Sva več kot prijatelja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Prepusti se toku
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
*Abby** napisal/-a:OMG! Kaj te to je? Če sta si všeč, se dajta dol? Kaj pa če sta zaljubljena en v drugega? Dajta se dol večkrat?
Joj kakšne probleme imate najstniki. Če sta si dva všeč, je nekaj najbolj normalnega, da se data dol.Če sta zaljubljena, bo seks še posebej sladek.
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Sam res, mate pa eni res definirano... Če se družta skupaj, če sta si všeč, če ne morta skrivat strasti pa da sta noro zaljubljena - ja HALO, itak da komaj čakaš na intimne trenutke da se izkažeš in mu še na kakšen drug način pokažeš, kok ti je do njega in kdo je na koga bolj nor haha
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much. She sees him strictly as a friend. This always starts out with "you're a great guy, but I don't like you in that way". This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying "You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you. We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants. But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic. And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you. In fact, we will never hire you. But we will call you from time to time to complain about the person that we hired."
-
Miss_Kiss - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2009
- Kraj: Med nebesi in zemljo
Prosila bi za vaše mnenje....
Da čisto na kratko opišem... delam v eni večji firmi kot študentka, že več let. Že od začetka mi je za oko zapel en moški osebek ki je tam redno zaposlen, ampak recimo da je bil nekako nedosegljiv zame, sploh ker sem bila takrat še mlajša in me ni niti opazil, pa tudi mislim da je imel punco...v vseh teh letih sva postala prijatelja,v službi se vredu razumeva, se pogovarjava, pohecava itd.. nikoli nisem upala niti pričakovala karkoli tako da sem enostavno vse lepo potlačila in živela dalje.
Potem pa je ob neki službeni proslavi naneslo da sva se skupaj peljala domov(on je ponudil prevoz) in preden sem šla iz avtomobila sva mela en tak the moment, iskrice, težko opišem gledala sva se, vse je kazalo na to da bova zažvalia ampak nisva,(ker se mi zdi da je on nekako zmrznil) ko sem šla iz avta mi je poslal sms da bi rad da se ponovi ta situacija, naj omenim da je bil on popolnima trezen...uglavnem zelo me je presenetilo vse skupaj, ko sva se naslednič videla v službi sem dobivala take mešane signale, od nasmehov pogledov do popolne ignorance...dala sem mu dosti šans da bi lahko kaj omenil če bi hotel, sama sem začela pogovor, celo napeljala sem na to temo tako v hecu on pa nič...sedaj mi ni nič jasno. Nočem mu težit za brezveze ker lahko da je vse skupaj čisto brez osnove, ampak po drugi strani pa ga poznam in mi je njegovo obnašanje res malo čudno...razmišljaja sem da bi ga vprašala kaj je to bilo, ampak je malo nerodno ker se bova konstantno srečevala in se nočem popolnoma osramotiti.Sedaj so po tolikih letih spet prišle na plano te simpatije, sploh ker se mi zdi da "imam možnost" in res ne vem kaj naj naredim,naj pozabim vse skupaj, naj kaj rečem, naj čakam ? Aja stara sem 25 on pa 30.
Da čisto na kratko opišem... delam v eni večji firmi kot študentka, že več let. Že od začetka mi je za oko zapel en moški osebek ki je tam redno zaposlen, ampak recimo da je bil nekako nedosegljiv zame, sploh ker sem bila takrat še mlajša in me ni niti opazil, pa tudi mislim da je imel punco...v vseh teh letih sva postala prijatelja,v službi se vredu razumeva, se pogovarjava, pohecava itd.. nikoli nisem upala niti pričakovala karkoli tako da sem enostavno vse lepo potlačila in živela dalje.
Potem pa je ob neki službeni proslavi naneslo da sva se skupaj peljala domov(on je ponudil prevoz) in preden sem šla iz avtomobila sva mela en tak the moment, iskrice, težko opišem gledala sva se, vse je kazalo na to da bova zažvalia ampak nisva,(ker se mi zdi da je on nekako zmrznil) ko sem šla iz avta mi je poslal sms da bi rad da se ponovi ta situacija, naj omenim da je bil on popolnima trezen...uglavnem zelo me je presenetilo vse skupaj, ko sva se naslednič videla v službi sem dobivala take mešane signale, od nasmehov pogledov do popolne ignorance...dala sem mu dosti šans da bi lahko kaj omenil če bi hotel, sama sem začela pogovor, celo napeljala sem na to temo tako v hecu on pa nič...sedaj mi ni nič jasno. Nočem mu težit za brezveze ker lahko da je vse skupaj čisto brez osnove, ampak po drugi strani pa ga poznam in mi je njegovo obnašanje res malo čudno...razmišljaja sem da bi ga vprašala kaj je to bilo, ampak je malo nerodno ker se bova konstantno srečevala in se nočem popolnoma osramotiti.Sedaj so po tolikih letih spet prišle na plano te simpatije, sploh ker se mi zdi da "imam možnost" in res ne vem kaj naj naredim,naj pozabim vse skupaj, naj kaj rečem, naj čakam ? Aja stara sem 25 on pa 30.
Always be true to yourself...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]