Strah pred goloto, oralnim seksom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

SweetChild
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetChild » 27. Jan. 2009 22:21

Lep pozdrav,

sem na novo prijavljena na forumu in sem se po dolgem premisleku odločila, da tudi jaz napišem svojo težavo, ker sem vidla da najdem lahko veliko koristnih nasvetov.
Problem je sledeč; imam partnerja, s katerim sem že 4 leta, se ljubiva, zadnje mesece živiva skupaj in se na splošno ujameva v vsem. Razen v najpomembnejšem seveda, seks :( . Oziroma, da bom bolj natančna, v temu da seksa sploh ni :cry: . In problem je v meni, in to taki problem da se ga že 4 leta trudim rešit in sploh mi ne uspe.
Da začnem od začetka, s fantom sva na začetku probala posteljne akcije ampak nikakor ni uspel penetrirat. In to zato, ker sem jaz tako živčna da sploh ni govora o tem. Prvo kot prvo (vem da se boste ob tem začudile) se grozno bojim njegovega junaka... :roll: . Pač, kako bi razložla, strašno se bojim in živčna sm da ga vidim in sploh nevem zakaj. In me jezi joj da nevem kaj. Če sva skupaj in se crtkava pa če ga čutim je vse lepo in prav in me sploh ne moti, sam bog ne daj da ga vidim brez hlač. Groza no :( .Drugo je pa to, da sm strašansko sramežljiva glede dejansko vsega, golote, da bi me opazoval golo, da o oralnem sploh ne govorimo ker me samo misel o njemu prestraši in gabi ( je to normalno? :? ). In sploh se ne uspem sprostiti, se mi zdi da že ob misli na to, da bo penetriral v mene s tisto stvarjo se mi spodaj kar vse stisne. No, problem je v tem da nevem kaj naj naredim, ker če ne drugega se mi zdi popolnoma krivično do njega, ker pač se mi ne zdi fer da me bo čakal celo življenje in prosil da mu dam. Saj je zlat in potpežljiv, sam večno ne more čakat samo name :( . In jaz vam vsem taaako zavidam ko berem vaše forume in ste vse tako pogumne in se vam nič ne zdi kaj takega, jaz pa se obnašam kot blesava najstnica, pa smo že šli skozi to fazo.
Oh torej, če ima mogoče katero podobno izkušnjo bi ji bla res res hvaležna če bi mi dala kak nasvet ker to že močno najeda najino partnerstvo in tud jaz sem enostavno sita biti devica pri fantu, s katerim sem že 4 leta! Aja, pa še to, upam da podobne teme še ni bilo, če pa je naj se tema premakne ali karkoli. Hvala vsem za odgovore.
:D :D
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a NoSex » 27. Jan. 2009 22:29

Sami naši... hecam se. :D

SweetChild napisal/-a:. Razen v najpomembnejšem seveda, seks :( .

No comment.
bbluebabby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bbluebabby » 27. Jan. 2009 22:32

out topic: svoj komentar sem zbrisala, ker je prišlo do napačnega razumevanja... :roll:
Zadnjič spremenil bbluebabby, dne 28. Jan. 2009 19:01, skupaj popravljeno 4 krat.
SweetChild
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetChild » 27. Jan. 2009 22:33

Pač, dober seks 10%, slab pa 90% ane :). Oziroma, pri meni seks in ne skes :)
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objavaNapisal/-a NoSex » 27. Jan. 2009 22:57

Dej, dej... Punca, če to piše v cosmopolitanu to še en pomeni, da je to res. razmišljaj s svojo glavo in ne beri nekih floskul, ko si jih nekdo zmisli na podlagi ne vem česa, da zasluži za pisanje enih brezveznih člankov v reviji cosmopolitan.

Glej. Kolikor razumem 4 leta sta skupaj... pa še nista seksala, pa sta vseeno skupaj. Torej ta bedarija ravno ne drži.

Aseksualna... ne vem... morda pa... na podlagi tega težko sodim. Za to bi bil potreben en kratek intervju.

Ampak glede na to, da se drži teh bedarij in, da si želi seks, ker to v učbeniku piše... kaj pa vem.

Predvsem je pomembno koliko je njej seks pomeben, ne kaj piše v učbeniku.
SweetChild
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetChild » 27. Jan. 2009 23:02

Veš kaj, če bi bila aseksualka si nebi niti želela spolnosti, ne?? Nisem tako neumna kot si misliš in poznam aseksualnost in vem kaj pomeni in če bi bla bi bilo življenje lažje. Ker bi mu lahko usaj rekla, poslušaj, sploh se ne zanimam za seks in to je to. In moj prejšni post govori samo o meni zato ker se ne zavedaš kakšen problem je to, da si želiš ampak ne moreš in to te razžira vsaki dan.
Ali pač naj se raje vdam v usodo da sem aseksualka in to je to?
Zadnjič spremenil SweetChild, dne 27. Jan. 2009 23:06, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 27. Jan. 2009 23:03

Sorry NoSex ampak kaj si ti malo prizadet mogoče? Kaj zdej boš vsemu folku vsiljeval to tvojo aseksualnost?? Spravi se malo k sebi...
Če v posli vse ne štima, potem je v zvezi to velik problem. Zaradi dobrega seksa še nobena zveza ni razpadla.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objavaNapisal/-a NoSex » 27. Jan. 2009 23:08

Komu sem pa karkoli vsiljeval?? Nekdo prej je vprašal, če je asekualka, pa sem rekel, da ne vem, da bi moral jo par stvari vprašati, no mi je sama povedala, da ni. To je vse.

Ko sem pa rekel "sami naši" sem se pa zajebaval.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 27. Jan. 2009 23:23

O punca, tebi pa ne verjamem, da bojo naši posti kej pomagal. Si boš pa mogla najti strokovno pomoč, ker če v 4 letih nisi zbrala poguma, dost samozavestna ratala in če nočeš viditi fanta brez hlač in sebe, je nekaj narobe. Nič ni narobe s tem, da ti nekdo pomaga, ki to res zna.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 27. Jan. 2009 23:25

bogi tip...uff ne bi bla na njegovem mestu :) In hmmmm veza brez sexa a to je veza al kaj.... brez zamere, ampak ....lol ej.... Pojdi k psihologu ali kaj podobnega... mogoče bi ti kakšni pogovori pomagali.. Js na tvojem mestu bi tipa pustila, ne pa da bi ga mučila oz. bila ''varana''.
Zadnjič spremenil marypa, dne 27. Jan. 2009 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
SweetChild
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetChild » 27. Jan. 2009 23:27

Sej vem da je bogi :( . Zlat je. Samo, ni tako lahko iskat pomoč za tako, ker pač ni lahko o tem govorit.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 27. Jan. 2009 23:29

prek interneta lahko s kakšnim psihologom navežeš kontakt, mu prek elektronske pošte razložiš svoj problem, poveš da ti je nerodno.. pač vse kar čutiš in da bi se rada o tem pogovorila.. če ti je lažje..
SweetChild
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetChild » 27. Jan. 2009 23:33

Ja mogoče to ne bi bila slaba ideja :) . Upam da najdem kako stran kjer bi lahko to poizkusla :)
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 27. Jan. 2009 23:35

Prej ko slej boš mogla o tem govorit.

ni tako lahko iskat pomoč za tako, ker pač ni lahko o tem govorit.

Kdo pa "lahko" poišče pomoč? Vedno je težko poiskati pomoč, sploh če si jo iščeš zase..
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 27. Jan. 2009 23:35

tuki loh mogoče kšn nasvet glede tega najdeš :) drgač pa srečno

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov