Striptiz
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
watershine - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
se prav da je najbolš da daš samo toliko smetane nase kolikor jo bo takoj polizu... najprej na eno bradavičko ko tisto poliže pa na drugo in tako naprej... to morm enkrat po striptizu probat
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
nisem uporabljala smetane+striptiz!
ampak sam smetano, sem jo jedla s telesa!
ampak sam smetano, sem jo jedla s telesa!
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
watershine napisal/-a:hehe... mogoče je tole malenkost OT ampak morm opozorit use punce da je smetana lahko zloooo nevarna....
Pa tut za lizat oz. jest ni kj preveč fajna. Nikol ne bom pozabla, kake prebavne motnje sva mela dan po tistem, ko sva se neki s smetano igrala. Jao jao, nikol več.
Striptiz... Js ponavad kr več komadov skup odplešem, ker je en prekratk in mi je velik bolš, da gre use bol u izi, kot pa na hitrco.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
watershine - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
AIA??? prebavne motne sta mela? mogoče je bla stara...
če jo boš delala doma ti priporočam da daš vanjo vanilijev slatkor da ga rastopiš pa lahko uporabiš kaplico radenske (da je smetana bol trda-lepše "stoji") al pa kaplco mleka
je pa tut velik odvisn od tega kero smetano kupiš
če jo boš delala doma ti priporočam da daš vanjo vanilijev slatkor da ga rastopiš pa lahko uporabiš kaplico radenske (da je smetana bol trda-lepše "stoji") al pa kaplco mleka
je pa tut velik odvisn od tega kero smetano kupiš
-
uniqueee - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
razmazena_maca napisal/-a:no kolko sem jaz opazovala je ful dela s prsnim košom(veš ono kroženje ven pa to) pa ful je na stranskih trebušnih(za ono valovanje levo-desno)... kaj pa vem, pomoje se splača reskirat pa it v tečaj, magari samo 1 mesec, da dobiš one osnovne podatke pa pol lubija zapeljaš
hehe.. ni treba hodit na tečaje.. se da kr lepo doma naučit.. jaz sem se res hitro naučilaa.. sama sn se doma, malo sn op youtube pogleala, kak plešejo, pa sprobavala in tak dalje. zdaj pa plešem, da kr lušno..
moj pa tui navdušen nad tem, da sem trebušna plesalka in bi mu mogla tui zaplesat sn mu že oblubla.. hehe
samo mam druge načrte.. hehe.. en lep striptiz bom mu 1x zaplesala pa uporabila te gibe.. hehe.. dul erotično izpade vse skupaj..
naučite se prvo z ritjo trest (shimmy se to imenuje.. lahko pogledate po netu, če bote kaj našle).. čist preprosto, dedi pa padajo dol.. hehe
mene pa zanima en vrdu out fit za striptiz.. hehe
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jz ma full dobre ideje, kako bi ga zaplesala, kaj bi oblekla, kako bi se slekla, ob kakšni muski, s čim bi se poigrala itd, sam mene je tko prekleto sram, da mi po moje ne bo nikol ratal tega uresničit. Šit, sploh se ne razumem. Ne morem si predstavljat, da ob vsej akciji in njegovem gledanju, jaz ostanem resna (v tem smislu, da pač odfuram ples do konca), zbrana.. Začela bi se smejat, rdeča bi bla, zvijala bi se.., ma totalno glupo bi izpadlo. Tko da, vse tiste, ki to prakticirate, svaka vam čast. Vam zavidam..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Nincheq* - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
- Kraj: Vrhnika
SSarchy napisal/-a:Jz ma full dobre ideje, kako bi ga zaplesala, kaj bi oblekla, kako bi se slekla, ob kakšni muski, s čim bi se poigrala itd, sam mene je tko prekleto sram, da mi po moje ne bo nikol ratal tega uresničit. Šit, sploh se ne razumem. Ne morem si predstavljat, da ob vsej akciji in njegovem gledanju, jaz ostanem resna (v tem smislu, da pač odfuram ples do konca), zbrana.. Začela bi se smejat, rdeča bi bla, zvijala bi se.., ma totalno glupo bi izpadlo. Tko da, vse tiste, ki to prakticirate, svaka vam čast. Vam zavidam..
se podpišem! men tut pomoje ne bi uspel..
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
SSarchy napisal/-a:Jz ma full dobre ideje, kako bi ga zaplesala, kaj bi oblekla, kako bi se slekla, ob kakšni muski, s čim bi se poigrala itd, sam mene je tko prekleto sram, da mi po moje ne bo nikol ratal tega uresničit. Šit, sploh se ne razumem. Ne morem si predstavljat, da ob vsej akciji in njegovem gledanju, jaz ostanem resna (v tem smislu, da pač odfuram ples do konca), zbrana.. Začela bi se smejat, rdeča bi bla, zvijala bi se.., ma totalno glupo bi izpadlo. Tko da, vse tiste, ki to prakticirate, svaka vam čast. Vam zavidam..
Sem mislila, da sem edina.
Mam naštudirano kako bi, kaj bi: v glavi je vse popolno. Pa sem 1x probala in je blo daaaaaaleč od tega kar bi moralo bit.
Tako da ostajam med tistimi ki samo opazujejo.
Imaš, da me vikaš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]