Striptiz
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Js si tud želim kdaj kej takega narest. Ampak kot večine je tud mene sram oz bi se bala da bom smešna, da se mi bo zalomilo... Vem da se mi ne bi smejal ampak vseen No zdaj sm se odločila da bom pač malo vadila pred ogledalom... Če bom zadovoljna s sabo potem pa mogoče še pred njim
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Jst sm enkrat dragega zdražila že samo z opisom, kako bi vse skupi potekal, če bi se spravla plesat striptiz...pa kaj bi mela oblečeno itd...in je vžgalo. Tko da se sploh ne bojim, da tud konkretna zadeva ne bi, če bom mela enkrat tok poguma !
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
hehe dobra ideja, tut jz bi ga prej vrjetn kej spila, itaq mi pa zadne 2 tedna že pošten primankuje alkota v krvi hehe..jz mam tut željo mu gdaj zaplesat, pa vem da bi mu dobr blo ker sm pač jz in me ma rad tut če bi kej zajebala al pa se umes smejala hehe
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, bo treba še malo vaditi, pol pa v akcijo. mislim da potem naših napakic dragi še opazili ne bodo, ker bodo itaq čist navdušeni in zrajcani
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Men je striptiz super Sploh ni treba nč vadit, se lepo prepustiš glasbi pa je. Js glih notr padm, pa je že muzke konc Najbl me pa nogavice zajbavajo, sploh jih ne morm dat lepo dol, tko de če spravm to delat, dam že prej nogavice dol, da se ognem problemom
Tip mi je pa tut že enkrat zaplesu, sam je blo bol za šalo kot zares, je bla že izbira komada bolj zajbancija
Tip mi je pa tut že enkrat zaplesu, sam je blo bol za šalo kot zares, je bla že izbira komada bolj zajbancija
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, js se takih podvigou preventiuno ne lotevam Kr bi me pobral od smeha, sebe si pač ne predstaulam u taki ulogi. Kak striptis pa bi biu u helou kiti piđami pa u kosmatih štumfkah z bremzicami (da dlakavih copat sploh omenjam ne) ... A, a, nej kr pr njegovih fantazijah ostane.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
_BoSa_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2007
Jap..sem razmišljala....krilo...nogavičke najbrž res odpadejo...se bojim, da bi zgledlo vse skupaj preveč štorasto pri slačenju, tudi visoke petke odpadejo (nisem ravno fan) , potem razmišljam o srajčki, ker ima gumbe in se da vse skupaj zelo dolgo odpirati in pa plašček....bomo vidl
Nekje sem tudi prebrala, da moške rajca, če se ga cel čas med stiptizom ne dotikaš....na začetku poljub, potem pa nič....vse do konca..vredno poskusit
Nekje sem tudi prebrala, da moške rajca, če se ga cel čas med stiptizom ne dotikaš....na začetku poljub, potem pa nič....vse do konca..vredno poskusit
- branchy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2007
tip bo itak padu dol... js sem tud sicer pr tistih blazno sramežljivih, tko da ne pride kej takega v poštev (sicer sem pa itak trenutno samska in se mi ni treba ubadat s tem). mi je pa za komad dobra od Mansona Tainted Love, nvem sicer zakaj, sam je huda... al pa kak tak bl orientalsk komad...
a mislte, da bi vžgalo, če bi se npr. naučila tiste orientalske plese (vsaj neki malga tistga zvijanja) , pa poli to dvoje skombinirala??? ponavadi majo tipi jezik do tal, če jim sam rečeš "trebušni ples"
men se tud dopade, zato ker blazno dobro zgleda... sam se je pa za moje pojme kr težko naučit... sem našla na netu nekaj Belly Dance Lessons-ov, pa ni tolk na izi, kokr zgleda...
a mislte, da bi vžgalo, če bi se npr. naučila tiste orientalske plese (vsaj neki malga tistga zvijanja) , pa poli to dvoje skombinirala??? ponavadi majo tipi jezik do tal, če jim sam rečeš "trebušni ples"
men se tud dopade, zato ker blazno dobro zgleda... sam se je pa za moje pojme kr težko naučit... sem našla na netu nekaj Belly Dance Lessons-ov, pa ni tolk na izi, kokr zgleda...
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
jaz sem tudi razmišljala v tej smeri kr pri trebušnem se tak fenomenalno zvijaš(ker lahko tud pri jahanju uporabiš) in za moj okus je to totalno seksi gledat. ena moja kolegica hodi na orientalske pa je res fenomenalno seksi zgledalo
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
no kolko sem jaz opazovala je ful dela s prsnim košom(veš ono kroženje ven pa to) pa ful je na stranskih trebušnih(za ono valovanje levo-desno)... kaj pa vem, pomoje se splača reskirat pa it v tečaj, magari samo 1 mesec, da dobiš one osnovne podatke pa pol lubija zapeljaš
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]