Strah, da je prehitro! ! !

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 13. Avg. 2008 19:27

Oh... odkrivanje spolnosti :) Ne vem za druge, ampak meni se vedno nariše nasmeh na obrazu ko začnem razmišljati o tem.

Sicer so pa druga dekleta že vse povedala. Predvsem je važno, da si seksa želiš TI in ne seksaš zato, ker si dovolj stara / si to želi fant / sta s predigro prišla tako daleč ipd. Ko boš začutila filing, da si fanta želiš in ne zdržiš niti sekunde več brez njega boš vedela, da je čas pravi.

Če si torej tako v dvomih, da sprašuješ na forumu, potem zagotovo še nisi tako daleč.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 13. Avg. 2008 20:32

midva sva tud pr mojih 16ih, ampak po sedmih mescih zveze, in nikol nism pomisnla, da je prezgodi al pa da nisem pripravljena. svetujem ti, da počakaš, če si negotova, ker verjetno še nista dovolj časa skupej, da si v dvomih..
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 13. Avg. 2008 20:54

Hmm... Meni se zdi, da je za prvi seks najpomembnejše, da se ti počutiš sproščeno in samozavestno. Jaz sem prvič seksala pri 19ih pa moram reči, da mi nikoli ni bilo žal. Jaz zase vem da do enega 18ega leta nisem bila zadovoljna sama s sabo, mentalno totalno nepripravljena za seks. Sicer večina dozori prej (sem bila bolj late bloomer :P ), sama boš zase najboljše vedela. Jaz vem, da sem tako lahko maksimalno uživala kot prej gotovo ne bi, še posebej ker sem sedaj veliko bolj odprta do seksa kot prej.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 13. Avg. 2008 22:38

Js sem imela tudi že kar nekaj priložnosti, a nikoli še nisem bila povsem pripravljena in sigurna, da si to želim. In zato sem raje počakala- ni mi žal. Mi je pa žal, da še z lubijem nisva imela priložnosti. Sem še devica :wink:
Worship me or walk away.
Leilani.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Leilani. » 13. Avg. 2008 23:32

Jst priporočam da mal počakaš da vidiš če ga imaš res rada. da te ne bo pol tako minlo kot je mene. Sva bila neki mesev skupi, sem mislila da ga imam res rada in da sem pripravljena. Sem pa pred mesecem dni ugotovila,da on ni to kar iščem in ga zapustila. Jap, shit happens. Tak da ne ponovit moje napake :?
Uporabniški avatar
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objavaNapisal/-a la_estrella » 14. Avg. 2008 7:05

_lady_bird_ napisal/-a:
pomojem tud bi mogla malo počakat. in upam, da fant tudi ve, da si še nedolžna. tak boš najbolje vidla, če je fant s tabo zaradi seksa al te ma res rad. malo zlajnano, ampak je res pravi dokaz.

Jst sm to bivšemu nardila....ker še nism bla pripravljena sm mu rekla (po enem mescu), da še ne bom z njim spala....tko sm dobla odgovor al me ma res rad al je z mano sam zarad sexa.....in ne boste vrjele....po 3 dneh sva šla narazen....pojasnilo:To ni tisto kr sm pričakoval od zveze.....sm si mislila:kaj pa moja pričakovanja in moje želje-egoist
darka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a darka » 14. Avg. 2008 7:42

Jap to si dober test nardila. Midva sva z prvim čakala 5 mesecev ( sem bila stara 16 let ) in, če sedaj pomislim bi raje počakala nekje do 18 - 20 leta :) Saj sva bla še potem dolgo skupaj, vedar, če pomislim, da bi čakala bi bilo veliko bolje....16 let to si še otrok...brezveze se v to spuščati
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 14. Avg. 2008 10:47

Stara si šele 16, kam se ti mudi? Če maš neke dvome potem pač še ni pravi čas. Js sm prvič pri 19, pa sm tud prej mela fanta eno leto, ampak nisem, zadnje mesece sm razmišljala, da zdej je pa že čas, da bi že "morala" ker sm kao dost stara..dobro da nisem to upoštevala. Žal mi je edino, da s tem fantom s katerim sm prvič še nisem kak mesec počakala in bi blo potem še boljše, bi se še bolj spoznala in bi mu še bolj zaupala,ampak enostavno takrat sm začutla da zdej pa je pravi čas :D In ne mislim da sem zarad tega late bloomer wtf zame je to čist normalna starost.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 14. Avg. 2008 13:13

Jz zadnje čase čutim, da bi mogla še počakat. In mi je žau, da nisem. Ker me je na njegou način silu u seks. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 14. Avg. 2008 18:49

Jest sm tud menila, da bi s zdejšnjim mogla še počakat predno sva....ampak se je pač zgodilo.
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 14. Avg. 2008 21:46

Danes sva bila spet skupaj in ja, prav mate, boljše še malo počakat. Zdaj vsaj vem, da me bo počakal, da ni z mano samo zaradi sexa, sva se malo tudi o tem pomenla. In je blo super. Se mi nikamor ne mudi, bom rajši počakala, da bom ziher, čeprav ga imam zdaj dovolj rada da bi lahko to naredila :)

Hvala vsem!
Luum
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Luum » 14. Avg. 2008 21:58

moja izkušnja je taka, da sem Prvič po 8 mesecih. To sva s fantom hotela opraviti že 2 meseca prej, a ni šlo, poskus je spodletel. Po tem pa sva se začela veliko bolj sproščeno pogovarjati o samem seksu. Kako in kaj je treba, skupaj sva brala razne članke, komentarje bralcev. Kar veliko sva se (že tudi pred prvim poskusom) zodovoljevala (brez seksa), a sem šla jaz le redko v njegove hlače(to sem seveda sedaj pridno nadoknadila :wink: ). Z roko je še nekako šlo, a kej več nisem upala, bilo me je strah. Prvič sem šla z glavo nižje od pasu 14dni pred samim seksom. Seksa nikakor nisva načrtovala(vsi prijatelji, ki so šli že skozi, so mi to svetovali: NE NAČRTUJ!), a sva se sredi muckanja odločila da poskusiva znova. Uspelo je in bilo je enkratno! Oba sva se strinjala, da bi bilo nespametno narediti to že v tistem prvem poskusu, saj se pogovor med seksom ZELO pomemben! Posebno še, če je to prvič.
Sicer so že vse bralke foruma to povedale, ampak res, počakaj. In strinjam se z nekaterimi ki so to že omenile,da je pomembna sedanjost. Če sedaj do fanta čutiš da je tisti pravi, s katerim bi rada delila veliki prvič, potem to stori, ne glej če boš to obžalovala pri 45.
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 21. Sep. 2008 14:41

Kar nekaj časa je že minilo od takrat, ko sem prvič pisala. Zgodilo se je že marsikaj..vendar ne, še vedno nisva šla do konca. Ko sva se nazadnje o tem pogovarjala, sem rekla, da bi rada še počakala in njegov odgovor je bil, da bo še počakal, vendar nebi rad čakal tam ne vem, eno leto..no, verjetno bi..ampak bi bilo čudno.. ..zaenkrat še bova počakala, čeprav si že po eni strani sama to želim (ampak mogoče pa je to samo trenutno..tako da želim počakat, da vidim, če si to resno želim).. se vam zdi pri 16prehitro? ..ker, ko sem prej o tem razmišljala, se mi je 16vedno zdela taka neka prelomnica--16 primerno za prvi spolni odnos.. zdaj, ko pa sem stara 16let pa mi je malo tako..kaj pa če bi vseeno počakala.. ne vem ..saj pravim, malo še bova počakala.. zakaj sploh zdaj pišem to?..Ker pač z nekom se moram pogovarjati o tem :)..in doma se ravno ne..tako, da bom vesela vsakega komentarja :)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 21. Sep. 2008 15:13

Jz sm prvič seksala z Mojim še pred 16. Par mescou mi je mankalo. Če pogledam zdej nazaj, bi počakala še malo. Ampak, ker ne morem tega spremnit je tko kot je.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 21. Sep. 2008 17:14

Kakršen koli občutek, da je prehitro, je za moje pojme upravičien, ker je to znak, da punca / fant še ni pripravljen/a.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]