Strah pred tičem :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bucibabyka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2012
reč ji kva ji ni jaasn , če se ne da pogovort pol je pač čudaška sorry
Nič ni nemogoče....
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
PDE5i napisal/-a:problem je v tem da je polovica ljudi tukaj polpismenih (sem napisal da sem se o tem že večkrat pogovarjal z njo-in kaj dobim kot prvi odgovor?)
tudi nisem prosil za mnenje o tem kakšen sem oziroma kaj naj naredim (pa si očitno nekateri ne morejo pomagat, da nebi delili svoje modrosti)
le manjši del komentatorjev je dojel in mi pomagal (so napisali možen razlog za njeno vedenje)
in sem ugotovil, da nima smisla o tem po forumih, ter zaradi tega spremenil originalni post
pa fajn se mejte
1. Vedno boš dobil nasvet: pogovori se. Ker to je ključ do rešitve večine problemov. Ti praviš, da si se pogovarjal...očitno neuspešno. In če je pogovor neuspešen, ponavljaš pogovor toliko časa, da se zgodi ena sprememba.
2. pri problemih sta ponavadi dva in ne samo eden. Tvojega posta nisem videla (hinavsko je napisat problem, potem ga pa umaknit). Lahko, da je večina težav na plečih tvoje drage, ampak mogoče pa ti nisi do problema pristopil na pravi način? Ji dal na pravi način vedet, kaj želiš oziroma si se na njeno zavrnitev odzval z užaljenostjo ali čem drugim?
3. Forumaši ponavadi posredujejo/mo direktne odgovore, brez olepšav, ker v primer nismo čustveno vpleteni oz. smo samo oddaljeni opazovalci. Z manjkom čustvene komponente je ponavadi lažje in bolj racionalno reševati težave. Če kdo tega ne prenese je pa to njegov problem.
- eCommerce
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2012
deli problem z njo
Izdelava spletne trgovine - Merkanty
Želite poceni, moderno in interaktivno spletno trgovino ki bo prepričala vsakega obiskovalca in ga spremenila v rednega kupca?
http://trgovine.merkanty.com
Želite poceni, moderno in interaktivno spletno trgovino ki bo prepričala vsakega obiskovalca in ga spremenila v rednega kupca?
http://trgovine.merkanty.com
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]