Striptiz

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a watershine » 20. Sep. 2007 17:13

se prav da je najbolš da daš samo toliko smetane nase kolikor jo bo takoj polizu... najprej na eno bradavičko ko tisto poliže pa na drugo in tako naprej... to morm enkrat po striptizu probat :ja:
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 20. Sep. 2007 18:30

nisem uporabljala smetane+striptiz!

ampak sam smetano, sem jo jedla s telesa! :o
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 20. Sep. 2007 21:56

watershine napisal/-a:hehe... mogoče je tole malenkost OT ampak morm opozorit use punce da je smetana lahko zloooo nevarna....

Pa tut za lizat oz. jest ni kj preveč fajna. Nikol ne bom pozabla, kake prebavne motnje sva mela dan po tistem, ko sva se neki s smetano igrala. Jao jao, nikol več. :roll:

Striptiz... Js ponavad kr več komadov skup odplešem, ker je en prekratk in mi je velik bolš, da gre use bol u izi, kot pa na hitrco.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a watershine » 21. Sep. 2007 10:02

AIA??? prebavne motne sta mela? mogoče je bla stara...

če jo boš delala doma ti priporočam da daš vanjo vanilijev slatkor da ga rastopiš pa lahko uporabiš kaplico radenske (da je smetana bol trda-lepše "stoji") al pa kaplco mleka

je pa tut velik odvisn od tega kero smetano kupiš :)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 23. Sep. 2007 10:06

Jaz še nikoli nisem imela prebavnih motenj, pa sem uporabljala smetano, prelive, mrvice, sadje, vinček,... Je pa odvisno kaj uporavljaš in v kakšnih količinah, ter, kako hitro se s tistim "bašeš".
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a uniqueee » 16. Jun. 2008 15:56

razmazena_maca napisal/-a:no kolko sem jaz opazovala je ful dela s prsnim košom(veš ono kroženje ven pa to) pa ful je na stranskih trebušnih(za ono valovanje levo-desno)... kaj pa vem, pomoje se splača reskirat pa it v tečaj, magari samo 1 mesec, da dobiš one osnovne podatke pa pol lubija zapeljaš ;)

hehe.. ni treba hodit na tečaje.. se da kr lepo doma naučit.. jaz sem se res hitro naučilaa.. sama sn se doma, malo sn op youtube pogleala, kak plešejo, pa sprobavala in tak dalje. zdaj pa plešem, da kr lušno..
moj pa tui navdušen nad tem, da sem trebušna plesalka in bi mu mogla tui zaplesat sn mu že oblubla.. hehe :D
samo mam druge načrte.. hehe.. en lep striptiz bom mu 1x zaplesala pa uporabila te gibe.. hehe.. dul erotično izpade vse skupaj..
naučite se prvo z ritjo trest (shimmy se to imenuje.. lahko pogledate po netu, če bote kaj našle).. čist preprosto, dedi pa padajo dol.. hehe :lol:

mene pa zanima en vrdu out fit za striptiz.. hehe :razz:
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a uniqueee » 16. Jun. 2008 15:57

in, kak se vam zdi,če bi vam dragi zaplesal ?? :twisted:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 16. Jun. 2008 16:10

meni je enkrat, ne ravno dragi, ampak takratni "kolega" zaplesal striptiz..., pa se bil je zagorel, s popolno postavo, in zelo dobro je plesal...mmmmm :razz:
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dp22 » 17. Jun. 2008 8:30

uniqueee napisal/-a:in, kak se vam zdi,če bi vam dragi zaplesal ?? :twisted:

Zdej si me spownla na filmcek kjer moz zaplese zeni striptis, pa ima goraj oblecene gate v obliki miši. Pa ga mačka naskoči :P
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a uniqueee » 17. Jun. 2008 14:01

samo to pa je mogo vit prizor.. :lol:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 17. Jun. 2008 14:11

Jz ma full dobre ideje, kako bi ga zaplesala, kaj bi oblekla, kako bi se slekla, ob kakšni muski, s čim bi se poigrala itd, sam mene je tko prekleto sram, da mi po moje ne bo nikol ratal tega uresničit. Šit, sploh se ne razumem. Ne morem si predstavljat, da ob vsej akciji in njegovem gledanju, jaz ostanem resna (v tem smislu, da pač odfuram ples do konca), zbrana.. Začela bi se smejat, rdeča bi bla, zvijala bi se.., ma totalno glupo bi izpadlo. Tko da, vse tiste, ki to prakticirate, svaka vam čast. Vam zavidam..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
Nincheq*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2008
Kraj: Vrhnika

Neprebrana objavaNapisal/-a Nincheq* » 17. Jun. 2008 14:22

SSarchy napisal/-a:Jz ma full dobre ideje, kako bi ga zaplesala, kaj bi oblekla, kako bi se slekla, ob kakšni muski, s čim bi se poigrala itd, sam mene je tko prekleto sram, da mi po moje ne bo nikol ratal tega uresničit. Šit, sploh se ne razumem. Ne morem si predstavljat, da ob vsej akciji in njegovem gledanju, jaz ostanem resna (v tem smislu, da pač odfuram ples do konca), zbrana.. Začela bi se smejat, rdeča bi bla, zvijala bi se.., ma totalno glupo bi izpadlo. Tko da, vse tiste, ki to prakticirate, svaka vam čast. Vam zavidam..

se podpišem! men tut pomoje ne bi uspel.. :oops:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 17. Jun. 2008 14:33

SSarchy napisal/-a:Jz ma full dobre ideje, kako bi ga zaplesala, kaj bi oblekla, kako bi se slekla, ob kakšni muski, s čim bi se poigrala itd, sam mene je tko prekleto sram, da mi po moje ne bo nikol ratal tega uresničit. Šit, sploh se ne razumem. Ne morem si predstavljat, da ob vsej akciji in njegovem gledanju, jaz ostanem resna (v tem smislu, da pač odfuram ples do konca), zbrana.. Začela bi se smejat, rdeča bi bla, zvijala bi se.., ma totalno glupo bi izpadlo. Tko da, vse tiste, ki to prakticirate, svaka vam čast. Vam zavidam..

Sem mislila, da sem edina. :D

Mam naštudirano kako bi, kaj bi: v glavi je vse popolno. Pa sem 1x probala in je blo daaaaaaleč od tega kar bi moralo bit. :D
Tako da ostajam med tistimi ki samo opazujejo.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 17. Jun. 2008 15:08

sarchy potem pa nujno rukni kakega kratkega, da zavore popustijo....tudi jaz sem mogla..:)
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kasiopeia » 17. Jun. 2008 15:26

Poki napisal/-a:sarchy potem pa nujno rukni kakega kratkega, da zavore popustijo....tudi jaz sem mogla..:)

:lol: In potem te sredi striptiza malo zanese... in pristaneš v njegovem naročju. Tako nekako, ne? :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]