Striptiz

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
baby*girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2007
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a baby*girl » 13. Sep. 2007 9:11

defenitivno nekaj spijta prej---pomaga pri tremi pa če se ti kaj zalomi (npr, da se spotakneš al pa kaj) se lahko pol zgovarjaš na alkohol :lol:
drugače pa ful dobra ideja. fant bo po moje navdušen ful.
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 13. Sep. 2007 9:14

Jaz nimam tok jajc da bi to nardila. Pa občodujem vse tiste,ki ste to naredile. :wink:
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 13. Sep. 2007 9:27

Js si tud želim kdaj kej takega narest. Ampak kot večine je tud mene sram oz bi se bala da bom smešna, da se mi bo zalomilo... Vem da se mi ne bi smejal ampak vseen :oops: No zdaj sm se odločila da bom pač malo vadila pred ogledalom... Če bom zadovoljna s sabo potem pa mogoče še pred njim :D
Uporabniški avatar
mičkena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mičkena » 13. Sep. 2007 9:30

super ideja!jaz sem že tudi dostikrat razmišljala pa pol enostavno ne nardim, čeprav vem da bi mu blo totalno všeč, pa še štor nisem , sam vseeno ne morem..za komad pa bi si izbrala black velvet, če že bi..:)
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a vojakinja_ » 13. Sep. 2007 12:06

js sm preveč sramežljiva za to :oops:
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 13. Sep. 2007 12:34

Jst sm enkrat dragega zdražila že samo z opisom, kako bi vse skupi potekal, če bi se spravla plesat striptiz...pa kaj bi mela oblečeno itd...in je vžgalo. Tko da se sploh ne bojim, da tud konkretna zadeva ne bi, če bom mela enkrat tok poguma :P !
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 13. Sep. 2007 12:55

hehe dobra ideja, tut jz bi ga prej vrjetn kej spila, itaq mi pa zadne 2 tedna že pošten primankuje alkota v krvi hehe..jz mam tut željo mu gdaj zaplesat, pa vem da bi mu dobr blo ker sm pač jz in me ma rad :D tut če bi kej zajebala al pa se umes smejala hehe
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 13. Sep. 2007 18:30

ja, bo treba še malo vaditi, pol pa v akcijo. mislim da potem naših napakic dragi še opazili ne bodo, ker bodo itaq čist navdušeni in zrajcani :D
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 13. Sep. 2007 18:58

Men je striptiz super :D Sploh ni treba nč vadit, se lepo prepustiš glasbi pa je. Js glih notr padm, pa je že muzke konc :) Najbl me pa nogavice zajbavajo, sploh jih ne morm dat lepo dol, tko de če spravm to delat, dam že prej nogavice dol, da se ognem problemom :oops:

Tip mi je pa tut že enkrat zaplesu, sam je blo bol za šalo kot zares, je bla že izbira komada bolj zajbancija :D
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 14. Sep. 2007 10:27

Heh, js se takih podvigou preventiuno ne lotevam :D Kr bi me pobral od smeha, sebe si pač ne predstaulam u taki ulogi. Kak striptis pa bi biu u helou kiti piđami pa u kosmatih štumfkah z bremzicami (da dlakavih copat sploh omenjam ne) ... :lach: A, a, nej kr pr njegovih fantazijah ostane.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
_BoSa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _BoSa_ » 14. Sep. 2007 10:42

Jap..sem razmišljala....krilo...nogavičke najbrž res odpadejo...se bojim, da bi zgledlo vse skupaj preveč štorasto pri slačenju, tudi visoke petke odpadejo (nisem ravno fan) :D , potem razmišljam o srajčki, ker ima gumbe in se da vse skupaj zelo dolgo odpirati :D in pa plašček....bomo vidl :D
Nekje sem tudi prebrala, da moške rajca, če se ga cel čas med stiptizom ne dotikaš....na začetku poljub, potem pa nič....vse do konca..vredno poskusit :wink:
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 14. Sep. 2007 18:22

mhm... po moje bo čisto paf :D ... sporoči kakšna je bla reakcija, ko si odplesala :)
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a branchy » 14. Sep. 2007 19:40

tip bo itak padu dol... js sem tud sicer pr tistih blazno sramežljivih, tko da ne pride kej takega v poštev (sicer sem pa itak trenutno samska in se mi ni treba ubadat s tem). mi je pa za komad dobra od Mansona Tainted Love, nvem sicer zakaj, sam je huda... al pa kak tak bl orientalsk komad...

a mislte, da bi vžgalo, če bi se npr. naučila tiste orientalske plese (vsaj neki malga tistga zvijanja) :), pa poli to dvoje skombinirala??? ponavadi majo tipi jezik do tal, če jim sam rečeš "trebušni ples" :D

men se tud dopade, zato ker blazno dobro zgleda... sam se je pa za moje pojme kr težko naučit... sem našla na netu nekaj Belly Dance Lessons-ov, pa ni tolk na izi, kokr zgleda...
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 14. Sep. 2007 20:02

jaz sem tudi razmišljala v tej smeri :D kr pri trebušnem se tak fenomenalno zvijaš(ker lahko tud pri jahanju uporabiš) in za moj okus je to totalno seksi gledat. ena moja kolegica hodi na orientalske pa je res fenomenalno seksi zgledalo :twisted:
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 14. Sep. 2007 20:08

no kolko sem jaz opazovala je ful dela s prsnim košom(veš ono kroženje ven pa to) pa ful je na stranskih trebušnih(za ono valovanje levo-desno)... kaj pa vem, pomoje se splača reskirat pa it v tečaj, magari samo 1 mesec, da dobiš one osnovne podatke pa pol lubija zapeljaš ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]