Strah pred prvim spolnim odnosom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Goflaa.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Goflaa.* » 20. Nov. 2011 20:21

Mene je tud prvič zelo bolel. Potem me je pa še dvakrat, sicer malo manj. Naj te ne skrbi, če fantu zaupaš. ;)
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a black_ariella » 21. Nov. 2011 12:52

julij napisal/-a:Drugače sem jaz 16, on pa 17. Vem, mogoče je (za nekatere) to že malo pozno. Ma če ni blo do zaj priložnosti (no, je bla, ampak s totalnim kretenom), je pač ni blo. Jebatga..

Ko sem prebrala ta post, so mi v luft postavli vsi lasje ki jih mam. Pa halo??? Kaj je z vami?? Napisala si vse skup tak, kot da bi blo nujno seksat do 15 leta, ker drugače si že čuden, asocialen, zaostal ali ne-vem-kakšen-še.

Iskreno povedano: na bruhanje mi gre, ko poslušam/berem take stvari, ko vidim, kak se mladi (dejansko še otroci) silijo v spolne odnose in seksajo samo zato, da bojo "in", da bodo "v trendu". Kaj pa ljubezen? Kaj pa obojestransko zaupanje? Kaj pa spoštovanej do partnerja? Kaj pa tisti pristen ljubezenski odnos?

Kaj za vraga imate od seksa, ko se date dol pač z nekim, samo da se date dol?? Kaj imate od seksa z nekom, za katerega (po možnosti) sami sebe prepričate, da ga imate kao radi, pa gre v bistvu samo zato, da na nek način pol lažje seksate z njim (samo da date skoz to izkušnjo, da opravite prvi seks).

Ne morem razumet tega... Ljubezen (obojestranska) je nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi. S sabo nosi obojetsransko zaupanje, razumevanje. Privede te do nekoga, ki te ima rad, za katerega veš, da se lahko zaneseš nanj...ki postane del tebe. Spolni odnosi v taki zvezi so del ljubljenja. Ne gre samo za goli seks... ampak gre za nekaj več, ker so zraven ta pozitivna čustva. In to je (vsaj za mene!) tisto ta pravo. Kaj mi bo 10 min golega seksa, brez pravih čustev, če vem, da lahko doživim več...če vem, da mi lahko ljubljenje prinese in da več.

Ne razumem, zakaj se mladi silite v spolne odnose in zakaj razmišljate tak butasto. Je res tak težko počakat še tistih (morda) par let, da pride "pravi", da pride nekdo, ki bo do vas gojil ena močnejša čustva, s katerim boste imeli malo globji odnos, kot ga pa imate pri 13., 14., 15.letih...??
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 24. Nov. 2011 12:47

binkl.133, tudi mene je prvič precej bolelo, pa še krvavela sem kar ornk. Sicer se ne spomnim točno, po kolikih odnosih je nehalo, vendar vem, da kmalu (tretjič, četrtič je bilo kul.)

Se pa popolnoma strinjam z black_ariello. Se mi zdi, da je veliko mladim puncam pomembno, da to čim prej opravijo. Vseeno, ali trezne ali pijane ali zaljubljene ali pa kar z nekom. Jaz sem bila prvič stara 19 let, pa se mi ni nič zdelo, da sem že stara devica. Bilo je pa super, ker sem bila zaljubljena in imam še vedno lepe spomine, kljub temu, da je bolelo.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 24. Nov. 2011 13:38

Raj počakat kšn let, dve, kukr pa da že pr 15 letih sexate, k sploh še ne veste zakaj jo mate.... -.-
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Dec. 2011 22:29

Se strinjam s predhodnicami, ki so napisale, da je v tvoji situaciji še očitno prekmalu!
Jaz sem bila prvič stara ravnokar 18, bila sva zaljubljena, malo je bolelo, ampak je ostal en lep spomin. Kar je po mojem mnenju daleč najbolj pomembno: ne sme te bit strah. Niti malo. To si moraš vroče želet. Pika.
Zakaj se spravit prvič seksat z nekom, ki ga nimaš niti posebno rad mi pa sploh ni jasno. Seveda, seks samo zaradi užitka je včasih čisto fajn, ampak ne pa prvič in ne če te je strah. In ja - seksat z nekom, ki ga imaš zelo rad je neprimerno lepše.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov