba z drugimi partnerji (Za razmislit, zakaj si človek želi drugega)...
Vsaj, če do osebe nekaj čutiš je ne deliš...Če pa ti nič ne pomeni pa lahko...
Vsaj, če do osebe nekaj čutiš je ne deliš...Če pa ti nič ne pomeni pa lahko...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Zame je svinganje kot nekakšen izgovor za varanje. Če nekoga ljubiš oz, ga imaš rad si ga sigurno ne želiš deliti z drugimi, ne čustveno ne telesno. Če pa gre za svinganje zaradi potrebe po popestritvi sexa, se mi zdi tud nesmiselno, saj je tok velik lepih načinov, ki lahko popestrijo dogajanje v postelji med dvema.
In ne obsojam nikogar, ki se odloći za to. Vsak ima svoje potrebe in vsak jih doživlja posvoje.
In ne obsojam nikogar, ki se odloći za to. Vsak ima svoje potrebe in vsak jih doživlja posvoje.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz ne bi mogla tega počet. Za druge mi je pa vseen kaj delajo, sam ne vem pol, kako lahko eni smatrajo, da je poljub varanje, svinganje jih pa ne bi motil.
Drugač se pa strinjam z Metronom.
Drugač se pa strinjam z Metronom.
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Tud jaz nebi počela tega - no way.. Vztrajam pri 1:1
Nova oblika zvestobe? Hja, kak za koga. Za mene to ni lih neka zvestoba, pa čeprav je sporazumno..
Sicer ne obsojam tega - če komu paše naj dela kar hoče - sej ne morem rečt, da jaz tud nikol nem tega delala - ker se nikol ne ve, kaj bo prinesla prihodnost..
Ampak trenutno je to pač preveč za mene. Nebi mogla it kr nekam pa se kr z nekom dol dat..Al pa gledat partnerja z drugo
Nova oblika zvestobe? Hja, kak za koga. Za mene to ni lih neka zvestoba, pa čeprav je sporazumno..
Sicer ne obsojam tega - če komu paše naj dela kar hoče - sej ne morem rečt, da jaz tud nikol nem tega delala - ker se nikol ne ve, kaj bo prinesla prihodnost..
Ampak trenutno je to pač preveč za mene. Nebi mogla it kr nekam pa se kr z nekom dol dat..Al pa gledat partnerja z drugo
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moje mnenje je, da to presega vse meje dobrega okusa oziroma sexa, zdi se mi nizkotno, podlo v samem odnosu s partnerjem, umazano in nehigiensko. Noben me ne bo prepričal, da dva, ki se resnično ljubita, uživata v takem spolnem odnosu. Pri takem sexu si po moje ljudje izberejo svojega 'sex partnerja', s katerim uživata, vsekakor pa ne verjamem, da so to hkrati tudi življenjski sopotniki; torej žena (ali mož), resna punca (resen fant)... Pa da ne boste mislili, da sem neka devica, ki čaka na poroko ipd. Sem tipična škorpijonka, strastna in čustvena in partnerja hočem imeti le zase. Najin sex nikoli ne bo potreboval dodatne osebe ali več oseb, da bi naju bolj rajcalo.
Svinganje je seveda stvar posameznika, vendar ljudi, ki to počnejo, nikoli ne bom razumela. Preziram vse to..., bljak
Svinganje je seveda stvar posameznika, vendar ljudi, ki to počnejo, nikoli ne bom razumela. Preziram vse to..., bljak
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Sem zelo odprta oseba, glede takšnih stvari pa je moje mnenje, da za vsako stvar moraš bit tip človeka. Enim to paše in si najdejo sebi primernega partnerja, pa stvar lahko funkcionira. Drugim spet to ne paše in jih je tudi brezveze silit v to.
Sama za sebe vem, da partnerja ne bi mogla delit... kar je moje ne delim, uh tu pa ratam ljubosumna, ne bi prenesla da se moj tip dotika druge ženske ali obratno.
Zato pa se trudim, da v odnosu vse štima in da sem mu privlačna le jaz, da ne bi imel potrebe drugje to iskat.
V najini vezi 1:1, pa sem pripravljena naredit vse, tu pa mi je všeč če sva malo predrzna in počneva za nekoga mogoče nenavadne stvari...
Sama za sebe vem, da partnerja ne bi mogla delit... kar je moje ne delim, uh tu pa ratam ljubosumna, ne bi prenesla da se moj tip dotika druge ženske ali obratno.
Zato pa se trudim, da v odnosu vse štima in da sem mu privlačna le jaz, da ne bi imel potrebe drugje to iskat.
V najini vezi 1:1, pa sem pripravljena naredit vse, tu pa mi je všeč če sva malo predrzna in počneva za nekoga mogoče nenavadne stvari...
-
irresistible - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
Jaz tega ne odobravam in upam, da nikoli ne bom.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
komur paše....naj pač to počne....jih ne obsojam...sama pa še zaenkrat nisem razmišljala...mi je samo z mojim več kot prelepo...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- Martin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
Za svinganje morata imeti partnerja zelo veliko stvari poštimanih v glavi. Seks je seks, ljubezen do partnerja je pa ljubezen do partnerja in to so za svingerje ločene stvari. Zdej, če to je in če sta obadva za, potem ne vidim razlogov za ne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov