Svinganje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
lina*, jaz sem prej dobila občutek, da vse to, kar si napisala, velja predvsem zate...
-
overthinker. - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2013
@Delfinchek
predvsem za to ker ju poznam , lej če bi bla popolna neznanca mi je ravno . pač to je moje mnenje
predvsem za to ker ju poznam , lej če bi bla popolna neznanca mi je ravno . pač to je moje mnenje
Don't say you miss me when it's your fault i'm gone
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Lina to je bilo pa zelo močno in še CAPS LOCK... resno no??
Mislim da bi vsak se zamislil, če bi izvedel za znance/prijatlje ki svingajo, pa da jih zelo dobro poznaš, povsem razumem overthinker, saj bi po mojem mnenju večina nas podobno odreagirala, odvisno kako intenzivno seveda ampak če gre za ljudi ki jih res dobro poznaš, oziroma tako misliš da jih in se izkaže da so povsem drugačni, te tudi malce osebno prizadane, dvomim da imaš potem tudi neskončno toleranco in razumevanje vsega novega,
Mislim da bi vsak se zamislil, če bi izvedel za znance/prijatlje ki svingajo, pa da jih zelo dobro poznaš, povsem razumem overthinker, saj bi po mojem mnenju večina nas podobno odreagirala, odvisno kako intenzivno seveda ampak če gre za ljudi ki jih res dobro poznaš, oziroma tako misliš da jih in se izkaže da so povsem drugačni, te tudi malce osebno prizadane, dvomim da imaš potem tudi neskončno toleranco in razumevanje vsega novega,
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
lina* se čudim, da ti s takim obnašanjem sploh uspe zadržati tistega enega.
Tudi meni je en povsem dovolj, pa še zmeraj ne obsojam ljudi, ki živijo drugačno življenje. Ker sem pač odprt človek za drugačne stvari...
V lokalu, kjer sem delala, je prihajal par, zelo vredu sta bila, potem sem zvedela, da sta swingerja. Ja pa kaj potem? Sta zaradi tega kaj slabša človeka? To je povsem njuna osebna intimna stvar.
Tudi meni je en povsem dovolj, pa še zmeraj ne obsojam ljudi, ki živijo drugačno življenje. Ker sem pač odprt človek za drugačne stvari...
V lokalu, kjer sem delala, je prihajal par, zelo vredu sta bila, potem sem zvedela, da sta swingerja. Ja pa kaj potem? Sta zaradi tega kaj slabša človeka? To je povsem njuna osebna intimna stvar.
-
overthinker. - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2013
vem nista zarad tega slabi osebi . .. ampak jaz ju poznam od malih nog . no če sta srečna na tak način ,omfg weird ampak okej
Don't say you miss me when it's your fault i'm gone
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
joj če bi ljudje raje poskrbeli za svoje spolno življenje in se manj vtikali v druge, bi bil svet veliko lepši.
sem proti svinganju oz to ni zame, ampak res ne razumem, zakaj bi me motilo če to počnejo drugi ali pa prijatelji (dokler mene pustijo na miru... ).
sem proti svinganju oz to ni zame, ampak res ne razumem, zakaj bi me motilo če to počnejo drugi ali pa prijatelji (dokler mene pustijo na miru... ).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov